malaczarna811 01.09.06, 14:05 Bardzo prosze Was o namiary na bardzo dobrego logopedy dla 3-letniego chłopczyka... Prosze o szybką odpowiedź... mój aders e-mail malaczarna811@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 14:27 Ja (soba dorosla) chodzilam do p.J.Osiewacz. Mila kobieta,dobry fachowiec i ma swietny kontakt z maluchami.Przyjmuje na Lisincu i na Kilinskiego. Nr kom. nie pamietam,ale jesli bedzie Pani zaiteresowana,postaram sie go zorganizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: 212.160.86.* 02.09.06, 23:30 czy na pewno 3 latek potrzebuje już logopedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaczarna811 Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:55 naprawde potrzebna mi szybka pomoc :( mój maluszek zaczął się bardzo "jąkąć" a tak slicznie już mówił. Bardzo prosze o namiary na bardzo dobrego logopede ... PROSZE Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY 03.09.06, 00:13 Pani Zofia Depak, Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna na Legionów. Byłam, sprawdziłam, polecam bez oporów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malaczarna811 Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 00:00 Dziekuej Ci bardzo "taoo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWING Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 17:49 zwróc uwagę na prawdopodobną przyczynę !!! 1. uraz mechaniczny np upadek 2. psychologiczny - mógł się czegoś lub kogoś wystraszyć czy aby przypadkiem nie zostawiałaś ostatnio dziecka pod czyjąś opieką ? ja zostawiłam córkę pod opieką babci i córka zaczęła sie jąkać i "zacierać" rączki. babcia niczym w wojsku musztrę prowadziła. dziecko było ciche , spokojne, grzeczne z "tym" małym ale. dałam babci wolne i dziecko przestało się jąkać po tygodniu ale "rączki" zostały po dziś dzień a w sytuacjach stresowych są wręcz nie do opanowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alis Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: 80.51.222.* 08.09.06, 15:08 Założę się, że ta babcia to twoja teścowa a nie matka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWING Re: Logopeda dla 3-latka.. POMOCY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 16:15 I TU JESTEŚ W BŁĘDZIE MAM SUPER TEŚCIOWĄ - I WREDNEGO TEŚCIA, KTÓRY SZANUJE LUDZI ZA PIENIĄDZE A NIE ZA TO KIM SĄ. A MOJA MAMA ZWYKŁY TERRORYSTA HE, HE, HE ... (nieświadomy) MOŻE TROCHĘ PRZESADZIŁAM ALE TO PRAWDA - czasami niewinne błędy wychowawcze rzucają cień na dalsze życie... Odpowiedz Link Zgłoś