Dodaj do ulubionych

najlepszy fotolab?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:13
Hej,
w którym labie najlepiej wywołują filmy?
Agata
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: najlepszy fotolab? IP: 212.87.244.* 04.09.06, 23:47
      Najlepiej w Fuji naprzeciwko Merkurego. Mają naprawdę dobry sprzęt.
      • Gość: wiola Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:57
        nie polecam foto Wiśniewskiego. Byłam tam dziś - miałam problem z kartą z
        aparatu i powiedział że ok zrobi to za ok 220zł. Poszłam do foto w II alei, w
        bramie tam gdzie jest wypożyczalnia Europa i przesympatyczny pan zrobił mi to
        za 60 zł. Nie twierdzę że p.Wiśniewski nie jest dobrym fachowcem ale widać ceni
        się ponad przeciętną.
        • Gość: cyfrowy knociarz Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:01
          pan może przesympatyczny, ale i tak 60 zł to za dużo. Taka usługa w np. Wawie
          kosztuje 20 zł. Ale Czewa to przecież metropolia to i ceny muszą by ć odpowiednie.
          • Gość: wiola Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:52
            zejdź z Częstochowy - jak ci się nie podoba to po co tu zaglądasz? Jedź do w-
            wy i zrób sobie dobrze za te 20 zł
            • mikita10 Re: najlepszy fotolab? 05.09.06, 16:06
              Ja też lubię jakość Fuji naprzeciwko Merkurego, choć kiedyś mnie mega
              zdenerwowali, jak poobcinali mi zjęcia z cyfrówki (ponad 200 fotek), jak
              zapomnieliśmy dodać, aby były większe, stąd duży minus dla nich, według mnie
              powinni się sami o to spytać, a nie oddawać mi zdjeć z uciętymi głowami.

A co z Fuji w Megasamie
    • Gość: Olga Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:20
      Ja chodziłam do wielu punktów ale stwierdzam, że najlepszym punktem jest KODAK
      w Centrum przy ul. Wolności. Robią zdjęcia fachowo i tanio. Wszystkim polecam.
    • Gość: aaa Re: najlepszy fotolab? IP: 80.54.171.* 05.09.06, 17:22
      Ja wiem że KODAK jest najdroższy, a zdjęcia nienajlepsze. Są przewartościowani.
      • Gość: marakuja Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:40
        ja też nie przepadam za Kodakiem, polecam Foto Jokera NMP 37 w bramie, robią na papierze Fuji, a ceny są przystępne w porównaiu z innymi punktami Fuji
        • Gość: Arthas Re: najlepszy fotolab? IP: *.trustnet.pl 06.09.06, 13:31
          Ja tez wywoluje zdjecia w Foto Jokerze w Alejach. Jestem fotografem-amatorem i
          nie mam do nich zadnych zastrzezen. Cenowo tez nie wygladaja zle na tle konkurencji.
    • Gość: Agata Re: najlepszy fotolab? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:01
      Dzięki za informacje. A może słyszał ktoś o fotolabie w Chorzowie? Ponoć mają
      świetną chemię i bardzo profesjonalną obsługę. Niestety nie znam adresu :(
    • Gość: xx Re: najlepszy fotolab? IP: 80.54.171.* 06.09.06, 16:15
      A słyszałaś o fotolabie w Gdańku?Ponoć fajne chłopaki tam obsługują.
    • Gość: Krzysiek Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:58
      Fiji na przeciwko Merkurego nie ma lepszego laba w Częstochowie !!! odzyskali
      mi zdjęcia z uszkodzonej karty w ciagu godziny!!! i odzyskałem zdjęcia z
      wakacji.
      POLECAM
      • Gość: Anna Re: najlepszy fotolab? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:00
        Fuji w megasamie, najlepsza jakość najniższa cena.Polecam.
        • Gość: Maciek_ Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:26
          A ja nie polecam jakbym maiał wywoływać zdjęcia w megasamie to już wolę w
          rossmanie !!! TAKA SAMA JAKOŚĆ !!
    • Gość: xx Re: najlepszy fotolab? IP: 80.54.171.* 07.09.06, 16:39
      A ja wywołuje w Mediach. Jakość niezastąpiona. Coś fantastycznego.A jeżeli
      chcesz mieć ładne zdjęcie musisz go dobrze zrobić. Najlepiej oceń zdjęcie na
      monitorze, a później daj do wołania.
      • Gość: cyfrowy knociarz Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:13
        W MM? nieudolna i gburowata załoga. Myślą, że posiedli wszystkie rozumy. Na
        uwagi, jak mają zrobić odbitki reagują tekstem, że oni wiedzą jak się to robi a
        ty nic nie umiesz. Zrobiłem tam tylko raz i nigdy więcej. Jest tam człowiek do
        którego mówią "jacek" ten to dopiero mądrala. "gwiazda fotograficzna" jakaś czy
        "cuś"?
    • Gość: xx Re: najlepszy fotolab? IP: 80.54.171.* 07.09.06, 20:13
      Jeżeli idziesz i sam nie wiesz czego chcesz, to co możesz wymagać. Ja tam robie
      już dwa lata i jest super.Każdy jest grzeczny i na poziomie.I jeszcze ani razu
      nie miałem konfliktu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka