michmys 01.04.07, 13:29 Z informacji uzyskanych od Arche: w maju będzie w naszym budynku zakładany gaz. Jest to tańsze paliwo do kuchenek niż elektryczność, więc ja jestm za. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azoorek Re: gaz w budynku 01.04.07, 17:04 skad taka zmiana i dbalosc o finanse mieszkancow? Przeciez jest instalacja trojfazowa, a o taka troske o mieszkancow firmy nie podejrzewam. Zreszta czy budynek nie jest za wysoki na instalacje gazowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilz12 Jak to gaz ??? 02.04.07, 09:25 Będzie zakładany gaz ? Teraz ? :-) . Wprawdzie otwory i rury można zawsze jakoś estetycznie poprowadzić. Niestety projektu kuchni z wykonaniem niebardzo. W życiu nie słyszałem aby gaz do budynku takiego zakładać 2 lata po jego oddaniu. To chyba prima aprilis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
michmys Re: Jak to gaz ??? 02.04.07, 20:17 > To chyba prima aprilis :-) Oczywiście, że tak :))) PS. O założeniu gazu może zadecydować TYLKO Wspólnota a nie Arche.... Zresztą przepisy obecnie zabraniają dla tak wysokich budynków. michmys Odpowiedz Link Zgłoś
azoorek Re: Jak to gaz ??? 04.04.07, 21:27 ups. Nie zwrocilam uwagi na date. Ale generalnie ostatnio jestem wylaczona z zycia spolecznego i czesto nie wiem nawet jaki jest dzien :) Odpowiedz Link Zgłoś