Gość: samotna IP: *.man.czest.pl 30.08.06, 11:34 czy są tu jakieś samotne mamy które chciałyby się powymieniać doświadczeniami oraz smutkami i problemami samotnego macieżynstwa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: samotne mamy IP: *.man.czest.pl 30.08.06, 15:03 a może więcej samotnych matek by się odezwało super pomysł by dzielić się naszymi doświadczeniami ja moge pomóc w pisaniu różnych podań do sądu odnośnie alimentów rozwodu itp znam kilku adwokatów co udzielają bezpłatnych porad lecz czasem sama nie potrafie dać sobie rady ze smutkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martop Re: samotne mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 15:07 JEst nas tu cale mnostwo, tyle ze spotykamy sie najczesciej na forum Samodzielna MAma, chociaz jesli o mnie chodzi to z przyjemnoscia porozmawiam i tutuaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: samotne mamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 09:52 Ja też samotna z 2 i półrocznym synkiem, z chęcia pogadam Odpowiedz Link Zgłoś
aga25l Re: samotne mamy 31.08.06, 11:58 Jestem mamą półrocznej Nikoli,wychowuje ją prawie sama ,no ale cóż ,czasem tak bywa ,coś się kończy ,coś zaczyna.Pozdrawiam wszystkie mamy. Odpowiedz Link Zgłoś