Gość: jaga IP: 212.160.250.* 24.08.06, 11:57 gdzie chodzicie i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gulonn Re: solarium 24.08.06, 12:01 jaga poszukaj troche glebiej na forum. ostatnio byl taki temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dori Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:32 Tylko JANTAR ulica Dabrowskiego 7 - czysto , świetne nowoczesne łózka Ergoline (bodajże łącznie 9 ) rzetelnie wymieniane lampy z odpowiednią częstotliwością 3 razy wystarczy aby nabrac ładnej opalenizny (bez efektu kurczaka ;o) ) 1,30zł / minutę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka25 Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:07 Ja polecam solarium AURORA w C.H. JAGIELOŃCZYCY. Przemiła obsługa, lampy często wymieniane, ceny od 1 zł do 1.20 zł za minutkę. Chodze tam juz od 5 lat. Dla utrwalenia opalenizny wystarczy mi 8-10 minut średnio co 10 dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.W. Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 15:55 a ja polecam sie w glowke walnac :) nie zycze zadnych powiklan zwiazanych z pozniejszymi chorobami skory i nie chce nikogo straszyc. No ale jak juz ktos napisal wy sie chcecie podobac ale to nie zawsze sie podoba innym(tudziec facetom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezposrednia Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:22 Ja równiez polecam solarium AURORA. Prtowadząca p. Maria to bardzo sympatyczna osoba, często dodaje gratisy do usługi. Poza tym mam gwarancje czystości i świeżych lamp. Pozdrawiam.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: solarium IP: *.centertel.pl 25.08.06, 16:16 tylko tutti frutti chodze tam bo sa dobre lampy i czesto wymieniane, ale i obsluga jest nienaganna, zawsze swieze gazety i duzy wybor kosmetykow. Wiec polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRUNETKA Re: solarium IP: *.21.pl 31.08.06, 18:05 DOBRAE SOLARIUM MAJA W MEGASAMIE CZESTO WYMINIEJA LAMPY TANIEl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 19:15 Rowniez polecam AURRORE z przemila pania Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpośrednia Re: solarium IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.06, 07:48 Ja również polecam solarium Aurore dlatego ze wystarczy pare razy pochodzić i jest efekt lampy są wymieniane regularnie.Jest tam przemiła atmosfera są gratisy dodawane.Czujemy się tam jak w domu darmowe napoje kawka herbata no jet poprostu extra.Barzdo lubie tam sie opalać.Albo wpaść na kawke i porozmawiać.Pozdrawiam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 15:25 W tyma solarium aurora to ta Pani cały czas chyba jkedzie na jakiś tanich winach - "czuć" i słychać - czasami chodzę tam z moja dziewczyna i własnie to udało mi się zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: solarium IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.06, 21:15 CO TEZ KTOŚ PISZE TAKIE BREDNIE O SOLARIUM AURORA CO ZA WINA TO NIE PRAWDA JESTEM KLIJENTKA STALĄ OD 4 LAT I WCALE ŻADNYM WINE NIE CZUĆ.JET TAM ZAWSZE CZYTO EEGANCKO POPROSTU JAK W DOMU SIE CZUJEMY W SOLARIUM AURORA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: solarium IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.06, 21:17 Moim zdaniem najlepsze solarium to Solarium Aurora super efekty opalania przemia obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezpośrednia Re: solarium IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.06, 21:26 JAK MOZNA PISAĆ TAKIE KŁAMSTWA NA TEMAT SOLARIUM AURORY W SOLARIUM AURORA JEST BARDZO PRZYJEMNIE CZYSTO CZĘSTO DODAWANE SĄ GRATISY WYMIANA LAMP REGULARNA PANI ROWADZĄCA JEST BARDZO SYMPATYCZNA MIŁA.POPROSTU JET TAM ATMOSFERA DOMOWA ZAWSZE MOŻNA PRZYJŚĆ WYPIĆ KAWKE CZY CHERBATKE POROZMAWIAĆ.POPROSTU UWIEBIAM TAM CHODZIĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blaaa Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:26 bezpośrednia, klientka, klient nie nudzi ci sie wpisywac w kolko to samo tylko majac inne pseudonimy? przeciez to widac kto pisze, glupia kobieto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawiem Re: solarium IP: *.man.czest.pl 01.11.06, 05:24 Ty zakłamana tipsiaro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: solarium IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.06, 21:20 SOLARIUM AURORA JETEST SUPERRR MÓWIE WAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.06, 22:58 ja też chodze do tutti frutti jedno jest koło Pasażu w bramie a drugie koło salonu Orange na Wolności,miła obsługa i juz po kilku razach sie jest ładnie opalonym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: solarium IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 01.11.06, 01:20 bezpośrednia, Caps Lock Ci się włączył. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: solarium 01.11.06, 18:11 Bezposrednia, ktos i klientka - modemowiec, niczym Bog w 3ch osobach :P Chodzcie na solarium, opalajcie sie na braz... zmarszczki przyjda wkrotce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bożena Re: solarium IP: *.sfc.pl 03.11.06, 17:38 na przeciwko klubu depo"żar tropików" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karo Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 03:13 Solarium Aurora jest OK. Ale polecam też Żar Tropików k/o Depo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:19 Solarium Aurara jest rewelacyjne a teraz nowe lamy znowu super efekty,w krótkim czasie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: solarium IP: *.com 10.01.07, 10:48 ja nie chodzę regularnie na solarium, poszłam tylko dwa razy przed sylwkiem i wybrałam, głównie z powodu tego, ze miałam najblizej solarium Aurora. Owszem, obsługa miła, ale głównie co zauważyłam (co też wcześniej mówiła mi siostra) że ta pani nie bardzo prestrzega umówionych godzin i wpycha bez kolejki kogo się da (głównie swoje znajome). Przyszłam za pierwszym razem (punktualnie!)a już w kabinie ktoś siedział. W ramach przeprosin wciśnięto mi mimo ze się wzbraniałam;), filiżankę cappucino. Za drugim razem ta sama sytuacja (podkreślam, że kazdorazowo byłam umówiona), tylko, że chyba ktoś dopiero co zamknął za sobą drzwi w kabinie, więc pani Maria go `wygoniła` i mogłam skorzystać o tej umówionej godzinie. No ale przyszłabym minutę później i znów by mnie uraczono cappucino i musiałabym czekać. Gdy wychodziłam miałam też okazję słyszeć jak przychodziły inne klientki i się dowiadywały, że mimo umówionej godziny, będą musiały poczekać. Moim zdaniem jesli ktoś ma dużo czasu i ma ochotę poświergotać sobie z panią Marią czekając na swoją kolej to ok, ale ja jak się umawiam, to liczę, że wyjdę stamtąd o określonej godzinie. Poza tym solarium w porządku, choć obycia w innych nie mam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 07:10 Zgadzam się z ta wypowiedzia, w solarium Aurora nie sa przestrzegane w ogóle umówione godziny, ja już straciłam cierpliwość. Kiedys miałam czekac ponad 50 min. Przegięcie!!!! Teraz znalazłam fajne solarium zar tropików k/o depo i jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stała klientka Re: solarium IP: 212.160.86.* 20.03.07, 06:35 Solarium Aurora jest naprawde rewelacyjne byłam pare razy i już jestem opalona . Najlepsze solarium w Częstochowie moim zdaniem miła obsługa poprostu jest rewelacyjnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Missi Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 21:14 Ja na początku chodziłam koło placu biegańskiego (niepamiętam nazwy) ale wchodziło się po schódkach za placem na skrzyżowaniu w prawo. Mają mocne lampy, ale obsługa do kitu, nie miłe dziewczyny i niestabilne kabiny (ciężko się zamknąć w stojącym). Moja koleżanka poszła tam ze mną pierwszy raz i ja musiałam jej wszystko tłumaczyć co i jak bo one nawet nie kiwły palcem. Teraz chodze do megasamu i jestem zadowolona. Może nie mają tak silnych lamp ale sympatyczna obsługa i komfort wystarcza w zupełności.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianka Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:44 Byłam niedawno w Aurorze w okrąglaku i lampy są do kitu 20 min nie dało efektów a od właścicielki mdło mi było. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 20:45 tylko -solarium lena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijentka Re: solarium IP: 212.160.86.* 03.05.07, 11:00 Solariu Aurora jet naprawde extra polecam :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ykola Re: solarium IP: *.realestate.net.pl 03.05.07, 12:27 ja chodzę do Leny i jestem zadowolona. W tym roku tworzyli trzecią placówkę - dwie są w Alejach NMP (na pewno 3) i jedna na Aleji Pokoju 11. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe nie chodzimy bo nie chcemy raka skory IP: 88.147.23.* 03.05.07, 14:16 za www.wizaz.pl : "osoby korzystające z łóżek opalających sa trzykrotnie częściej narażone na raka skóry niż osoby, które ich nigdy nie stosowały. Podobne rezultaty otrzymali naukowcy, którzy podali, że u ludzi używających solarium 2,5 razy częściej występowały bardziej zaawansowane zmiany w komórkach o charakterze nowotworowym oraz 1,5 razy częściej następowały mutacje czyli zmiany w komórkach, które w przyszłości mogą dać początek rakowi, w porównaniu z osobami nigdy nie korzystającymi z łóżek opalających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe nie chodzimy bo nie chcemy wygladac jak IP: 88.147.23.* 03.05.07, 14:19 poparzone stare prochna ( obejrza skrznecka , rosati, piotrowska i inne podstarzale "celebrities " ) za wizaz.pl : W tanoreksję, jak we wszystkie inne typy uzależnień, wpada się nieświadomie. Myślimy wtedy tylko o zaletach i przyjemności opalania oraz pięknej opaleniźnie, natomiast w ogóle nie wyobrażamy sobie jakie to może przynieść szkody i zagrożenia. Kondycja skóry osób, które niemal przez cały rok się często opalają czy to na słońcu czy w solarium bardzo się obniża. Skóra staje się gruba, szorstka, twarda, mało sprężysta, często z rozszerzonymi naczyńkami. Doświadczona kosmetyczka od razu rozpozna skórę zniszczoną opalaniem." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe nie chodzimy;chcemy zachowac jedrna gladka skore IP: 88.147.23.* 03.05.07, 14:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe nie chodzimy bo nie chcemy wygladac TANIO IP: 88.147.23.* 03.05.07, 14:22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: nie chodzimy bo nie chcemy wygladac jak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 08:28 co tu mówić takiej tipsiarze jednej z drugą, że to szkodzi i ochydnie, poprostu ochydnie wygląda. Jak tylko zrobi sie ciepło na ulice wylegają tlenione straszydła z tropikalną opalenizną. Im ciemniej, tym lepiej?Szczerze mówiąc, nie znam faceta, któremu podobają się takie lale. No ale napewno jestem nienormalna, nie znam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe wygladaja ohydnie z daleka i z bliska IP: 88.147.23.* 04.05.07, 14:46 fakt, kurczaki z rozna wygladaja ohydnie z daleka. Jeszzce ohydniej jak sie przyjrzysz takiej jednej z druga : maja taka zgubiala skore i wysuszona na wior, blee Na domiar zlego, nasze elegantki (nie tylko tipsiary) wierza , ze solarka "leczy" problemy skorne np tradzik, wypryski, albo ze "wyrowna kolor" -czyli ujednolici przebarwienia spowodowane wczesniejszym opalaniem. W rezultacie skora po solarium jest pokryta podskornych naciekami a zaskorniki i zmiany ropne sa tylko zamaskowane, ukryte pod zgrubialym poparzonym naskorkiem! Najokropniej wyglada tp na twarzy w okolicach oczu , jak 25 latki paraduja z kurzymi lapkami godnymi wlasnych babc, albo na przesuszonym dekolcie pokrytym siatka zmarch... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: wygladaja ohydnie z daleka i z bliska IP: 195.205.202.* 11.05.07, 15:26 Zgadzam się z twierdzeniem że nadmierna opalenizna nie wyglada dobrze i szkodzi skórze. Wszystko jest dobre ale z umiarem. Ja np. chodzę na 8-10 min raz na 2-3 tygodnie i mnie w zupełności wystarcza, i poza tym wygladam naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Solarium IP: 212.160.86.* 22.06.07, 19:08 Ja polecam Solarium Aurore poniewaz są super efekty i lampy które szybko opalaja bardzo lubie tam chodzić.Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: solarium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 22:03 Ewa już reklamowałaś Aurorę na początku maja,tylko pod innym nickiem.Pracujesz tam czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: solarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 13:39 Super solarium jest w Instytucie Zdrowia i Urody - Concept na ul: Brzeźnickiej. Minuta leżącego kosztuje 1,3zł ,a stojące 1 zł.Po 3 razach jesteś super opalona, bez efektu pieczonego kurczaka:).Lampy super.Polecam.Nie jestem pracownikiem Instytutu , tylko długoletnią klientką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: solarium IP: 212.160.86.* 01.07.07, 12:46 nie pracuje w Aurorze tylko jestem stałą klijentką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: solarium IP: 217.98.38.* 31.08.07, 09:26 Solarium Aurora jest naprawde super wróciłam z urlopu i nie było słońca niestyty ,wiec poszłam do Aurory bo koleżanka mi poleciła i byłam pare razy i jetem opalona każy się pyta gdzie byłam na wczasach rewelacja teraz nie potrzeba mi słońca tylko solarium raz na tydzień na dwa super efekty.Jestem szczęśliwa bardzo z tej opalenizny:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś