Dodaj do ulubionych

Gdzie zrobić wesele?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:13
Czy ktos moze mi polecic dobra sale weselna lub dom okolicznosciowy?Ja znam
tylko dom weselny Kinga i nie polecam tego miejsca... Jestem tez ciekawa
jakie sa teraz ceny. Bardzo prosze o podpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:19
      mogę napisaac co mnie proponowano:
      akwen przy dekabrystów - 100zł od oosby na 1 dzień, w maju
      rick - 150zł od osoby na jeden dizeń, cena za wesele w maju i w tygodniu
      poker - 130zł/os maj, jeden dzień
      zaciszańska 150zł/os maj, jeden dzień
      • Gość: Nina78 Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 12:40
        Zalezy mi na sali ktora moze pomiescic ponad 100 osob. Nie wiem gdzie jest ten
        Poker?!Dodam jeszcze, ze zalezy mi na ladnej sali, ktora nie bedzie miala
        kiczowatego wystroju. Jestem ciekawa czy sa jakies fajne miejsc za Czestochowa?
        • Gość: K. Penelope - NIE !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 13:02
          Byle nie bierz sali Penelope!!!!!!!

Wpisz w wyszukiwarkę na forum nazwę tej sali i poczytaj sobie o niej i o jej
          właścicielce!!!!!!

Aż się GAzeta sprawami tej sali i jej właścicielki zajęła!!!!
          • Gość: Nina78 Re: Penelope - NIE !!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:05
            Dzieki za informacje.A swoja droga, to taka wlascicielke, ktora tak oszukuje
            ludzi, powinni wsadzic!
        • Gość: a Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:22
          poker mieści się przy ulicy żyznej, mnie ta sala się spodobała. Czysta, nowa,
          dekoracje bez przesady
          • Gość: jawa Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:55
            ja byłam ostatnio w Cleopatrze na Makuszyńskiego. Nie wiem jakie ceny bo byłam
            gościem ale wystrój na sali i przed naprawde ładny i obsługa naprawde profesjonalna.
    • Gość: młody Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 15:00
      polecam zajazd u wandeczki.szefowa w porzo,jedzonko mniam mniam nic dodac nic ując
    • Gość: owca Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.zab.zigzag.pl 18.08.06, 16:02
      Polecam salę w Hotelu Scout na ul. Drogowców. Sala super, nie trzeba dekoracji,
      obsługa i jedzenie też. W tym roku 150 zł od osoby.
      • Gość: Zuza Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 17:50
        Studnia na ul. Jaskrowskiej
        • Gość: mm Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 20.08.06, 21:42
          Najładniejsza sala w Częstochowie to Rick na Rydza-smigłego (niedaleko Makro).
          Wystrój elegancki, stoły okrągłe (8 osób), nie znam obecnej ceny, bo miałem tam
          wesela 2 lata temu. Jedzenie super i dużo. Nic do zarzucenia. Gość organizuje
          wesela od kilku lat. Powodzenia
          • Gość: king Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.strefa.com / *.com 20.08.06, 21:47
            Restauracja Joker na Sabinowie miła atmosfera i piekne lokum.
            • Gość: king Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.strefa.com / *.com 20.08.06, 21:50
              Znaczy Poker miało być sorry tak mi sie jakoś skojażyło bułeheheh:P
      • basiczek13 Re: Gdzie zrobić wesele? 23.08.06, 23:28
        Ja mam pytanie do 'Owcy'.
        Dzieki za polecenie Hotelu Scout, wlasnie zastanawiam sie nad nim. Ale czy
        moglabys mi powiedziec ta cena 150 zl to jest za 1 dzien czy za 2 dni?Bo mi
        powiedzieli 120 zl za dzien. Czy moze to jakies dodatkowe koszty sa wliczone w
        ta cene 150 zl...?
        I jeszcze jedno pytanie? Czy wiesz moze cokolwiek o Grand Hotelu (tez na ul
        Drogowcow) nad nim tez ewentualnie sie zastanawiam.. Czy tez jest warty
        polecenia?
        Dziekuje za informacje
    • Gość: Jasiek Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:24
      w tawernie super obsługa
    • Gość: Celina Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 01:25
      Tamwtów o salach , zespołach etc. jest od groma znajdź w wyszukwarce i nie
      zawracaj dupy
      • Gość: Nina78 Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:19
        Celino jesli uwazasz, ze zawracam dupe, to zrob prosta rzecz i nie zabieraj
        glosu na tym forum. Ciebie mozna okreslic jednym stwierdzeniem... precz z
        burakami!!!!
    • lolo1005 Re: Gdzie zrobić wesele? 21.08.06, 14:26
      Na Makuszyńskiego jest Kleopatra (nie mylić z cleopatrą) byłem i widziałem,było
      super ,przedni lokal szczerze polecam !!!!!!!
    • Gość: Kama79 Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 21.08.06, 14:44
      My robimy wesele w Kindze w przyszlym roku..Zobaczymy jak bedzie, sala wydaje
      sie ok, pierwsze wrazenie pozytywne, ale najwiecej bede mogla powiedziec za
      rok..
      • Gość: Nina78 Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 07:25
        Droga Kamo79!Moja siostra robila wesele w Kindze i powiem Ci, ze powinnas
        spisac z wlascicielem umowe, gdzie okreslisz dokladnie swoje wszystkie
        wymagania...Dlaczego? Bo: 1) Wlasciciel nie dotrzymuje slowa (np. totrt mial
        byc z bitej smietany a byl z lukru- jednym slowem okropny- a tlumaczenie ze to
        jest wina cukiernika jest smieszna) 2)Pan wzial kaucje za pokoje i mimo ze nie
        wsztkie byly wykorzystane nie oddal tych pieniazkow a obiecywal ze odda 3)
        Pilnuj alkoholi bo jakos dziwnie "znikaja" 4) Dopilnuj, zeby klima chodzila
        cala noc, bo pan w ramach oszczednosci co chwila ja wylaczal. Generalnie pan
        jest typowym cwaniaczkiem, ktory patrzy jak wyjsc na swoje i nie zrobil na nas
        dobrego wrazenia. A co do jedzenia to bylo ok (cieple posilki) natomiast zimna
        plyta nie zrobila na nas jakiegos szczegolnego wrazenia. Pozdrawiam i
        wszystkiego dobrego.
        • Gość: Anna Re: Gdzie zrobić wesele? IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:51
          My mieliśmy wesele w Białej w D.P.O."ROMEO" Pyszne jedzenie, przesymatyczna
          obsługa,nikt nie narzekał na nic. Sala pomieści ponad 100 osób spokojnie.
          Polecam
          Tel. 600 15 95 82 lub 362 74 37

I przede wszystkim życzę wszystkiego co najpiekniejsze na nowej drodze życia!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka