Gość: edi IP: *.centertel.pl 29.08.06, 10:53 dlaczego dworzec jest zamknięty, a w okolo peło policji??? nawet radio mi nie działa, nie mowiac juz o 1 i 2 program tvp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmm Re: bomba???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 10:56 mnie tez radio nie dziala :/ nagle tylko MAXXX odbiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: bomba???? IP: 80.48.49.* 29.08.06, 11:05 nie łączcie jakiegoś alarmu na dworcu z telewizją . przecież tam nie ma żadnych anten . wszystkie są we Wręczycy . może prądu tam nie ma . a na dworcu pewnie jakiś menel zgubił siatke z pustymi butelkami . Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: bomba? 29.08.06, 11:08 Rano było zgłoszenie o podłożeniu bomby na dworcu PKS-u. Trwa sprawdzanie. Budynek ewakuowano. Wytrzymano ruch tramwajów, a policja zamknęła również skrzyżowanie Wolności i Sobieskiego. Utrudnienia zapewne jeszcze potrwają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =R= Re: bomba???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 11:09 > nie mowiac juz o 1 i 2 program tvp I tak nic na nich nie ma, mogą nie działac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryczek Re: bomba???? IP: *.com 29.08.06, 13:15 przez jakiegos idiote spóźniłem się na rozmowe o prace 20 minut niech sie postukają w głowe idioci od alarmów moze ja kiedys zrobie alarm w szpitalu jak jego matka bedzie w nim walczyc o zycie? brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: bomba???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:47 TVP1 i TVP2 nie działają z powodu renowacji nadajnika we Wręczycy. Podobni jak RadioZzet i RMF FM. Wiadomo już coś nowego o tym alarmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Opinia na mieście Re: bomba???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 15:10 Wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś