Gość: sonia12 IP: *.man.czest.pl 06.09.06, 11:56 Może ktoś wie jak zbudować latawiec, który z większym prawdopodobieństwem mógłby polecieć. Mój synek nie odpuszcza sprawy, a ja mam bardzo mgliste pojęcie o sprawie. O gotowcu ze sklepu nie ma mowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobroduszny Re: Latawiec IP: *.czest.pl 06.09.06, 12:45 Myśłe że tu można troszkę się o tym dowiedzieć huby.seo.pl/18_rekreacja/188_latawce.htm A może tu www.republika.pl/lataki/ lecz nie wiem bo mi strony republiki nie działaja :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: Latawiec 06.09.06, 19:22 Zobacz w sklepie z modelami - I Aleja, brama albo od placu Daszyńskiego, albo od Alei. Tam, gdzie jest wejście w kierunku wypożyczalni kaset "Jazz". Pan oferuje m.in. modele samolotów latających (kupowałam dla synka), więc może latawce również ma. Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: Latawiec 06.09.06, 19:23 Te modele są oczywiście do samodzielnego złożenia i sklejenia, ale ma niezbędne zestawy, kleje, farbki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l. Re: Latawiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:42 z kartki papieru z ogonem z bibułek na początek,następny na stelażu drewnianym z cienkich listewek krzyż 1/3 oklejony bibułą ,kalką techniczną , a póżniej inne fikusne konstrukcje samodzielnie wykonane. Uczestnik zawodów krajowych w puszczniu latawców sprzed 35 lat.Wysokich i długich czasowo lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia12 Re: Latawiec IP: *.man.czest.pl 06.09.06, 20:42 Wielkie dzięki za rady. Myślę, że na początek spróbujemy z modelem do samodzielnego montażu. A później , kto wie.... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś