Gość: ja:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 21:59 Jakie konto bankowe dla studentów polecacie i w jakim banku? Może jest ktoś kto się na tym zna i pomoże? Wybór jest ogromny, a ja nie mogę się zdecydowac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dgolebiewska Re: jakie konto bankowe wybrać? 08.08.06, 22:01 polecam konto z lwem studenta w ING :) przelewy internetowe sa bezplatne i kosztuje tylko 3 zl miesiecznie dla mnie bomba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: jakie konto bankowe wybrać? 08.08.06, 22:22 dokładnie jak koleżanka napisała. Odpowiedz Link Zgłoś
paula20_20 tylko mBank! 08.08.06, 22:25 wszystko 0zł ! : -założenie konta i prowadzenie m-ne również - 0zł -karta debetowa/bankomatowa/ - wydawana na 3lata - 0zł -przelewy do mBanku - 0zł -przelewy dowolne do innego banku - 0,5zł -bankomaty bez prowizji : Euronetu(m.in.w "ELEI,"Realu","TESCO",przy "Lukasie"w IAlei,przy Millenium banku ; Cash4You(przy Politechnice,"Arsie"); BZWBK (w II Alei) POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadza się Re: tylko mBank! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:40 mBank rządzi! Nam konto już 1/2 roku i jestem bardzo zadowolony! Polecam wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
kinita Re: tylko mBank! 09.08.06, 11:28 Jak najbardziej popieram, konto mam od listopada i żadnych zastrzeżeń :), dostałam nawet kredyt odnawialny i kartę kredytowa. Jedyny minus to taki, że musze jeździć z pieniędzmi z pensji, no ale idealnie być nie może. Dwóm osobom z rodzinki już poleciłam i żałuję, że nie ma jakiś nagród za to :) Jak coś chcesz wiedzieć jeszcze, śmiało pytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DWójcik mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:32 Polecam mBank. Wszystko za darmo, tylko przelewy międzybankowe kosztują "aż" 50 groszy. Po dwóch latach dostałem kartę kredytową, a przecież konto mam tylko dla potrzeb stypendium! Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: jakie konto bankowe wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 11:33 dominet, prowadzenie bezpłatne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja:) Re: jakie konto bankowe wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:07 A co powiecie o MultiBanku, chodzi o MultiKonto jestem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: jakie konto bankowe wybrać? IP: *.21.pl / *.21.pl 09.08.06, 17:10 najbardziej oprocentowany chyba to będzie bank "monopolowy" czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
skugge eKonto wejdz na linka 09.08.06, 17:25 wejdz na linka. juz sie kiedys pytalem jakie konto. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=526&w=32629959&a=32629959 a podsumowując jest tak. wysyłasz podanie. po 2 tygodniach warto zadzwonic i sie upomniec ze czekasz bo casami zapominaja o tych podaniach.jak juz masz konto. to za nic nie placisz. tylko 50 gr za rzelewy do innego banku. wpłatmat masz w Tesco, w wypłącasz sobie chociażby w 2 aleji w bankmacie 24h za free. po 3 latach dopiero masz zaplacic za karte VISA a dokladniej za jej przedłużenie. ja mam to konto i jest idealne.mam kase wplacam w tesco. wyjmuje keidy chce bo mieszkam w centrum. a zadnych rachunkownei dostaje ze mam za cos zaplacic. jeden minu, mala stopka procentowa.ale luz jak masz 1000 na koncie to te pare złoty będzie na + Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: eKonto wejdz na linka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 17:42 jest fajny.moj tesc zalozym mojemu chlopakowi tam konto(ekonto)i za pozwoleniem chlopaka robie w internecie przelewy tam gdzie potrzebuje(allegro), dla mnie bomba, mimo ze mam 18 lat i chcialabym miec tam konto jeszcze nie mam dowodu.wczoraj podkradlam chlopakowi karte z portfela i poszlam wplacic wlasne pieniadze i zrobic zakupy na sklepie-> placac nia(glupio zabrzmi falszujac podpis),a co najwazniejsze bez minimalnych wyplat, aby nie placic za oblsuge kary (jak to widzialam w przypadku ing, ogladajac broszurke gdzies w ,marcu, chyba ze sie zmienilo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opel Re: eKonto wejdz na linka IP: *.prenet.pl 09.08.06, 19:58 ja napewno wybiore konto to w tym banku "monopolowym" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
moneybookers Re: jakie konto bankowe wybrać? 10.08.06, 14:00 podzielam opinie że mbank ma dużo zalet Ja osobiście korzystam z mixu mbank+inteligo Daje to możliwość tanich przelewów ( mbank 0.5PLN) + największą liczbę bezpłatnuch bankomatów ( pko bp + wbk+ euronet ) Dużo informacji o kontach różnych banków ich opisy opłaty itp znajdziesz na claude.systempartnerski.pl/ możesz też wypełnić tam wniosek o otwarcie konta przez internet Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś