Dodaj do ulubionych

Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie

• Gość: eryk Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.21.pl 11.09.06, 13:15
      Najlepszym lekarzem jest Agnieszka Glińska-Knysak
      • Gość: Kicia Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.06, 08:03
        Gdzie przyjmuje lek.wet. Agnieszka Glińska ?
        • Gość: eryk Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 08:52
          lek.wet. Agnieszka Glińska-knysak kiedys na sportowej a teraz?
      • Gość: kobietka Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.katedralna.trustnet.pl 17.06.07, 07:24
        Ja polecam dr Renatkę Broszkiewicz, pracowała kiedyś w zwierzyńcu ale odeszła i
        otworzyła swój gabinet przy ul. Rocha. Uważam, że jest o niebo lepszy od
        zwierzyńca. A zresztą prowadzą go dwie weterynarki ze zwierzynca, jest jeszcze
        p. Madzia. Jest tam solidnie, o wiele taniej niz w zwierzyncu i bardziej
        fachowo i przede wszystkim bez ciągłych krzyków jak w zwierzyncu. Stara ekipa
        ze zwierzynca niestety odeszła i dobrze bo o tym gabinecie mówi się coraz
        gorzej. Moj pies spedził tam cały dzień zamkniety w klatce i po prostu o nim
        zapomnieli, że miał mieć jakiś zabieg, więc o czym my mówimy!!!!!
    • Gość: Monika Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 15.09.06, 08:17
      dr Stanisław Płonka.
      • Gość: wierny Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:52
        Ja i moje zwierzątka są zawsze wierne p. Zosi Sałaga z przychodni "Puszek" na
        Starym Błesznie!!!!! POLECAM
    • Gość: kasia 19 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.trustnet.pl 29.11.06, 18:37
      najbardziej sympatycznym i rzetelnym niestety troszke drogi jest dr.golec
      najlepszy weterynarz w cz-wa. w swoim gabiniecie posiada szereg urządzeń jest
      wstanie przeprowadzać drobne jak i poważniejsze zabiegi u siebie w gabinecie
      naprawde bardzo dobry dr dla zwierzaczków!
      nie polecam jednak gabinetu na pwo!!!! ciule dwa razy chcieli mi uśmiercic
      psa!! naszczęcie był w pobliżu dr golec!!!!
      • rudequeen Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 09.10.07, 13:05
        czy dr. Golc jest naprawde taki drogi jak slyszalam, bo ponoc jest bardzo dobrym
        weterynarzem a mam psa z dysplazja i suzkam profesjonalisty...
        • Gość: Misia Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.07, 15:52
          Z dysplazją to poleam Ci dr.Kulpińską Z Kisielewskiego .Powodzenia
          dla psiaka,może bedzie wszystko ok.
          • Gość: kasiaG Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:37
            Dr. Kulpińska jest dobrym chirurgiem,postawiła na nogi psa po wypadku który miał
            marne szanse na odzyskanie sprawności. Chociaż sympatyczna to ona nie jest.
            A Golc to powinien mieć zakaz wykonywania zawodu. Psa koleżanki leczył na
            chorobę na którą wcale nie cierpiał,dziewczyna wydała kupę pieniędzy a pies
            zdechł od podawanych bezsensownie leków.
      • Gość: Małgorzatka Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.gprs.plus.pl 29.02.08, 00:41
        Czy ja śnię? Golec to bandyta. Naganę za złe traktowanie zwierząt
        dostał nawet od Śląskiej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej w 2002 roku.
        Zamordował mi kota w straszliwy sposób. Bał się, żeby go nie
        podrapał i podał lek przez torbę (to był rok 1991, wtedy jeszcze nie
        było kontenerków). W trakcie operacji kotek dostał zapaści, a
        Golc ... dalej operował. Nie mogę o tym pisać, bo jak sobie pomyślę
        ile się moje małe kocie nacierpiało (umierał po trochu 4 dni)po
        zabiegu kastracji, to .... chce mi sie wyć. W 2002 roku
        potrzebowałam szybkiego badania płuc kota (dusił się) i wiecie co
        usłyszałam od "TEGO PSEUDOWETERYNARZA", że jak nie jest jego
        pacjentem to nie wykona RTG. Zresztą to nie tylko moja opinia
        koleżanki kotkę też wykończył, a skargi do Śląskiej Izby
        przychodziły od turystów, których zwierzęta w trakcie wizyty w
        Czestochowie miały problemy zdrowotne. W tym przypadku również
        KONOWAŁ nie chciał przyjmować "obcych" pacjentów. Powinni mu odebrać
        prwo do wykonywania zawodu!!!
    • Gość: zwierzak Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:17
      Byłem u wielu. Na podstawie dotychczasowych doświadczeń polecam Roberta
      Czekajewskiego, który kiedyś pracował w Częstochowie przy ul. Krakowskiej u dra
      Golca a obecnie ma swój gabinet w Radomsku przy ul. Słowackiego koło stadionu.
      Jestem zadowolony na tyle, że mimo iż Radomsko jest kawałek od Częstochowy
      nadal decyduję się tam jeździć.
    • Gość: Ziuk Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:41
      Według mnie dr Golc na ul. Krakowskiej.
    • ewellkkaa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 01.12.06, 18:47
      A ja polecam dr Żurawskiego i dr Żurawską. Są przemili, a z moimi psami zawsze
      długo gadają...
      • Gość: karola Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.apus-net.pl 01.12.06, 22:18
        Piotr Kunert- super lekarz:))))))) polecam.
    • Gość: olka Re: a czy ktoś miał taki przypadek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 00:03
      czy jest jakiś weterynarz który uratowałby mi psa ? pies już trzy razy miał
      ściągany płyn z jamy brzusznej.....każą go uśpić. Bardzo pilne
      • Gość: olo Re: a czy ktoś miał taki przypadek? IP: 195.116.125.* 02.12.06, 18:26
        tylko Wrocław Akademia Rolnicza - w internecie znajdziesz adres tu szkoda
        pieniędzy
        powaznie mówię
        • Gość: magnetox Re: a czy ktoś miał taki przypadek? IP: *.apus-net.pl 12.06.07, 21:59
          ostatnio dowiedzialem sie ze w zwierzyncu przyjmuja profesorowie z wroclawia
          warto zasiegnoc tam informacji
          • Gość: miro Re: a czy ktoś miał taki przypadek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:35
            wizyty w Zwierzyńcu odradzam, a jeści chodzi o profesorów z Wrocławia to chyba
            kpina może chodzi o "profesora Glińskiego" który wymądrza się w tej przychodni
          • Gość: magnetox PRAWDZIWY Re: a czy ktoś miał taki przypadek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:57
            przepraszam, ale mam wrażenie, że ktoś się wypowiada w moim imieniu, proszę tego
            nie robić, bo kara będzie sromotna !! pozdrawiam magnetox lub jak kto woli
            magneto.x pozdrawiam
      • Gość: k Re: a czy ktoś miał taki przypadek? IP: 195.116.125.* 02.12.06, 18:29
        Wrocław - czynna cala dobę/ super diagnozy stawiaja/ - majątku tamnie zostawisz
        nie martw sie - mnie też chcieli uśpić - / tutaj 3 weteryn, co 3 dni
        zastrzyki ... i pieniązki / - pies zdrów juz 4 rok powodzenia -
        • Gość: karol Re: a czy ktoś miał taki przypadek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:56
          niepotrzebnie robisz komuś nadzieję, mój pies miał płyn w brzuchu i Wrocław mu
          nie pomógł (trudno walczyć z chorobą nowotworową):(
    • Gość: izabellg Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 23:25
      Dr Stanisław Płonka - nie tylko sympatyczny, ale co ważne podkreślenia, przekazuje mnóstwo informacji z zakresu samej choroby i profilaktyki. Debiutowałam u niego z perskim kotem (remont uzębienia i patologia narządów rodnych). Dr początkowo zalecił 2 zabiegi żeby nie osłabiać organizmu kota zbyt długa narkozą. Mile zaskoczył mnie dzwoniąć tuż po pierwszym zabiegu z informacją, że operacja przebiegła nadspodziewanie pomyślnie i na tyle szybko, że mógł wykonać zabieg czyszczenia i usuwania zębów nie wyboudzając kota. Dla mnie jeden duży kamień z serca mniej. Dodatkowo bonus w rachunku. Świetny gość, kot dzisiaj czuje sie bardzo dobrze
    • Gość: taka ja Żurawscy:) IP: 80.50.232.* 14.12.06, 00:38
      Z czystym sumieniem mogę polecic zarówno panią Agnieszkę jak i pana Marcina.
      Przesympatyczni ludzie, którzy poswięcają mi zawsze mnóstwo czasu, odpowiadają
      na każde, nawet najdziwniejsze pytanie i co ważne - zawsze wiem za co płace.
      Mój pies ma świra na ich punkcie. Zawsze moge zadzwonic i zawsze moge liczyć na
      pomoc :) Mogłabym osobiscie odradzic kilka lecznic w Czestochowie... bo
      niestety przygody miałam liczne - niestety. Chodziłam do różnych bo od lat w
      moim domu są zwierzątka.. Oni Jako jedyni nie chcieli mojego psa kroic z powodu
      głupiej, małej przepukliny (o dziwo jakos sama się wchłonęła). Nie wciskają nic
      byle zarobić.. Nie słyszałam jak do tej pory złej opinii na ich temat i
      szczerze polecam wszystkim. To widać po lekarzu czy ma świra na punkcie
      zwierzątek:)
      A jesli chodzi o lekarza na Jasnogórskiej to poweim tak: Nie byłam u Niego z
      żadnym z moich zwierzątek, ale miałam z tym panem do czyeniania i bardzo
      sympatyczna osoba:) ale to mówie o osobie jako takiej... nie jako o wecie bo
      niestety nie znam go od tej strony.
      • Gość: Eldar Re: Żurawscy:) IP: *.mnc.pl 14.12.06, 00:44
        Zdecydowanie TAK! Agnieszka i Marcin Żurawscy - złoci ludzie - pomocni
        wyrozumiali przesympatyczni - placisz za leki i srodki a nie za "robocizne" -
        smiało i gorąco polecam kazdemu kto chce zeby jego psiakiem opiekował się ktos
        naprawde dobry
        • Gość: Kitek Najsympatyczniejszy weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:51
          kto mi pomoże i napisze gdzie teraz przyjmuje moja ulubiona pani wet Renata
          Borkowska . Błagam tylko ona może pomóc mojej fretce!!!!
        • Gość: Gilotynka Weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.06, 10:52
          Tak głosuję na Kunerta. Szkoda że marnuje sie u tych debili Fornalów
        • Gość: fryzjer Re: Żurawscy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 18:18
          Ciekawe czy kiedykolwiek zastanowiłeś się nad tym co składa się na godziwe
          wynagrodzenie dla usługodawcy (a właśnie takim jest weterynarz). Zakładając ,
          że Żurawscy nie biorą za "robociznę" może nie mają za co brać i są po prostu
          handlowcani. zastanawiam się czy ja jako fryzjer nie powinienem sprzedawać
          swoich usług bez "robocizny"?
          • Gość: m Najlepszy weterynarz w Czestochowie IP: *.36.inds.pl 21.12.06, 19:15
            Nie wiem naprawde , ktory weterynarz jest najlepszy. Chyba ten , ktory pomoze
            zwierzakowi.Na poczatku od chwili nabycia psa chodzilismy do Strzelczyka na
            szczepienia. Nastepnie przychodzil Swierat.Teraz szczepimy od wielu lat u
            Rubika. Ostatnio moja sunia zaczela chorowac i na leczenie zdecydowlismy sie w
            Zwierzyncu przy Walach Dwernickiego.Podoba mi sie tam . Bardzo mila i
            kompetentna zaloga.Co prawda codziennie bada ja inny lekarz , ale ma to tez
            dobre strony:diagnoza sie potwierdza. Nie musimy biegac po calym miescie , zeby
            sie upewnic czy to na pewno jest "to" i czy nie zaszla pomylka.Mam nadzieje , ze
            z moja sunia bedzie dobrze. Jet juz widoczna poprawa.Wiec mysle , ze bede ten
            gabinet u Pani Glinskiej polecala.
            • Gość: XXXXX Re: Najlepszy weterynarz w Czestochowie IP: 80.51.57.* 22.12.06, 17:20
              No mnie wcale nie dziwi, że diagnoza sie potwierdza skoro mają Twojego psa
              wpisanego w komputer i zanim zaczną coś koło niego robić to pytają Cie o
              nazwisko, więc sprawdzają co poprzednik zdiagnozował. Proste i logiczne, tylko
              myśleć trzeba...........
              • Gość: m Re: Najlepszy weterynarz w Czestochowie IP: *.41.inds.pl 22.12.06, 21:53
                Nie jest tak jak piszesz . Nie zagladaja najpierw do komputera. Najpierw badaja
                a pozniej zagladaja do komputera.
            • angel.ka Re: Najlepszy weterynarz w Czestochowie 22.12.06, 20:46
              Ja polecam państwa Moderskich z ul. Irzykowskiego. Lekarze z powołania.
              • Gość: mrówka Re: Najlepszy weterynarz w Czestochowie IP: *.17.inds.pl 29.01.07, 16:09
                Po raz pierwszy zetknęłam się z dr Płonką 10 lat temu,kiedy to moja ukochana
                kocica ledwie żyła z powodu ropomacicza.Przeszła bardzo ciężką operację i
                dzięki wiedzy i umiejętnościom doktora cieszy się zdrowiem aż do dziś. Ma teraz
                18 lat.Byłam wówczas zachwycona tym lekarzem, ale było to 10 lat temu.Moje
                powtórne spotkanie z dr Płonką nie było już takie radosne,bowiem mojemu coraz
                gorzej czującemu się po operacji kotu po godzinie 19 nie zechciał udzielić
                pomocy.Zmieniłam lekarza i obecnie z całego serca polecam wszystkim państwa
                Moderskich z ul.Irzykowskiego(Raków).Naprawdę warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: do mrowa Re: Najlepszy weterynarz w Czestochowie IP: *.rev.snt.net.pl 12.08.13, 13:53
                  lekarze tez maja swoje sprawy wazne i wazniejsze......
    • facia Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 22.12.06, 14:35
      Bardzo sympatyczny jest syn Pani Glinskiej .Naprawde.
      • Gość: Gosia Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 80.51.57.* 22.12.06, 17:22
        To prawda. Ty też chodzisz do niego leczyć swojego psiaka ??
        • facia Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 22.12.06, 23:17
          Mojego psiaka leczy Pani Glinska , ale z jej synem spotykamy sie w lecznicy.Jest
          bardzo sympatyczny.
          • Gość: Kasia Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 23:20
            Ja rowniez polecam Zwierzyniec.Ktory to syn pani Glinskiej??
            • Gość: ona Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.apus-net.pl 12.06.07, 22:06
              to prawda syn pani G. jest bardzo sympatyczny szkoda tylko ze zajety :} ale
              zawsze mozna probowac
              • Gość: :))) Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.07, 22:27
                No nie wiem czy "zajety" mozliwe...Przystojny fecet,ale charakterek to On
                ma...Podrywacz straszny!Za dziewczynami oglada sie dosyc konkretnie:)Jak mu sie
                jakas laska spodoba to centralnie wchodzi do gabinetu,niby po cos.A jednym
                okiem zerka:)Jak jest kobieta zainteresowany to zagada i probuje jak kazdy
                facet!
                • Gość: gość Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.katedralna.trustnet.pl 09.07.07, 13:20
                  A kim mowa?
    • Gość: vojtek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.06, 15:25
      Zdecydowanie polecam Daniela Płaczkowskiego z Argo , gabinet mieści się w
      falowcu na A.K, wcześniej odwiedzałem większośc w/w weterynarzy ale są oni
      daleko w tyle za tym młodym ale ambitnym i posiadającym wielką wiedzę na temat
      zwierzaków, przy tym bardzo ,,ludzkie'' ceny, polecam
      • Gość: MIREK Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:50
        a ja nie polecam i nie będę się rozwodził dlaczego... kto chce niech sprawdzi
        ja już podziękowałem
      • Gość: vojtek Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 13:53
        falowcu-PHALLOWCU :)
    • twar-dy Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 26.12.06, 20:58
      dr Stanislaw Plonka znakomity specjalista, swietny gosc.
    • Gość: izabellr Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.07, 15:31
      dr Stanisław Płonka

Bardzo ciesze sie ze ma zakład tutaj na Stradomiu. Mam teraz blisko i jak chce isc z kotem do pana Płonki to nie musze wsiadac do samochodu. Poza tym jest naprawde dobrych lekarzem i to z powołania. Widze ze duzo czyta np. na temat nowych metod leczenia, przeroznych lekow itd. Zawsze jak do niego pojde to wychodze z pelna glowa wiedzy.
      Naprawde moge go polecic jako najsympatyczniejszego lekarza i eksperta w weterynarii.
      • Gość: zażenowany nie, nie, nie - lek.Stroba - odradzam ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 13:08
        Chciałem podzielic się swoimi spostrzeżeniami po wizycie u dr.Stroby. NIestety
        nie należy on do sympatycznych lekarzy co gorsza mam wątpliwości dotyczące jego
        kompetencji. Miałem okazję pojawic się u niego ze swoim zwierzakiem na wizycie,
        muszę zaznaczyć że zwierzątko było leczone przez innego lekarza a moją wizytę
        chciałem potraktowac jako konsultację. Niestety nic pozytywnego z niej nie
        wyniosłem . Byłem zażenowany wulgaryzmami pojawiającymi się w rozmowie i
        tekstami jakimi uraczył mnie doktor , a które dotyczyły lekarza leczącego
        mojego kota . Optócz krytyki swojego "kolegi po fachu" pan Stroba niczym mnie
        nie urzekł. Odradzam wizytu u niego ponieważ wydaje mi się że nadrabia braki w
        wiedzy krytyką innych lekarzy.
        • Gość: Paula Zwierzyniec! IP: *.prenet.pl 01.02.07, 21:13
          Polecamy Gabinet weterynaryjny Zwierzyniec (w obu filiach) na czele z Panią Dr
          Glińską i całym pracującym tam personelem - łącznie z Synem Pani dr Glińskiej :)
          dziękujemy za przedłużenie życia naszego psa, jego dobrą formę i samopoczucie.
          Dziękujemy w swoim imieniu jak również w imieniu Didżeja :)
          • Gość: Maryna Re: Zwierzyniec! IP: 212.160.250.* 05.02.07, 18:25
            Zwierzyniec na czele z dr glińska o doprowadził do kalectwa mojego psa. Na
            szczęćie znalazł się inny lekarz który otworzył mi oczy.
            • Gość: mirelka Re: Zwierzyniec! IP: *.apus-net.pl 12.06.07, 22:11
              zwierzyncowi zawdziedzam zycie mojego psa i za to im dziekuje z calego serca i
              polecam ich goraco zaden inny lekarz nie poswiecil mi tyle czasu a w dodatku
              zrobili to za symboliczna zlotowke!!!
        • Gość: ZAUROCZONA Re: nie, nie, nie - lek.Stroba - odradzam ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 16:31
          jak różne potrafia być opinie na temat jednego człowieka!! Stoje w całkowitej
          opozycji do Twojego zdania o dr Strobie. W mojej i nie tylko mojej opinii, to
          fachowiec i sympatyczny facet. Może Ty sie zachowywałeś nie tak? Tez do niego
          trafiłam z psem, którego "przerabiało "pół cz-wy i dopiero on sie poznał,
          zrobił usg, wykonał zabieg, wytlumaczył za i przeciw i pomógł podjąc nam
          decyzje, która nie była łatwą. A to wszystko symaptycznie, na luzie wrecz
          opiekuńczo.Potem rozmawialam z innymi ludzmi- wiesz jak to jest - opinie
          itd...i pierwszy Ty sie tak o drze wyraziles...dziwne - któryś z was musial
          miec zly dzien. A co do zarzutu wypowiadania sie na temat kolegów po fachu..jak
          pisałam tez byłam po paru lekarzach u niego, przyznam sie, ze prowokowalam go
          do wypowiedzi na temat leczenia przez jego kolegow..facet w pewnym momencie
          dosc stanowczo odpowiedzial mi, ze on nie ma w zwyczaju komentowania poczynan
          jego kolegow, robilam to celowo, bo sama tez pracuje w zawodzie, gdzie jest
          mozliwosc"pojechania' po konkurencji i jestem bardzo na to uczulona..to tyle -
          ja generalnie bardzo dra Strobe polecam
          • Gość: zażenowany Re: nie, nie, nie - lek.Stroba - odradzam ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 15:51
            Niestety to co napisałem poprzednio, było zgodne z prawdą. I niestety nie było
            tylko moim odczuciem. Stroba jest GBUREM. A czytając wpis ZAUROCZONEJ wydaje mi
            się że na nazwisko też ma Stroba. :)
      • Gość: monika Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 80.50.86.* 07.08.07, 10:37
        Czy ktoś może mi podać adres do dr S.Płonki.
    • Gość: zuza Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:15
      tylko i wyłącznie Piotr Kunert:)))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Obserewer Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:17
      dr Olgird z Focha ...
      • Gość: gosc Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.07, 16:40
        a co sadzicie o Synowcu??
        • Gość: rolka Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 212.160.86.* 04.02.07, 19:51
          Spoko gosc ma psy i praktyke ale jest tylko czlowiekiem;)no i do Poraja troche
          daleko chyba ze przyjmuje w Czwie jak kiedys?
    • Gość: alfa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:54
      Vita ul Kisielewskiego ,jest strona-www.lecznicavita.pl
      • Gość: Ja 22 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 193.93.90.* 11.05.07, 14:21
        A ja polecam dr Mirosława Jędruszko.
        Przyjmuje na ulicy Jasnogórksiej koło szkoły Norwid i uważam że jest fachowcem w
        swojej dziedzinie-widać że ma podejście do zwierząt i lubi to co robi.Bardzo
        dbał o mojego psiaka gdy był chory poza tym uratował psa moim znajomym i mojemu
        Narzeczonemu i co ważne,nigdy nie spotkałam się z tym żeby naciągał ludzi na kasę.
        Zawsze gdy tylko mam okazje polecam go znajomym z czystym sumieniem.
        Pozdrawiam
        • Gość: psiara Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.apus-net.pl 12.06.07, 22:15
          najsympatyczniejsza jest dr. malasiewiz ze zwierzynca jest przesympatyczna
          mloda osobo i ma naprawde duza wiedza
          • Gość: XXXX Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.06.07, 14:31
            mloda moze tak ale Pani malasiewicz..jeszcze duzo sie musi nauczyc w tym
            zawodzie!!!!!
    • Gość: kobietka Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.katedralna.trustnet.pl 01.07.07, 20:44
      Ja też głosuje na dr Renatkę Broszkiewicz ale ona juz nie pracuje w Zwierzyńcu
      tylko ma swój gabinet przy ul. Rocha 142
      • Gość: ccc Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: 83.2.141.* 01.07.07, 23:06
        Odradzam "Zwierzyniec"!!!!!!!!!!! Ostatnio mojemu pupilowi postawiono diagnozę
        (dr.Glińska) która dla mnie laika wydawała sie mało prawdopodobna. Takiej
        pomyłki się nie spodziewałem. Na szczęście udałem się do innego weterynarza i
        wyprowadzono nas z błędu. Oczywiście w Zwierzyńsu musiałem zapłacić sporo kasy
        oj sporo. Ale zamierzam się tam wybrać i o wszystkim powiedzieć. Jaden z
        najgorszych ganinetów w jakich byłem a byłem w sporej ilości
        • Gość: hobo Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.07, 23:13
          Ja również polecam lecznicę Vita, odratowano tam moją sunię po wcześniejszym,
          nieudanym zabiegu w innym gabinecie .
    • Gość: gośc3 Wet.ma być dobrym fachowcem i skutecznym lekarzem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 11:32
      a niekoniecznie musi byc najsympatyczniejszym czy milutkim wobec nas
      czy pacjentów!!! Od słodkick słowek czy minek ważniejsza jest
      fachowość i skuteczność weterynarza .Owszem -kultura i dobre
      podejście jest bardzo ważne.Nie można tolerować chamstwa i
      prostackiego słownictwa wet. -jak podawane tu niektóre przykłady -a
      raczje przykład ktoregoś wet.-bo to niedopuszczalne.
      • Gość: gość Re: Wet.ma być dobrym fachowcem i skutecznym leka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 13:57
        Polecam zdecydowanie dr Magdalenę Zatoń. Leczy moje zwierzaki od lat. A mam ich
        nie mało. Leczyła też wiele bezdomnych zwierząt które znalazłam przez te lata
        dosłownie na ulicy. Wiele z nich uratowała od śmierci i wyciągnęła z bardzo
        ciężkich chorób.
        Jest też świetną specjalistką od gadów.
        Osoba o wielkim sercu,sympatyczna a przede wszystkim lekarz z powołania.
    • Gość: misia Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.eranet.pl 22.04.08, 21:21
      Ja głosuję na Pana Marka Strobę, który ma gabinet na Piastowskiej. $ lekarzy
      postawiło krzyżyk na mojej Suni, a ona wbrew sugestiom "że to koniec" dzięki
      Panu Markowi w świetnym zdrowiu już 2 rok po operacji.
    • Gość: gosciowa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.rev.snt.net.pl 12.08.13, 13:50
      ja tez polecę dr Płonkę (praktykuje na Stradomiu ale z tego co wiem trzeba się umówić telefonicznie bo mieszka już gdzie indziej). może nie ma super sprzętu itp. ale ma dużą wiedzę! która w wielu przypadkach zawodzi i mimo extra gabinetu inni nie potrafią postawić diagnozy. do tego cenowo ok.
      raz "korzystałam" z dr Golca na Krakowskiej (sterylizacja kotki ze względu na cenę i lokalizację. najkorzystniejsza a zabieg przeprowadzony fachowo i kot szybko wrócił do zdrowia; dr nie naciągał na jakieś bzdurne ubranka bo rana miała 2 szwy i szybko się zagoiła)
      • Gość: Ewa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 12.08.13, 21:53
        Odradzam lecznicę Tri-vet na Sikorskiego! Niesympatyczne, niekompetentne, nie dbające o swoich podopiecznych lekarki!W tej lecznicy czułam się jak intruz ze swoim psem. Najcudowniejszy weterynarz jakiego znam to dr Bieżyński z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu! Operacja w Tri-vecie kosztowała mnie 700 zł (zdjęcia przed 200 zł) ,we Wrocławiu reoperacja po nieudanej w Częstochowie-600 zł. Oprócz tego pierwsza wizyta i kontrola pooperacyjna w UP zero złotych..Atmosfera i podejście do zwierząt we Wrocławiu wspaniałe!
        Dr Bieżyński wszystko cierpliwie tłumaczy, podaje numer telefonu pod który można w każdej chwili zadzwonić.Cały zespół przesympatyczny i kompetentny przede wszystkim!
        Radzę wszystkim, jeśli macie problemy ze zwierzętami jedźcie do Wroclawia. Ja żałuję, że nie pojechałam tam od razu!
    • Gość: gościówa Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie IP: *.czestochowa.um.gov.pl 14.08.13, 09:48
      Najsympatyczniejszym wetem jest Edyta Żygulska!!!!!!!!!!!
    • mk1984.84 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 16.08.13, 09:24
      My chodzimy do Pani Zatoń (chyba tak) na Orkana. Jest naprawdę sympatyczna,podejście bardzo dobre, ceny chyba nie wysokie, ale czy jest dobra w tym co robi? Nie wiem, nie miałam takich problemów by się dowiedzieć, ani porównania z innymi lekarzami.
    • saba2000 Re: Najsympatyczniejszy weterynarz w Częstochowie 22.10.15, 17:34
      Zgadzam się,że Tri-vet to jakaś żenada! Podobnie czułam się tam jak intruz a w momencie kiedy miałam inne zdanie niż chamska i arogancka Pani Weterynarz stałam się wrogiem. Ceny kosmiczne,podstawowe zabiegi sprowadzane są do rangi skomplikowanych działań-na każdym kroku chcą oskubać klienta. A jak wyśmiałam ich cennik zostałam potraktowana jak śmierdzący bezdomny nie kochający swojego psa...DNO
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka