Gość: Agata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 22:13 Hej, w którym labie najlepiej wywołują filmy? Agata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: najlepszy fotolab? IP: 212.87.244.* 04.09.06, 23:47 Najlepiej w Fuji naprzeciwko Merkurego. Mają naprawdę dobry sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 23:57 nie polecam foto Wiśniewskiego. Byłam tam dziś - miałam problem z kartą z aparatu i powiedział że ok zrobi to za ok 220zł. Poszłam do foto w II alei, w bramie tam gdzie jest wypożyczalnia Europa i przesympatyczny pan zrobił mi to za 60 zł. Nie twierdzę że p.Wiśniewski nie jest dobrym fachowcem ale widać ceni się ponad przeciętną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfrowy knociarz Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:01 pan może przesympatyczny, ale i tak 60 zł to za dużo. Taka usługa w np. Wawie kosztuje 20 zł. Ale Czewa to przecież metropolia to i ceny muszą by ć odpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 09:52 zejdź z Częstochowy - jak ci się nie podoba to po co tu zaglądasz? Jedź do w- wy i zrób sobie dobrze za te 20 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mikita10 Re: najlepszy fotolab? 05.09.06, 16:06 Ja też lubię jakość Fuji naprzeciwko Merkurego, choć kiedyś mnie mega zdenerwowali, jak poobcinali mi zjęcia z cyfrówki (ponad 200 fotek), jak zapomnieliśmy dodać, aby były większe, stąd duży minus dla nich, według mnie powinni się sami o to spytać, a nie oddawać mi zdjeć z uciętymi głowami. A co z Fuji w Megasamie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 16:20 Ja chodziłam do wielu punktów ale stwierdzam, że najlepszym punktem jest KODAK w Centrum przy ul. Wolności. Robią zdjęcia fachowo i tanio. Wszystkim polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: najlepszy fotolab? IP: 80.54.171.* 05.09.06, 17:22 Ja wiem że KODAK jest najdroższy, a zdjęcia nienajlepsze. Są przewartościowani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakuja Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 17:40 ja też nie przepadam za Kodakiem, polecam Foto Jokera NMP 37 w bramie, robią na papierze Fuji, a ceny są przystępne w porównaiu z innymi punktami Fuji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arthas Re: najlepszy fotolab? IP: *.trustnet.pl 06.09.06, 13:31 Ja tez wywoluje zdjecia w Foto Jokerze w Alejach. Jestem fotografem-amatorem i nie mam do nich zadnych zastrzezen. Cenowo tez nie wygladaja zle na tle konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: najlepszy fotolab? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:01 Dzięki za informacje. A może słyszał ktoś o fotolabie w Chorzowie? Ponoć mają świetną chemię i bardzo profesjonalną obsługę. Niestety nie znam adresu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: najlepszy fotolab? IP: 80.54.171.* 06.09.06, 16:15 A słyszałaś o fotolabie w Gdańku?Ponoć fajne chłopaki tam obsługują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 09:58 Fiji na przeciwko Merkurego nie ma lepszego laba w Częstochowie !!! odzyskali mi zdjęcia z uszkodzonej karty w ciagu godziny!!! i odzyskałem zdjęcia z wakacji. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: najlepszy fotolab? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:00 Fuji w megasamie, najlepsza jakość najniższa cena.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek_ Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 12:26 A ja nie polecam jakbym maiał wywoływać zdjęcia w megasamie to już wolę w rossmanie !!! TAKA SAMA JAKOŚĆ !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: najlepszy fotolab? IP: 80.54.171.* 07.09.06, 16:39 A ja wywołuje w Mediach. Jakość niezastąpiona. Coś fantastycznego.A jeżeli chcesz mieć ładne zdjęcie musisz go dobrze zrobić. Najlepiej oceń zdjęcie na monitorze, a później daj do wołania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfrowy knociarz Re: najlepszy fotolab? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 17:13 W MM? nieudolna i gburowata załoga. Myślą, że posiedli wszystkie rozumy. Na uwagi, jak mają zrobić odbitki reagują tekstem, że oni wiedzą jak się to robi a ty nic nie umiesz. Zrobiłem tam tylko raz i nigdy więcej. Jest tam człowiek do którego mówią "jacek" ten to dopiero mądrala. "gwiazda fotograficzna" jakaś czy "cuś"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: najlepszy fotolab? IP: 80.54.171.* 07.09.06, 20:13 Jeżeli idziesz i sam nie wiesz czego chcesz, to co możesz wymagać. Ja tam robie już dwa lata i jest super.Każdy jest grzeczny i na poziomie.I jeszcze ani razu nie miałem konfliktu. Odpowiedz Link Zgłoś