Dodaj do ulubionych

A ja Giertycha popieram!

IP: *.com 04.09.06, 18:46
Wypisujecie tu różne rzeczy na Giertycha.A ja go ppieram,Zastrzegam, nie
jestem członkiem LPR.Po prostu uważam, że facet wreszcie zrobi
porządke.Porządek z nauczycielami, którzy pracują dwa razy mnie niż każdy
normalny człowiek.Mają wakacje, przerwy świateczne itp i ciagle tylko
narzekają.Nauczyciele z komunistycznego ZNP wzniecają sztucznie bunt w
młodziezy przeciwko Gierychowi.Szczują też media.oceńcie go normalnie, bez
tych wszystkich szablonów.czy lepiej, zeby minuistrem była PZPR-owska
działaczka Łybacka!Tgo chcecie?Nadal tak kochacie komuszków?odczepcie się od
Gierycha.Facet niczego złego nie chce?Czy to źle, że jest w koncu w tym kraju
ktoś, kto chce zrobić porządek.Nazywajcie mnie jak chcecie.Mogę być
oszołomem, ale jak byłem dzieciakiem nawet nie myślałem o tym kto jest
ministrem.Czemu wtedy nauczyciele nie budzili świadomosci uczniów i nei
wzywali protsetów?Dopiero teraz są tacy odwazni.Przecież to sianie
anarcii.Cóz mamy za nauczycieli w tym kaju, skoro załatwiają swoje sprawy za
pomocą protsestujacych uczniów!POPIeAM GIERTYCHA I KACZYŃSKICH
Obserwuj wątek
    • Gość: Artur Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:05
      Rozumiem pana i współczuje , polecam : psychiatra.com.pl/

Pozdrawiam i życze powrotu do zdrowia .
      • Gość: m Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.os1.kn.pl 04.09.06, 19:12
        A ja pana nie rozumiem,ale również współczuje.Panu i sobie,że mamy takie
        ograniczone społeczeństwo.I skąd to się bierze?Zasługa tej ich propagandy?To
        przykre.Kiedy my się w końcu wydostaniemy z tego dołka?Oj smuteczek,smuteczek...
    • Gość: gość Re: A ja Giertycha popieram! IP: 80.48.49.* 04.09.06, 19:13
      Teddy trochę się zagalopowałeś . aczkolwiek po części masz rację .
      Giertych zaliczył wpadkę z amnestią , ale krytykowanie go za
      mundurki jest już fobią , którą tak się zarzuca Kaczyńskim .
      dlaczego tak myślę akurat w tej sprawie ?

Zarzut zabójstwa przedstawi policja 22-letniemu Karolowi K.,
      który przed wejściem do jednego z liceów ogólnokształcących
      w Wieluniu (Łódzkie) ugodził śmiertelnie ostrym narzędziem -
      prawdopodobnie nożem - 18-letnią uczennicę tej szkoły.
      (PAP)
      • Gość: mlody_polak Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:20
        Tutaj niema co pisać takich rzeczy, są tu wynajęci prawdopodownie ludzie do
        niszczenia i manipulowania ludzi, Tutaj Biblią jest GW, jeśli uznaje się inne
        poglądy jestes zniszczony...Ale czasmi mozna posmiac się z Nich, jak robią ludzi
        w balona,a ci faryzeusze wierzą...
        • Gość: xx Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.icis.pcz.pl 04.09.06, 19:23
          Tutaj wypowiadaja sie glownie ludzie myslacy i to daje jakas nadzieje ze MW to
          jednak tylko margines.
          • Gość: :> Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:27
            Oczywiście , że MW to margines chyba niemyślisz inaczej jakiś szczyl wpisuje setki postów i kilka tematów pod innym nikiem no dobra może ich jest paru a ten dzisiejszy nalot na forum to chyba planowali od tygodni :]

• Gość: xx Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.icis.pcz.pl 04.09.06, 19:21
        Historia z milosnym rozczarowaniem stara jak swiat - tak sie od zawsze
        zalatwialo sprawy w czasach gdy nie bylo TV, Internetu itd.
        • Gość: gość Re: A ja Giertycha popieram! IP: 80.48.49.* 05.09.06, 09:42
          Panie Profesorze nie wierzę co czytam . od zawsze
          dzieci mordowały się z miłości pod szkołą ?
          • Gość: członek układu Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.svip.net 05.09.06, 23:05
            Dzieci? Zabójca miał 22 lata. A, bym zapomniał! Wszechpolaczkowie potrafią
            liczyć tylko do dziesięciu.
    • Gość: king Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.com 04.09.06, 19:24
      no to czego sie chwalisz że popierasz, poprzez takie zachowanie chyba cchesz
      sie wyróżnić z tłumu bo niczego innego nie osiągniesz Giertychowi mówimy
      nie !!! no bo jak już mu wypadło takie ministerstwo to niech chociaż nie
      narozrabia żeby gorzej nie było :D
      • Gość: mlody_polak Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:41
        A co mnie obchodzi że mówicie nie Giertychowi?! Każdy wiedzi różnice między
        czytelnikami GW a Bibli a zapewniam Cię że Ci co czytają Biblie to mają
        poukładane w głowie i wiedzą kto jest kto,za to czytelnicy gw nie odrużniają
        Polaka o nie Polaka...Aha wogle napiszcie czego chcecie, bo zachowujecie się jak
        rozkapryszone dzieciaki nie mogące pogodzic się z losem i samemu nie proponując
        nic, anarchia?!
        • Gość: yoł Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 19:51
          Mówisz o tych co czytają biblie co mają poukładane w głowie czyli co ten ksiądzy z cz-wy jakmu Krzysiek ?
        • diabel_piszczalka Re: A ja Giertycha popieram! 04.09.06, 20:02
          Hmmm...z tego co napisałeś, wynika że w Biblii jest napisane jak odróżnić Polaka
          o d nie Polaka. Dobrze rozumiem ?
        • Gość: obiektywny do mlody_polak vel oszolom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:32
          ciekaw belkotliwa dialektyka :)

> A co mnie obchodzi że mówicie nie Giertychowi?! Każdy wiedzi różnice między
          > czytelnikami GW a Bibli a zapewniam Cię że Ci co czytają Biblie to mają
          > poukładane w głowie

Zielonoswiatkowcy, Swiadkowie Jechowy, Wszechpolaku rowniez czytaja Biblie :) i
          to z wielkim zapalem :).Czyli z twojego "konstruktywnego" postu wynika, ze "maja
          poukladane w glowie" (taka konkluzja osobiscie mi nie przeszkadza-jestesm
          tolerancyjny) ale czy ty nie dostaniesz po nosie od swojej wierchuszki ? ;)
          i drogi "Polaku" zacznij "odrUzniac" nasza ortografie :) czyli zacznij od
          podwalin by moc mianowac sie "prawdziwym Polakiem" a moze w tym tkwi szkopul bys
          zaczal czytac bys mogl zaczac rzrOzniac
    • Gość: :))) ----------------------Teddy a poza tym w porzadku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:05
      albo to tania prowokacja, bo nie wierze w tak bezgraniczna glupote, albo nie
      jestes z LPR ale Wszechpolakiem to samo bagno
    • diabel_piszczalka Re: A ja Giertycha popieram! 04.09.06, 20:36
      > Wypisujecie tu różne rzeczy na Giertycha.A ja go ppieram,Zastrzegam, nie
      > jestem członkiem LPR.Po prostu uważam, że facet wreszcie zrobi
      > porządke.Porządek z nauczycielami,...
      Możesz bardziej konkretnie? Jakie propozycje Giertycha świadczą o tym, że robi
      porządek z nauczycielami. Jak na razie obiecuje im podwyżki.

> ................oceńcie go normalnie, bez
      > tych wszystkich szablonów.czy lepiej, zeby minuistrem była PZPR-owska
      > działaczka Łybacka!Tgo chcecie?Nadal tak kochacie komuszków?
      Chciałbym, aby Giertycha zastąpił ktoś, kto ma pomysł na reformę. Nie równa
      poziomu w dół rozdając matury. Nie wprowadza lekcji patriotyzmu kosztem innych
      ważniejszych lekcji. Niby jak taka lekcja patriotyzmu miałaby wyglądać i czy
      przedstawiciele innych narodowości też mieliby w nich uczestniczyć? Brak pomysłu
      na zwalczanie przestępczości w szkołach. Wprowadzenie nadzoru, kamer, strażników
      moim zdaniem spowoduje, że przestępczość przeniesie się na ulicę, ale jej nie
      wyeliminuje. O religi(celowo z błędem), której na maturze domagała się MW nie
      będę pisał.
      > odczepcie się od Gierycha.
      Nie.

> Facet niczego złego nie chce?
      W jego i Twoim przekonaniu.

> Czy to źle, że jest w koncu w tym kraju ktoś, kto chce zrobić
      > porządek.
      Nie, ala ja jak na razie takiej osoby nie widzę.

> ....., ale jak byłem dzieciakiem nawet nie myślałem o tym kto jest
      > ministrem.
      To się nazywa brak świadomości politycznej. Potem przedkłada się to na dorosłe
      życie i mamy efekty w postaci wyborów. Mam tu również na myśli wielce
      niezadowolonych nieobecnych na wyborach.

> Czemu wtedy nauczyciele nie budzili świadomosci uczniów i nei
      > wzywali protsetów?Dopiero teraz są tacy odwazni.Przecież to sianie
      > anarcii.
      To nie jest sianie anarchii. Jeśli ktoś się z czymś\kimś nie zgadza może
      przeciwko temu zaprotestować - nazywamy to demokracją.

> Cóz mamy za nauczycieli w tym kaju, skoro załatwiają swoje sprawy za
      > pomocą protsestujacych uczniów!
      Możesz konkretniej. Jakie sprawy ?
      • Gość: Adwokat Diabła Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 20:44
        A juz nikt nie pamieta wtopy Łybackiej z nowymi maturami.

Giertych jako czlowiek ze swoimi przekonaniami NIE !

Ale minister edukacji-czemu nie.Takiego burdelu jaki jest w szkolach juz chyba
        nie da sie rozbudowac.

Mundurki sa spoko-bez dyskryminacji, kazdy ubrany tak samo-bez podzialow
        wizualnych.

Wychowanie patriotyczne? Skoro potrafimy byc dumni z Malysza czy Roberta Kubicy
        to badzmy dumni z naszej historii-bo jest z czego
        • Gość: king Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.com 04.09.06, 20:49
          Teddy ty kapucynku przeczytaj co ty piszesz zastanów sie dwa razy i może ci sie
          uda jeszcze załatwić adminem żeby skasował ten temat bo zrobiło ci sie wstyd i
          nie byłeś pewny to czego piszesz.
        • diabel_piszczalka Re: A ja Giertycha popieram! 04.09.06, 20:56
          Mundurki są jedynym pomysłem, który bym poparł.
          Odnośnie wychowanie patriotycznego. Tego się nie nauczysz w żadnej szkole. Takie
          rzeczy wynosi się z domu. Mój dziadek woził słonię partyzantom, wójek jeździł
          czołgiem i napier.... do faszystów z armaty i jestem z tego dumny. I ja też bym
          tak zrobił. Spójrz na amerykanów, nikt ich patriotyzmu nie uczy, a zdecydowana
          ich większość jest patriotami i są z tego dumni.
          • Gość: członek układu A ja Giertycha zlewam IP: *.svip.net 05.09.06, 23:49
            Rozumiem, że tymi nowymi bohaterami będą uczniowie, którzy narażając się na
            szykany odmówią przebrania się w idiotyczne, obciachowe wdzianka.
        • Gość: członek układu Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.svip.net 06.09.06, 00:04
          Bez podziałów to było za czasów tow. Stalina i Mao. Teraz dążymy do normalności
          i czas zrozumieć, że zamożność jest powodem do dumy a nie czymś czego należy się
          wstydzić i maskować.
          Historię mamy jaką mamy. Masa możliwości zmarnowanych przez głupotę a następnie
          dramatyczny zryw gdy już było pozamiatane. I tak w kółko. Dumnym z niej być
          raczej trudno ale zawsze warto ją poznać by wyciągnąć wnioski na przyszłość.
    • Gość: opel Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.prenet.pl 04.09.06, 20:45
      piszesz ze jak byles mlody Teddy to takie zeczy jak: kto jest ministrem i od
      czego cie nie interesowały to byłes głupi a najsmieszniejsze jest to ze do
      dzisiaj ci to zostało oczywiscie ta głupota
      • Gość: yoł Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 21:28
        ale MW i Romkowi inaczej się mieni patriotyzm niż nam normalnym ludzią .
        Musze Cię zdziwić bo mnie nikt nieuczył patriotyzmu a jestem nim i to wielkim mam kilka argumentów ku temu zrezygnowałem 2 razy z propozycji wyjazdu za dużą kase na świetnych warunkach do Irlandi , Kocham plske i niemam zamiaru z niej się wyprowadzać chociaż co ona mi daje ? Skorumpowanych lekaży , Nietolerancyjnych polityków , Zakazy i nakazy wbrew wolności na każdym kroku , panoszących się łysych chuliganów wyzywających wszyskich od brudasów , zarabiam 1000 zł co jest poniżej jakiejkolwiek godności (państwowa posada), Rząd niszczący polskie środowisko naturalne etc etc a mimo wszysko jestem patriotą , chociaż moje poglądy są głemboko LIBERALNE to i tak twoj durny patriotyzm się chowa przy naszym czyli przecietnego szarego polaka i jednym z argumentów , że chce dobrze dla Polski jest to że jestem przeciwnkiem Giertycha i przeciwnikiem MW !
    • Gość: Teddy Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.com 04.09.06, 23:15
      Dziękuję za wasze wypowiedzi.te które odsyłały mnie do psychiatry też:)jak
      widzę mało macie do powiedzenia!
      • Gość: Adwokat Diabła Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 06:49
        A ja nadal sie upieram ze nikomu sie krzywda nie stanie z dodatkowego
        przedmiotu-rozumiem/podejrzewam/mniemam:) ze jego szkieltem i tak bedzie
        historia tyle ze Polski,wiec napewno gorzej to wplynac na psychike i odczucia
        patriotyczne mlodego czlowieka wplynac nie moze.

Pewnie teraz mozna by zapytac ze mogla by byc dodatkowa godzina WF, matematyki
        (bo slabo z tym stoimy) lub informatyki...ano moglaby byc:)
        • Gość: Kuba Re: A ja Giertycha popieram! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 09:09
          Nie mam zbyt wielu lat, jestem uczniem gimnazjum ale uważam, ze mundurki to
          bardzo dobra sprawa nie ma podzialu na bogatych i biednych, bedac w Anglii moj
          kolega chodzil jeszcze do szkoly u nich w szkole oprocz tego ze maja jednakowe
          stroje to tornistry i obuwie tez i nie wygladaja jak w Chinach jak kiedys ktos
          napisal lecz jak prawdziwi uczniowie, ale u nas ludziom wszystko kojarzy sie z
          komuna i mysla ze te dzisiejsze mundurki beda wygladac jak kiedys. Odnosnie
          amnestii to glupi pomysl, jesli minister chcial zmian mogl wprowadzic je od
          nowego roku, ze jesli ktos otrzyma te 30% to zdaje, a nie darowac nie zdany
          egzamin. Ja tez kiepsko wypadlem z maty na tescie szostoklasisty i jakos nikt mi
          punktow nie dodal za to ze mata nie jest moim ulubionym przedmiotem, tylko do
          gimnazjum dostali sie wszyscy, ale jest to jakis dyskomfort ze ta mata jednak
          nie byla w dobrym wykonaniu. Ale co z tego ze podarowano im te oblane egzaminy,
          niech sie ciesza, jesli sa slabi to i tak odpadna na pierwszym roku studiow lub
          sami zrezygnuja, chyba ze ktos wybral inny kierunek nie zwiazany z oblanym
          egzaminem. Ale sie rozpisalem, koncze juz bo wychodze do szkoly.
          • Gość: .... Gier...Ty...Ch....->opis na gg ja takiego nie mam IP: 80.54.171.* 12.09.06, 17:04
            ...
            • Gość: ... Re: Gier...Ty...Ch....->opis na gg ja takiego IP: 80.54.171.* 12.09.06, 17:05
              ja takiego nie mam i nie będe miała

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka