Dodaj do ulubionych

Loteria Reader`s Digest

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 00:55
Czy ktoś z Was wygrał coś kiedyś w tej loterii? Przedwczoraj dostałam kartkę
pocztową z Oplem Vectra i napisem, że to auto jedzie do mnie pod adres, tu
były podane moje dane adresowe, i że mam czekać na dalsze wiadomości.
Następnego dnia dostałam wielką,złotą kopertę zawierającą mnóstwo radosnych
informacji - spadł na mnie deszcz nagród. Dziwne jest to, że mnie z tym
wydawnictwem nic nie łączy, nigdy nic od nich nie kupowałam. Żeby wziąć
udział w tej loterii także nie muszę kupić ich Atlasu Polski chociaż wtedy
dostanę mniej nagród.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Loteria Reader`s Digest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 07:52
      Ja tez to dostalem. I moje sasiad tez, tyle ze ja juz 3 raz, ostanio cos chbya w
      grudniu zeszlego roku
      • Gość: czewa Re: Loteria Reader`s Digest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 08:11
        ja tez jestem wybrany-)
        • Gość: chałka Re: Loteria Reader`s Digest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 08:22
          z narodu wybranego jesteś?
    • Gość: marcin Re: Loteria Reader`s Digest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 08:37
      To zabawa w nieskonczonosc. Ze 3lata sie w to bawilem. Co dwa tygodnie mi cos przysylali. W kazdej kopercie pisalo, ze juz wygralem lub jest wielkie prawdopodobieństwo, ze wygram. No i jeszcze podobno jestem jedną z dwóch osób z mojego miasta, ktore mają tą niepowtarzalną szanse. Tylko raz coś u nich zamówiłem (Atlas świata). Potem gdy dostawałem kolejne kolorowe koperty była opcja baw się dalej i nic nie zamawiaj wystarczy, że wyślesz koperte "NIE" (oczywiście wtedy biore uddział w losowaniu ale nie mam jakis tam bonusów np. jak wygram główną nagrodę to gratsis dostane pralke). No to ja co dwa tygodnie wysyłałem im tą koperte "NIE". I tak przez prawie trzy lata, aż w końcu skończyły mi się pieniążki na znaczki...
      • renee7 Re: Loteria Reader`s Digest 19.08.06, 18:33
        Totalna beznadzieja, robią sobie z ludzi "wariatów".
        Jak im nie szkoda papieru na przysyłanie takich głupot, a wygrasz tam jedynie
        kupujac ksiażki i płyty wydasz tylko pienieądzei nic wiecej

pozdro
    • taoo Re: Loteria Reader`s Digest 19.08.06, 19:25
      No ludzie, przecież ktoś musi im uciułać na te 500.000 zł nagrody głównej, na
      samochody i inne badziewie. Tak trudno zrozumieć, że żeby wygrać, trzeba włożyć
      kasę? Do mnie też przychodzą koperty od zeszłego roku. Moja mama zainwestowała
      w poradnik medyczny, a "punkty" poszły na mnie i zaczęły się teksty, że jestem
      doskonałym klientem itd. Tylko czemu ceny tych książek oscylują w granicach
      stówy? Cioci wybiłam to z głowy, bo już się biedna widziała w roku posiadaczki
      50 tysięcy złotych za jakiś tam "konkurs wiosenny". Najgorsze, że tam jest tyle
      kartek z tekstem napisanym zawiłym językiem, że nawet osoba, która na co
      dzień "siedzi w przepisach", ma problem, żeby się przedrzeć przez tę
      nomenklaturę.
      Śmieszy mnie, że przychodzi koperta, w której zapowiadają, że przyjdzie złota
      koperta z ważnymi informacjami, a część materiałów z tej pierwszej koperty
      trzeba zachować i połączyć z tymi z drugiej koperty.
      Naciągacze. I tyle.
    • Gość: marcin Re: Loteria Reader`s Digest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.06, 19:59
      no i po 2 latach mialem caly worek na smieci tych listow od nich
      • Gość: temida Re: Loteria Reader`s Digest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:45
        to co robi ta firma to przestepstwo, oszustwo nie dajcie sie nabrać a moze by
        tak zrobić wspólny pozew do sądu????
        • wera_k Re: Loteria Reader`s Digest 19.08.06, 22:34
          ostatnio taki list przyszedł do mojego taty, ale jest mały szkopuł on nie żyje
          od ośmiu lat... Pozostawiam to bez komentarza, moja rada - wyrzuć, nawet nie
          otwieraj szkoda czasu na takie głupoty, aż strach pomyśleć że ktos się na to
          nabiera...
          • Gość: 12.12m Re: Loteria Reader`s Digest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 23:12
            ja tez to dostałam a podobno jestemn jedna z niewielu wylosowana w Czestochowie.
            • taoo Re: Loteria Reader`s Digest 19.08.06, 23:19
              Bajer, którego nie jesteśmy w stanie sprawdzić.
              • Gość: zrozpaczona 21 Re: Loteria Reader`s Digest IP: *.centertel.pl 19.08.06, 23:30
                ja tez sie w to bawiłam przez jakis czas dajcie spokój szkoda kasy, konkursy
                wiosenne, upominki prezenty i deszcz nagród tez jestem jedną z niewielu
                wybranych z częstochowy...
                • vinner1 Re: Loteria Reader`s Digest 20.08.06, 00:14
                  Moja żona dała się nabrac na ich słodkie pierdzenie.Ja robie tak,zamawiam książki a na poczcie nie przyjmuje i wracają do readers digest,ale mam ubaw polecam.Widac i we Wrocku są wybrańcy.Pozdrawiam MADZIE KOPACZ>hahahahahabuhahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka