Gość: Martynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:11 Ja głosuję na lek.wet. Renatę Borkowską ze Zwierzyńca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyziek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 23:13 a według mnie nie musi byc najsympatyczniejszy (byle nie gbur) tyylko znajacy sie na rzeczy. glosuje na lecznice Animal dr. Olgierd Piotrowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 16:34 najlepiej iść do ośrodka na Wyszyńskiego , bo nie ma weterynarza dobrego w Częstochowie.Chodziłem z psem do Strzelczyka, wydałem kase i psa nie uratował. Należało wykonać operacje a on podawał leki, które i tak nie pomogły a zwierze tylko męczyło się, operacja uratowała by go przed śmiercią ale on ni proponował wcale. Sam nie miał gabinetu do tego przystosowanego ale i nie powiedział że konieczna jest operacja abu uratować psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:03 Glińska Maria to lekarz o jakim mozna śmiało powiedzieć,że traktuje swój zawód z powołania wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek K Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 10:14 popieram poprzedniczke P.GLIŃSKA jest super weterynazem. Zna sie na żeczy wie jak podejśc do zwieżąt.Mam 2 psy i wiem ze ma P.Glińską moge liczyć POLECAM!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_troll Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 02.12.06, 11:43 Byś się lepiej nauczył pisać, bo robisz tylko antyreklame p.Glińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vero Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.06, 17:57 a mojego psa glinska by wykończyła. pomógł dopiero specjalista z warszawy...NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
mada.hsb Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 03.02.07, 16:28 Szukam dobrego weterynarza, ktory wyleczy mojego pieska z nuzycy, byłam juz u paru lekarzy ale jak na razie nie ma poprawy:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonia Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.244.24.* 20.03.08, 14:59 Ja też nie polecam gabinetu pani dr Glińskiej. Może i ona dużo wie i potrafi ale pęd na kasę trochę pozmieniał priorytety. Jeżeli miałabym polecać to Panie z lecznicy VITA ul. Kisielewskiego. Ale to prawda że jakiegoś super lekarza to w Częstochowie nie ma ewentualnie są tacy którzy nie zaszkodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kekunio Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 19:25 Na pewno zna się na "żeczy i na zwieżętach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtonyx Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 14:19 No moze nie jest najlepszym weterynarzem w cz-wie, ale też nie jest złym. Ja z psem do neij chodze i nie narzekam specjalnie. Natomiast same superlatywy słyszałem o przychodni na wyszyńskiego, szczególnie jeśli chodzi o psie uczulenia i inne sprawy skórne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.160.250.* 01.02.07, 16:47 Co ty gadasz na wyszyńskiego to jakieś niedouczone konowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 17:07 Czy tylko wolno oddawać swój głos tylko na lekarzy wolnopraktykujących ? Jeżeli nie to ja zgłaszam kandydaturę lekarza powiatowego Jerzego Smogorzewskiego. Jest to postać niezwykle medialna , dbająca o swój powiat i swoich lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:58 A tak Smogorzewski jest bardzo medialny, co do tego czy sympatyczny mocno bym polemizowal. Taki sam pozer jak chocby Szczuka. Jak nie widzi biznesu to reki nie poda. Tak zwane pokolenie "zalatwiaczy" i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milena Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.08, 11:35 Nie ma dobrego?A Jaroslaw Mika?Dla mnie on jest najlepszym wetem w Częstochowie.Uratowal mi dwa psy.Na wyszynskiego to jest tragedia,tam mozna isc tylko na szczepienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 20:46 Ja też chodziłam do Strzelczyka , płaciłam kazał przychodzić, dawał zastrzyki, aż pies się wykończył. Nie ma pojęcia o leczeniu psów niech idzie na emeryturę. Chodziło mu o kasę a nie o wyleczenie psa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miśka Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 22:30 Zgadzam się, dr Olgird z POW młody, sympatyczny i jeszcze niezmanierowany. Ratował kota moich sąsiadów o pierwszej w nocy, w Wielkanoc, nie wziął kasy, dojeżdża z pod Częstochowy. Moim kotem opiekuje się bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcyzey Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:18 popieram jest prawdziwy Olgierd jak w Pancernych Odpowiedz Link Zgłoś
beza999 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 16.06.07, 20:56 polecam veta Jarosława Mikę z Bełchatowskiej od dziewięciu lat opiekuje się moimi psami a od roku kotami Odpowiedz Link Zgłoś
taiken Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 26.08.06, 23:34 Najsympatyczniejszy dla zwierząt czy dla ich właścicieli? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuki Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 00:09 według mnie dr Marcin ŻŻurawski oraz dr Agnieszka Żurawska, przesympatyczni, mili i znający się na swoim fachu ::::)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ach Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 00:44 I znowu te ekscytujące rankingi. Ach..... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:24 POPIERAM!!! JA, MOJE PSY I KOTY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teeh Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.com 27.08.06, 07:31 Może lepiej byłoby zrobić ranking na NAJLEPSZEGO, NAJBARDZIEJ KOMPETENTNEGO WETERYNARZA? Choć ja nie mam pojęcia kogo mogłabym zaproponować...Mam wrażenie, że w Częstochowie nie ma dobrych weterynarzy... Z moim kotem byłam u trzech, niestety dopiero pod koniec jeden z nich, ten u którego aktualnie `leczyłam` kota wpadł na pomysł, by zrobić kotu prześwietlenie... Szkoda, że tak poźno.. Za poźno.. Kotka musiałam uspić:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hodowca Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 07:47 Młoda obiecująca lek.wet. to pani Aleksandra Klajn .Zawsze miła dla swoich pacjentów i ich właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allisee Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:03 Chyba żartujesz! Przemądrzała S*** która się nie zna na niczym a zgrywa wielką damę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały klient Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 09:16 Ja od lat korzystam z usług pani Beaty Fulińskiej. Stawiam na jej wiek i doswiadczenie. Nie można być dobrym zaraz po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwy Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 09:19 Odkąd to Żurawscy mają tytuł doktora ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do dociekliwego Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:44 jak nie wiesz buraku to spadaj na drzewo prostować bababy, tylko czy potrafisz gamoniu:::))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:40 co to są bababy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.2.100.* 04.02.07, 18:07 Bababy, to są takie banany, tylko wygięte w drugą stronę:-). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała do stały klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 18:39 akurat z tym doświadczeniem u dr Fulińskiej to bym nie przesadzała, kompetencje nie zawsze idą w parze z wiekiem, a poszerzanie wiedzy przez starszych lekarzy niestety stoi pod znakiem ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: do stały klient IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 09:34 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
olivka_82 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 27.08.06, 11:54 Mój typ to dr Piotr Kunert :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 13:07 najsympatyczniejszy, a za razem najlepszy dr Marek Kędzia. Zna się na rzeczy (jeśli można tak powiedzieć), a zwierzęta traktuje jak pacjentów, nie jak towar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teeh Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.com 27.08.06, 13:49 Owszem, dr Kędzia jest sympatyczny. Nawet bardzo. I do zwierzątek też całkiem ma miłe podejście. Ale o leczeniu zwierząt to jednak chyba ma newielkie pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axi Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.net / *.flatpla.net 27.08.06, 18:05 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:31 dlaczego nie ma pojęcia o leczeniu? Mnie uratował psa i dodam, że był 8 lekarzem do którego trafiłam i od razu rozpoznał chorobę. Nie będę pisać na co próbowali leczyć mojego psa ci poprzedni i w dodatku w jaki sposób, bo szkoda nerwów. Konowały, nic dodać nic ująć. Wypadałoby napisać tu ich nazwiska, żeby inne zwierzęta nie musiały tak cierpieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tami25 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 15:38 najsympatyczniejszy, a za razem najlepszy dr Marek Kędzia.nie wyciąga kasy jak nie mam sensu.mówi prawde chociaż czasem bardzo boli.ale to Jego duża zaleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 11:48 Nie wiesz co mowisz !! To jeden z tych wet. ktorzy nieraz nawet zwyklym szczepieniem - bo nie zbada wcale albo dobrze psa -potrafią zwierzę wykonczyć !!! Czasem tylko uda mu się trafic z diagnozą albo pomoć psu !!! Potrafi wykonczyć psa -a zaraz po tym mozwi,ze moze odkupic od czlowieka leki za 1/10 wartosci -te same ktore wczesniej wlascicielowi psa sam sprzedal !! Tak miala nasza sasiadka ,ktroej psa nie wyleczyl -a sporo na to wydala !!! Zanm sporo ludzi /szczeg. z Rakowa / ktorzy maja o nim taką samą opinię - jest b.slabym lekarzem - i nawet szczepiac atm psa -trzeba bardzo uwazac,by byl zdrowy i dobrze zbadany !!! Mowią o nim -ze wykancza psy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaba Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 14:38 Zdecydowanie dr Kunert ! Sympatyczny zarówno dla zwierząt jak i dla ich właścicieli, a przy tym naprawdę znający się na rzeczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:36 Gość portalu: Gaba napisał(a): > Zdecydowanie dr Kunert ! Sympatyczny zarówno dla zwierząt jak i dla ich > właścicieli, a przy tym naprawdę znający się na rzeczy Popieram:))) Dodam jeszcze dr Barbarę Krawczyńską-Fornal i oczywiście Jej syna, dr Adama z żoną, też lekarzem weterynarii:)))) Cała ekipa z Bór jest wspaniała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tess Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 80.48.204.* 27.02.08, 14:21 No rzeczywiści jest taka "wspaniała" że do końca życia im tego nie zapomnę. Przy usypianiu mojego psa zapomnieli mu podać narkozy tylko od razu wywoływali zastrzykiem zawał serca. Pies tak wył strasznie że minęło już kilka lat a ryczę jak wół. Moja noga tam nie postanie i NIKOMU NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzatka Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.gprs.plus.pl 29.02.08, 00:21 Moja noga też tam nie postanie. Krawczyńska Fornal zamordował mi 2 koty. U kotki z rozległym nowotworem rozpoznała ciążę, a kocurka z wadą serca leczyła na przeziębienie. SZOK!!! Straciłam oba. Każdemu kto kocha swojego zwierzaka zdecydowanie ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdzięczna Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.160.86.* 27.08.06, 17:49 dr Stanisław Płonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.189.52.* 27.08.06, 17:52 zdecydowanie dr Golec z ul. Krakowskiej. Miły, uśmiechniety i kompetentny, zawsze wszystko wyjaśni bardzo dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.116.125.* 27.08.06, 20:06 3 miesiące leczyłam psa, raz 1 Pan, potem inna Pani, jeden mówił choroba kręgosłupa - drugi ? - uśpić- stary pies Jedna - Jedna wizyta w Klinice we Wrocławiu od godz. 8 do 15 zrobiono wszystkie badania - prześwietlenia, USG /40 minut - mały pies/ - otrzymał zastrzyki - recepta - wracając pies po lesie biegał- minęło 3 lata pies ma się świetnie , cenowo nie dostałem szoku - .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.116.125.* 27.08.06, 20:11 Doktor Childebrand Klinika Weterynaryjna we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ert Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 21:33 miałam dokładnie ten sam problem, tylko, że mnie pomógł dr Kędzia, właśnie w podobny sposób jak opiasałaś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 27.08.06, 21:44 chodze z moja kotka do lecznicy Animal na ul.POW...doktor Olgierd Piotrowski...mily, przesympatyczny dla wlasciciela i zwierzaka...i najwazniejsze jest niedrogo...polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rela Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.116.125.* 27.08.06, 22:02 tak, byłam we Wrocławiu - jak lekarz bada psiaka - tego przez mase lat nie widziałam w Częstochowie - to nazywa się porządne badanie - jedna wizyta - a ceny małe w porównaniu z naszym miastem - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 09:37 Piotr Kunert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 11:08 No ja tez polecam Wroclaw. A u nas lecze u Zurawskich. Fajne podejscie do ludzi (ale to najmniej istotne), zwierzakow no i najwazniejsze chca pomoc a nie wyciagnac za wszelka cene kase. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiu Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:08 Ola Księżyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.116.125.* 28.08.06, 23:17 Wrocław - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.116.125.* 28.08.06, 23:17 Wrocław - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 15:10 stanowczo ola księżyk od stycznia gabinet bedzie miała na słowackiego 11 Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim10 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 30.01.07, 13:24 Ola Księżyk jest bardzo dobrym wetem. Znalazłem jej stronke co prawda jeszcze nie jest calkiem gotowa ale jest ok. www.weterynarz.neostrada.pl a i chyba chce pomagać psom bo tam w sekcji adopcje mozna zostawić ogłoszenie( fajne pieski tam są ) Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim10 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 30.01.07, 13:32 www.weterynarz.neostrada.pl<a href="http://www.weterynarz.neostrada.pl">www.weterynarz.neostrada.pl</a> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 13:53 Ten Twój doktor jest zwykłym konowałem-leczył mojego kota na grzybicę ,potem alergię pokarmową i dopiero w zagranicznej literaturze przeczytałam,że to KLASYCZNE objawy białaczki.I był taki miły i sympatyczny,że zwyzywał mnie od nieuków i laików ,bo śmiałam mu to zasugerować,że kot może mieć tę chorobę.Poryczałam się jak nie wiem co,bo kot czuł się coraz gorzej a ten takim chamem się okazał i w dodatku niekompetentnym.Kota musiałam uśpić. Racja z publikowaniem nazwisk takich konowałów- i to jeszcze z opisem ich spartaczonej roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czestochowianin21 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 07.04.08, 20:18 popieram dr S. Płonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupalski To on ma leczyć czy sie uśmiechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:20 Najdurniejszy z wątków na forum częstochowa, ja osobiście polecam pana rysia z ubojni na michalinie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.centertel.pl 29.08.06, 11:57 MARIA GLIŃSKA,RENATA BORKOWSKA I RESZTA EKIPY ZE ZWIERZYŃCA (UL.OGRODOWA I DRUGI GABINET NA WAŁACH-SUPER) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:06 Ja ogrodowej nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bieniek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 22:00 A ja polecam Wały Dwernickiego maja tam usg ekg rtg i laboratorium wiec moim zdaniem sa w stanie poztawic własciwa diagnoze. Chodzilem po wielu weterynarzach i nigdzie nie zrobili podstawowych badan i ceny sa takze ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanie34 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:08 Tak,jasne i obcinają tam ogony szczeniakom mimo,że prawo zabrania - ale kasa z tego jest. Też mi weterynarze:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.centertel.pl 29.08.06, 14:07 czemu? ja tez uwazam ze sa tam swietni lekarze, gabinet na wałach jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyziek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:10 ja tez odradzam ogrodowa a szczegolnie doktor Glińska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kathe Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:24 dr Stanisław Płonka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anetka Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:30 Ola Klajn z lecznicy "Puszek" na ul. Rakowskiej!!!Naprawdę zajmuje się zwierzakiem nawet kosztem swojego czasu wolnego.Wiem,bo niestety to sprawdziłam...kisski4U:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KmDi Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:11 ona to by najchętniej wykończyła kazdego zwierzaka. poza tym za bardzo przemadrzala i mysli ze wszyskie rozumy pozjadala a udowodnila ze malo wie. nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cccc Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 08:01 Dr.Płonka super weterynarz polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już nie szukam Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.160.86.* 29.08.06, 21:48 bo znalazłam, po wielu wetach, wielu różnych przypadkach chorób wiem jedno: tylko Marek Kędzia, kompetentny, miły, fantastyczne podejście do zwierząt, no i ma cierpliwość do mnie :) (a ja potrafię dzwonić z każdą bzdurką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 18:53 lek.wet. Świerat, imienia niestety nie pamiętam, jak trzeba to przyjeżdza do domu do zwierzaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: lek.Świerat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 09:57 szukałam i nie znalazłam - gdzie przyjmuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-> Re: lek.Świerat?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:37 bardzo ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:35 a co sądzicie o lecznicy w Kiedrzynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.116.125.* 30.08.06, 22:02 zła diagnoza - - pieniążki duże - efekt był Wrocław - małe pieniążki - 1 wizyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 80.50.253.* 30.08.06, 21:42 Ja zdecydowanie NIE polecam dr żygulskiej z przychodni na Mireckiego - jest oschła, nieuprzejma, czasem nawet nie wstaje zza biurka, żeby zobaczyć co się dzieje ze zwierzakiem, a ceny w tej lecznicy są dość wygórowane. Natomiast z czystym sercem mogę polecić przychodnię na Bór i dr Fornala. Postawił mojego psa "na nogi" w 3 dni, a sytuacja była już naprawdę trudna. Od tamtej pory leczę i szczępię sunię tylko u nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.116.125.* 30.08.06, 23:13 zawsze miałam zwierzaki - psy- byłam u kilku weterynarzy w Częstochowie - Strzelczyk, Kiedrzyńska, Kukuczki, i dr Płonka - w zeszłym roku bytłam we Wrocławiu z psem - 35 lat ceodze do weterynarzy w Częstochowie- to co zobaczyłam we Wrocławie - jak lekarz bada psa - ile czasu badanie trwa - w Częstochowie żaden weterynarz nigdy tego nie robił - szok - nie ma o czym mówić - ja uważam brak super weterynarzy w naszym mieście - to tylko pogoń za zarobkiem - przykre - może jeszcze coś sie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 12:46 Weta z Bor tez nie polecam(chociaz slyszalem ze tam jest dwoch). Przez jednego z nich znajoma stracila ciezarna suczke Yorka. Szczescie w nieszczesciu ze uratowali jednego szczeniaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:54 a skąd wiesz, że popełnili błąd, w szpitalach ludzie też umierają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 15:46 zdecydowanie lekarze Agnieszka i Marcin Żurawscy, moja kotka ich uwielbia::)))a teraz mruczy jak o tym piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mobi Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.160.250.* 12.12.06, 17:35 A ja przeciwnie bardzo lubię dr. Żygulska zawsze bardzo fachowo podchodzi do mojej suńki. Wszyscy moi znajomi też do niej chodza i nikt złego słowa do tej pory nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam1974 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.160.250.* 12.12.06, 18:29 Ja obstawiam dr Edyte Żygulską. Jest niezła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jlo Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 14:34 zgadzam sie z twoim zdaniem mobi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.07, 09:01 Ja również polecam Dr Edytę Żygulską. Chodzę do niej ze swoimi zwierzakami już od bardzo dawna. Zawsze uśmiechnięta, można porozmawiać i co najważniejsze zawsze dobrze wyleczy zwierzaka. Co do tego gościa to Michał Janikowski - opryskliwy i nieuprzejmy facet. Jak widzę, że on jest w lecznicy - w tył zwrot i do domu!!! Jest tam jeszcze jedna Pani taka blondynka, też sympatyczna i również ma podejście do zwierząt ale nie wiem jak się nazywa. Polecam Edytę Żygulską!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bergamotka62 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.czestochowa.um.gov.pl 13.08.13, 08:48 Potwierdzam!!!!!!!!!!Pani Edyta Żygulska jest świetnym wetem. Chodzę do niej od lat z moimi kociakami. Od kiedy po pielgrzymkach po innych trafiłam do niej mam nareszcie zdrowe kociaki i mam spokój. Do tego jest przesympatyczna, bezpośrednia, wszytko wytłumaczy w przeciwieństwie do Pana, który tam też pracuję. Jego nie polecam!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illusion Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.streamcn.pl 22.06.07, 00:03 Eee, co ty gadasz. Edyta Żygulska jest bardzo dobrym weterynarzem. Bywam u niej z psem i kotem i zawsze jest miła, uprzejma i zna się na rzeczy. Dużo gorzej oceniam gościa, który z nią pracuje (nie znam nazwiska), musiałem kiedyś iść z psem, a nie było p. Edyty i psa badał mi ten facet i stwierdził zatrucie, poczekałem na p. Edytę i okazało się, że to ciąża urojona. Pozdrowienia dla pani Edyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Mirosław Jędruszko 01.09.06, 00:47 widzę, że wątek się rozwija - to ja w takim razie polecam pana Mirosława Jędruszko z Jasnogórskiej - bardzo sympatyczny, zarówno w stosunku do zwierząt jak i ich włascicieli. Chodzę do niego ze wszystkimi moimi (i nie moimi też) zwierzakami od 3 lat i jestem zadowolona. To taki prawdziwy weterynarz z powołania :) Pozdrawiam serdecznie :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Mirosław Jędruszko IP: *.66.209.88.dslw0.libello.mc 01.09.06, 02:46 przychodnia weterynaryjna na walach dwernickiego - smialo mozna polecic kazdemu zwierzaczkowi Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: Mirosław Jędruszko 01.09.06, 13:40 Ale adres - to Jasnogórska:) w kazdym razie - koło liceum Norwida :) Odpowiedz Link Zgłoś
florida_blue Re: Mirosław Jędruszko 01.09.06, 13:41 a wczesniej miał gabinet na Kilińskiego - koło teatru :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Mirosław Jędruszko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:36 Pani Glińska solidnie, fachowo i znowu nie tak drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
ar11 Stanisław Płonka 01.09.06, 08:43 Stanisław Płonka - sympatyczny człowiek dla ludzi i zwierząt i kompetentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cześć Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:54 w zeszłym roku miałem problem z kotką, byłem u trzech wetów, z których każdy leczył ją na cos innego a żaden nie zrobił badań krwi, dopiero w gabinecie przy ulicy Kilińskiego (niedaleko pogotowia) została postawiona odpowiednia diagnoza a zastosowana terapia przyniosła efekt - kotka miała ropomacicze , została zoperowana i po dwóch dniach od operacji czuła się rewelacyjnie. Niestety nie pamiętam nazwiska lekarza (zgubiłem książeczkę zdrowia kotki):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:15 to dr Jedruszko,teraz ma gabinet na Jasnogórskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 62.233.214.* 09.05.07, 00:21 Na kilińskiego miał lecznice dr Mirosław J..., obecnie przyjmuje na jasnogórskiej koło Norwida, nawet po zabiegach zasze jest pod telefonem i słuzy poradą, poprostu profesjonalista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:22 Zgadzam się,dobry wet,sympatyczny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosiek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 09:57 tylko dr Stanisław Płonka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 10:32 Dr Fornal zabronilabym wykonywania zawodu. Co prawa bylo to juz dosc sporo czasu temu bo jakies 7 lat temu kiedy przepisala mojej suczce antybiotyk ktory wykonczyl jej serduszko tylko dlatego ze zamiast 1/16 leku raz dziennie dostawala 1/2 dwa razy dziennie. Nie postawilabym nogi u niej w gabinecie nawet z chora kura. Natomiast zdecydowanie moge polecic pania Ole Borkowska z Wałow. Bardzo sympatyczna osoba zna sie na rzeczy i ceny sa bardzo przystepne. Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:41 a ja p. Krawczynska fornal z bor moge polecic w 100 leczylo wielu "weterynarzy" w czestochowie i katowicach i nikt nie wiedzial ze to ropomacicza jedyna rozpoznala to i wykonala operacje szybko i sunia wrocila do zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 16:52 a ja głosuje na mojego wuja weterynarza koles zna sie na robocie, jak mi sie suka oszczeniła to jedną strzykawką, nie zmieniajac igły 4 psiaki mi uspił i policzył jak za 3 tego ostatniego uśpił w promocji, bo miałem imieniny, i nawet te zwierzaczki mi do worka poukładał bo ja nie miałem sił tego wykonać taki z niego fachowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 17:49 szkoda koleś, że ciebie nie poczęstował jako piątego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:02 nie mogł choc go o to prosiłem powiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie ma sprawy Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.160.86.* 01.09.06, 22:47 ja Cię uśpię w promocji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.06, 01:19 ale z ciebie cymbał!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:05 z twego wuja i z ciebie taki sam idiota-i potwór !!! a moze bys tak-zamaist co kazdy miot i ciąża -uśmiercać kolejne szczeniaki- wydal nieco kasy i wysterylizowal -zlecil zastrzyk -albo zwyczajnie pilnowal swej suczki,by nie miala ciagle szczeniąt ???? a gdzie masz ludzkie odruchy i rozum -ty i ten twoj wet.??? jestes ograniczony i żalosny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaksa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.ibd.gtsenergis.pl 03.04.08, 20:50 Niestety mam wiele smutnych doświadczeń z wetami z częstochowy!Też jestem za Wroclawiem ale to nie znaczy ,że tam pracują SAMI doskonali!Trzeba znać nazwiska!Jeden z najlepszych to chirurg-ortopeda dr J. Bieżyński,potem super okulista i niezły ogolnie dr Kiełbowicz.Tych można "zlłapać" na AR ale maja też swoje gabinety.Poza tym mam zaufanie do jescze kilku ale nie będę ich wymieniać.Poziom usług prawie amerykański...Nawet nie można porownac do tego co oferuje Częstochowa.Byłam kiedyś świadkiem jak na wew.ogladali sunie goldena z Cz-wy.UWAGA!!!!Suka miała 10-krotnie zadużą dawkę antybiotyku!!!Przeciez to zbronia jeżeli wet nie umie dawkowac leków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Najsympatyczniejszy weterynarz -dr Płonka :) IP: *.centertel.pl 01.09.06, 23:04 glosuję za S.Płonką! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najsympatyczniejszy weterynarz -dr Płonka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 18:14 kimkolwiek on jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:37 polecam dr Jarosław Mika- mam dwa psy i od lat do niego chodzimy i z poprzednimi psami tez u niego bywalam. Bardzo porzadny facet- nie naciaga kasy- jak trzeba to przychodzi na wizyty domowe. Lekarz, ktory caly czas sie uczy- jest na biezaco z wszystkimi nowinkami- bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 11:49 lek.wet.krawczynska-fornal ul bór.wyciagnęła mi psa z parwovirozy,wszedzie indziej był do uspienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 09:35 Dr Staniaław Płonka !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 11:01 znalazłem i podbijam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta. Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:01 Korzystamy czasem z gabinetu dr Magdaleny Zatoń przy ul. Orkana .Mamy dobre wrażenia co do umiejętnośći zawodowych Pani doktor -a do tego jest uprzejma i ma dobry kontakt zarówno ze zwierzętami jak i wlaścicielami zwierząt. Jest przy tym b.sympatyczna -ale chyba jednak nie sympatyczny sposób bycia w pzryapdku lekarzy a także weterynarzy ,jest najważniejszy-prawda? Owszem -sposób bycia i podejscie do pacjentów są ważne ,tym nie mniej najbardziej istotne sa zawodowe umiejętności danego lekarza i jego skuteczna pomoc .Pani doktor jest absolwentką Wrocławskiej Akademii Rolniczej - a ta jak wiemy ,ma bardzo dobrą renomę w Polsce i wielu wlascicieli rożnych zwierząt-nie tylko psów i kotów -z różnych stron Polski szuka pomocy w Klinice Wet. Akademii Rolniczej we Wroclawiu. Pozdrawiamy p.doktor Magdalenę Zatoń !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 80.54.168.* 08.07.07, 22:34 A ja mam wrażenie że to pani dr. Magda Zatoń zrobiła sobie taką autoreklamę.Mój Boże-,,zawodowe umiejętności,,to chyba jakiś żart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t144 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:33 Dr Zatoń nie musi sobie robić reklamy. A jeśli się nie mylę to autorką tych (zasłużonych) pochwał jest p. Ela od Misia. Pozdrawiam. Magda Zatoń to świetny weterynarz,nawet nie będę liczyła ilu bezdomnym zwierzakom pomogła za darmo. Ile razy przyjeżdżała w święta czy niedziele lub w nocy do bardzo chorego kota czy psa po wypadku którego znalazłam na ulicy. P. Magda zawsze pomaga potrzebującym,ma wielkie serce,bardzo przystępne ceny. Nie zostawi bez pomocy żadnego cierpiącego zwierzaka. Bezdomne zwierzęta,chore czy po wypadku które do niej przywiozłam a które wyleczyła w większości za darmo mogę liczyć w dziesiątkach. Wspaniała osoba o wielkim sercu i prawdziwa profesjonalistka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierzaczek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 195.205.171.* 09.08.13, 16:39 Również potwierdzam opinię, że Pani Doktor Magdalena Zatoń to najlepszy lekarz i człowiek ze wspaniałym podejściem do każdego zwierzaczka. Z czystym sumieniem mogę każdemu polecić Panią Doktor. Jest naprawdę weterynarzem z najwyższej półki i z wielkim sercem dla zwierząt. Pozdrawiam Panią Doktor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Nie masz racji xxx-jesteś w błędzie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:51 Nie jestem panią Elą od Misia,ale jedną z osób-właścieli psów- korzystających od czasu do czasu z usług weterynarzy. .Nie jestem też samą Magdą Zatoń-o co mnieXXX podejrzewasz .Myślę,że sam/sama jesteś kimś z konkurencji-czyli wetem-albo kimś kto być może ma niezbyt dobre dośw. u różnych wetów,ale bardziej chyba to pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Do XXX=nie masz racji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:56 Jak napisalam niżej nieco-nie masz racji.Nie jestem panią Magdą Zatoń-a jedynie włascielem psa i z tej racji bywam z nim jako pacjentem w gabinecie dr Zatoń. A skąd w tobie tyle żółci i zawisci ? Czyżby to zawodowa zazdrość może o konkurentkę kolezankę po fachu :) ? Oj,nieładnie bardzo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta Re: Do XXX=nie masz racji. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:04 miało być oczywiście : napisałam wyżej ...itd. Odpowiedz Link Zgłoś