Dodaj do ulubionych

Logopeda dla 3-latka.. POMOCY

01.09.06, 14:05
Bardzo prosze Was o namiary na bardzo dobrego logopedy dla 3-letniego
chłopczyka... Prosze o szybką odpowiedź...
mój aders e-mail malaczarna811@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:27
      Ja (soba dorosla) chodzilam do p.J.Osiewacz. Mila kobieta,dobry fachowiec i ma
      swietny kontakt z maluchami.Przyjmuje na Lisincu i na Kilinskiego. Nr kom. nie
      pamietam,ale jesli bedzie Pani zaiteresowana,postaram sie go zorganizowac.
      • Gość: ja Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: 212.160.86.* 02.09.06, 23:30
        czy na pewno 3 latek potrzebuje już logopedy?
        • Gość: malaczarna811 Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:55
          naprawde potrzebna mi szybka pomoc :( mój maluszek zaczął się bardzo "jąkąć" a
          tak slicznie już mówił. Bardzo prosze o namiary na bardzo dobrego logopede ...
          PROSZE
          • taoo Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY 03.09.06, 00:13
            Pani Zofia Depak, Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna na Legionów.
            Byłam, sprawdziłam, polecam bez oporów.
            • Gość: malaczarna811 Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:00
              Dziekuej Ci bardzo "taoo"
              • Gość: MALWING Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:49
                zwróc uwagę na prawdopodobną przyczynę !!!
                1. uraz mechaniczny np upadek
                2. psychologiczny - mógł się czegoś lub kogoś wystraszyć

czy aby przypadkiem nie zostawiałaś ostatnio dziecka pod czyjąś opieką ?

ja zostawiłam córkę pod opieką babci i córka zaczęła sie jąkać i "zacierać"
                rączki. babcia niczym w wojsku musztrę prowadziła. dziecko było ciche ,
                spokojne, grzeczne z "tym" małym ale.
                dałam babci wolne i dziecko przestało się jąkać po tygodniu ale "rączki"
                zostały po dziś dzień a w sytuacjach stresowych są wręcz nie do opanowania
                • Gość: alis Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: 80.51.222.* 08.09.06, 15:08
                  Założę się, że ta babcia to twoja teścowa a nie matka.
                  • Gość: MALWING Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:15
                    I TU JESTEŚ W BŁĘDZIE MAM SUPER TEŚCIOWĄ - I WREDNEGO TEŚCIA, KTÓRY SZANUJE
                    LUDZI ZA PIENIĄDZE A NIE ZA TO KIM SĄ. A MOJA MAMA ZWYKŁY TERRORYSTA HE, HE,
                    HE ... (nieświadomy)
                    MOŻE TROCHĘ PRZESADZIŁAM ALE TO PRAWDA - czasami niewinne błędy wychowawcze
                    rzucają cień na dalsze życie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka