Dodaj do ulubionych

Znalazłem Dowód Osobisty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:08
Wczoraj w Don Kichocie znalazłem dowód osobisty Bartłomieja ...!! Podaj jakieś
namiary to sie skontaktujemy!! Bo na informacji nie ma abonenta o tym nazwisku
nazwisku!!aaa i nie zapomni o znaleźnym :P:P:P
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: 212.160.86.* 10.09.06, 16:14
      Ale jest na 100% adres na tym dowodzie wiec mógł bys go uczciwie oddać bo nie
      wiadomo czy ten ktos ma neta i wogule czy wchodzi na to forum...
      • Gość: bolek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:22
        Mieszka na jakiejś wiosce za Częstochową!! I nie uśmiecha mi sie jechać do
        niego!! A na poczcie to pewnie go za....!! :/
        • Gość: Adam Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: 80.54.169.* 11.09.06, 14:56
          To oddaj na najbliższy Komisariat.Jestes baaaardzo inteligentny.
    • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 16:23
      Znlazles dowod w barze i nie oddales go kierownictwu, zabierajac go do domu?
      Przeciez wlasciciel dowodu moglbyc tam jeszcze obecny.
      Nic nie rozumiem. Bardzo dziwne podejscie do sprawy.
      • Gość: Sebek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: 212.160.86.* 10.09.06, 16:27
        no niewiem czy na poczcie go z.... mi kiedys ukradil portwel ale dowód własnie
        przyszedł poczta bez znaczka i bez koperty wystrczy ze go oddasz na pierwszej
        lepszej poczcie a napewno dojdzie do wlasciciela... gwarantuje to !!!
        • Gość: bolek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:31
          no to az takimi sku... nie byli, skoro odeslali!!
    • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 16:34
      Odpowiedz Bolku na moje pytanie.
      Dlaczego nie podales dowodu kierwnictwu baru, lecz zabrlas go ze soba do domu?
      • Gość: Bolek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:37
        Bo jestem materialista i licze na znaleźne :P:P:P
        • Gość: Tobiaszek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:40
          no to sie przliczyles, nic nie dostaniesz :-)
          • Gość: ... Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:42
            Zawsze można ten dowód wykorzystać w inny sposób!!
            • Gość: Tobiaszek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 16:45
              to przestepstwo i nalezy sie liczyc z karą!
        • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 16:40
          Gość portalu: Bolek napisał(a):

> Bo jestem materialista i licze na znaleźne :P:P:P

Pic na Wode Fotomontaz.
      • harry1983 Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 17:16
        storima napisał:

> Odpowiedz Bolku na moje pytanie.
        > Dlaczego nie podales dowodu kierwnictwu baru, lecz zabrlas go ze soba do domu?

To jakaś aluzja ?
        Chłop chce uczciwie oddać - widzisz w tym jakiś problem ?
        Bo ja żadnego - a jeżeli Ci nie pasuje, że ktoś próbuje być uczciwy, to się nie wypowiadaj w tym wątku.

Bolek, nie zwracaj uwagi na Storimę - jak 2 tygodnie temu znalazłem tablicę rejestracyjną to też walił smuty - właściciel sam mnie znalazł, po ogłoszeniu na forum - tyle, że tablica już była na Policji, ale odebrał ją na drugi dzień.
        Bez problemów.

W miarę możliwości (w końcu masz dane, nie ?) ustal gdzie facet mieszka, wyślij mu pocztówkę :D czy cokolwiek - podaj swoje namiary - i po sprawie.

Zakładam oczywiście, że chcesz uczciwie oddać, a nie tylko liczysz na "znaleźne".

O ile mi wiadomo przy dokumentach znaleźne nie przysługuje.
        • Gość: bolek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:21
          Własnie nie zwracam uwagi...!! A i czytałem ten watek z tą tablicą :/:/:/!!
          Staram sie wlasnie o jego namiary od moich kolegów z jego okolic!!
        • Gość: paolo Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 17:22
          zanies ten dowod na policje i sami mu go zawiozą...albo oddaj na poczcie...
        • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty; HARRY1983 10.09.06, 17:29
          Harry!
          Mysl!!!
          Gdyby to byla aluzja to bym rozwijal ten watek.
          Wez sie Forumowiczu w garsc.

Zalosne!!!
        • Gość: lolo Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.crowley.pl 11.09.06, 14:26
          zastanów sie trolu, co piszesz...
          przeciez bolek (lolek, akrobata i darmozjad) właśnie się przyznał, że chce
          znaleźne i tyle.
          Uciwością sobie tutaj mordy nie wycierajcie.. człowiek uciwy to idzie i oddaje,
          na nic nie liczy.. no może na DZIĘKUJĘ.
          co do znaleźnego to jest już kultura tego co zgubił.. a poza tym o jakim
          znaleźnym mówi bolo-lolo-darmozjad, przy dowodzie osobisty ??
          nawet jeśli będzie musiał człowek zmieniać ileś tam danych to co najwyżej
          koszty są 100pln.. i co znaleźne 10PLN (10%) dla bolo-lolo-darmozjada są warte
          całego tego szumu????

• Gość: bolek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:05
            zaraz zaraz qwa kto tu komu robi Łaske??????????????????????????:/:/:/
        • jatubylam Re: Znalazłem Dowód Osobisty 14.09.06, 16:14
          harry1983 napisał:

> storima napisał:
          >
          > > Odpowiedz Bolku na moje pytanie.
          > > Dlaczego nie podales dowodu kierwnictwu baru, lecz zabrlas go ze soba do
          > domu?
          >
          > To jakaś aluzja ?

Dla postronnej osoby wyglada na to, ze masz obsesje na punkcie Storimy.
          I jest to dziwne, bo sa rowniez inni, lecz Was lacza jednak wspolne idee, tamci
          sa pospolitymi rasistami.
          Zacznij doceniac ludzi za to kim sa i czym sie zajmuja w rzeczywistym zyciu.
          Chocby nawet byli samotnym ojcem badz samotna matka i wykonywali prace dozorcy.
          I przestan rozkazywac kto, co i jak ma pisac.

PS Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Przeciez to oczywiste jest, ze Bolek sobie
          zartuje. Storima logicznie to tutaj dowiodl.

• Gość: Bolas Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:42
            Drogi ośle ja naprawde mam ten dowód!! przeczytaj sobie wszystkie wypowiedzi na
            tym forum to sie przekonasz...!!:/:/:/
            skoro ta sprawa cie nie dotyczy to po jakiego Ch... sie tu wypowiadzasz??:/:/:/
      • Gość: Adam Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: 80.54.169.* 11.09.06, 14:58
        Proste jak drut,chce zrobic na znalezionym dowodzie interes.Załosne...
    • storima AluzjA jest wpis autora. 10.09.06, 17:32
      Przeciez to jasne jak 1, 2, 3

ze to jest dowcip .

PS prosze Harry, rozsadek, zdrowy.
      • storima Re: AluzjA jest wpis autora. 10.09.06, 17:51
        Punkt 1. Stwierdzenie.
        Punkt 2. Zapytanie.
        Punkt 3. Odpowiedz.

Punkt Zdrowego Rozsadku:
        Warto sie dostosowac, Harry1983.
    • storima I punkt najwazniejszy: CzyTAniE ze ZroZUMieniEM 10.09.06, 17:56
      Jak powyzej.

Pozdrawiam,

Storima
    • storima Cum quiescunt probant; Harry1983 10.09.06, 18:18
      Wywolales wilka z lasu; wilk powtarza:
      prosze o zachowanie spokoju.
      • storima Re: Cum quiescunt probant; Harry1983 10.09.06, 18:26
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=15303085&a=48375209
        • Gość: hmmm Re: Cum quiescunt probant; Harry1983 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 18:38
          storima,zawsze rozmawiasz sam z sobą???
          • storima Re: Cum quiescunt probant; Harry1983 10.09.06, 18:44
            Gość portalu: hmmm napisał(a):

> storima,zawsze rozmawiasz sam z sobą???

Nic takiego nie istnieje!
            Precz z samodzielnym mysleniem.
    • storima "Rozmawiajac z samym soba 10.09.06, 18:47
      Talking with Yourself

Many types of poetry have conversations within them. There are monologues and
      dialogues, dramatic poetry, and other examples. When building a poetic
      conversation, it’s important to keep some things in mind:

* Each character should have a distinct vocabulary, speech patterns, and
      rhythms. Even when personifying things such as body and soul, or dawn and night,
      there are characteristics that you can think of in choosing words and style. For
      instance, body is heavier and slower than soul. Body might speak more concretely
      and earthily, since it is the clay. Whereas, soul might be lighter, more
      humorous, and more figurative in what is said. The same is true of any other
      characters you create. Consider their qualities and how they might sound. Even
      in choosing the “voice” of a poem that comes from only one point of view, these
      factors are important considerations. To get a strong voice, you must be able to
      clearly picture the character in your head. Maybe you base it on someone you
      know who seems to have the characteristics that you want.
      * Part of what is mentioned in the previous point is that you should really
      know your characters. This is part of differentiating the voices so they don’t
      sound like the poet talking to himself. What are the qualities you associate
      with each character? Is one perky and the other tired? Is one educated and the
      other not? Define the characters to make the dialogue work better.
      * Another way to deal with having distinct voices is to collaborate with
      another poet for a dialogue.
      * Say it out loud. Does the dialogue sound hokey, or as if you’re talking to
      yourself? You can even act it out while giving each voice or character in the
      poem a different vocal characterization. Another related method is to read it
      out with a friend or friends taking different parts or roles.
      * Make your characters real by basing them on real people. Figure out the
      characteristics you want in the character, then try to find someone in your life
      very close to that sort of personality. Then you can ask yourself: Does that
      sound like something Sheri would really say? Would Jim use that word? If you’re
      thinking of a real person, you’re more likely to create a believable character.
      • storima Re: "Rozmawiajac z samym soba 10.09.06, 18:53
        Naucz sie czytac.
        Na tym watku, mowie do konkretnych osob.
        To, ze wpisy sa rozbite. Tylko po to aby taki jak Ty, rowniez je zrozumial.
        • Gość: hmmm Re: "Rozmawiajac z samym soba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:51
          wpisujesz pod rzad 5 swoich odpowiedzi i jeszcze wyskakujesz z jakimis
          zagramanicznymi tekstami.
          • storima Re: "Rozmawiajac z samym soba 10.09.06, 22:40
            Gość portalu: hmmm napisał(a):

> wpisujesz pod rzad 5 swoich odpowiedzi i jeszcze wyskakujesz z jakimis
            > zagramanicznymi tekstami.

Ze tam powiem prosto:
            s p a d .
    • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 22:43
      Znaczy sie:
      nie potrfisz dyskutowac wpadasz na liste trolli.
      To wszystko Mateuszu.
    • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 22:53
      Niema znaczenia trollu jak Cie imieniem obdarzam.
      Dal sie nabrac Harry1983.
      • Gość: 12.12m Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 22:56
        najwiekszym trollem na forum jestes ty!!!!i nie jestem zadnym mateuszem!!!!
        • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 23:08
          Gość portalu: 12.12m napisał(a):

> najwiekszym trollem na forum jestes ty!!!!i nie jestem zadnym mateuszem!!!!

Mateuszu, kto pisal ze nie jestes Mateuszem?
          Kradzac nick , ktory nie jest twoim nickim?
    • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 23:01
      Bede sobie pisal tyle wpsow ile sobie wpisze.
      Tym bardziej, ze co niektorzy za durniowatym wpisem
      durnia, durniem, popierajac sie forumowo sie wznosza.
      Dziwie sie Harry'emu1983.
      • Gość: 12.12m Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:07
        harry1983 napisał jak było.mnie chodzi o to abys mnie nie nazywał jakims
        wymyslonym imieniem?kim ty jestes?sciagasz tu jakies całe gazety,teraz sie
        przezuciłes na inny jezyk,cały post to praktycznie tylko twoje wpisy.wszyscy
        dla ciebie to durnie,oj nieładnie.
    • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 23:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46540635
      • Gość: 12.12m Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:26
        po co to wkleiłes?ten post jest na pierwszej stronie jak ktos bedzie chciałto
        tam sobie zajrzy.
    • storima Re: Znalazłem Dowód Osobisty 10.09.06, 23:24
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=46540635&wv.x=2&a=48390010
      • Gość: 12.12m Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 23:27
        nie rozmawiam z inteligentnymi inaczej.
        • Gość: IZA DO BOLKA!!!WAŻNE!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:06
          Czy chodzi o Bartłomieja Mi........ka?Bo jeśli tak to daj znać
          • Gość: bolek Re: DO bolka!!!WAŻNE!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:37
            Właśnie o BARTŁOMIEJA MI....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odezwij sie jak
            bedziesz!! Albo jak go znasz to daj jakies namiary!!
      • Gość: forumowicz Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:20
        Storima to ty jestes forumowym trollem po co sie udzielasz skoro twierdzisz, ze
        to dowcip? I jeszcze jakies bezsensowne rozmowki do siebie - myslisz, ze jestes
        fajny?
    • Gość: xx Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: 80.54.171.* 11.09.06, 14:44
      To jeszcze go nie oddsałeś?
      • Gość: Bolek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 14:55
        nie!! a co ?? Chcesz kupić?? :P
        • Gość: gość xyz Re: Boluś już jesteś opracowywany "uważaj:"!!!!!! IP: 80.54.169.* 11.09.06, 14:59
          Wal lepiej z tym dowodem na Policje
          • Gość: Bolek Re: Boluś już jesteś opracowywany "uważaj:"!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:03
            Spokojnie jak na wojnie...!! :) Ja sie tam z policją nie zadaje :P
          • Gość: Menel Re: Boluś już jesteś opracowywany "uważaj:"!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:05
            Bolek a moze chcesz sie wymienic? Mam dowod Ilony W. z Klomnic, paszport
            jakiegos Witolda ale nazwisko zamazane i bez zdjecia-oraz perelka-wczoraj
            znalazlem-prawko jazdy Tadeusz W.

Odpisz
            • Gość: bolek Re: Boluś już jesteś opracowywany "uważaj:"!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 15:10
              Nie dziekuje!! :)
              • Gość: .... Re: Boluś już jesteś opracowywany "uważaj:"!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 20:35
                :/
            • Gość: klomnice Re: Boluś już jesteś opracowywany "uważaj:"!!!!!! IP: *.ip.fastwebnet.it 18.09.06, 18:53
              a nazwisko to moze Wilk??
    • aspirata Re: Znalazłem Dowód Osobisty 11.09.06, 20:53
      Storima napisala wyraznie. Bolek robi sobie jaja. Skoro nie rozumiecie to co
      czytacie. Bawcie sie dalej. Nic dziwnego ze wyborcy maja taki rzad jaki chcieli.
      Nie potrafia czytac i rozumiec co czytaja . Tak jak wy. Forum przepelnione jest
      matolami. To wlasnie wy. Bolek was wywiodl na osla lake.
      • lanzarotea Re: Znalazłem Dowód Osobisty 11.09.06, 22:18
        nauka czytania ze zrozumieniem :)
      • Gość: bolek Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:42
        :/ ja naprawde mam ten dowód!!:/:/:/ ludzie jak was nie dotyczy sprawa to po
        ch... sie wypowiadacie??
        • Gość: iza DO BOLKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:46
          Jeśli podasz namiary to właściciel sie z Tobą skontaktuje.Napisz na jakie
          litery zaczynają sie imiona jego rodziców a bede wiedziała czy sie zgadza...pzdr
          • Gość: Bolek Re: DO BOLKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:50
            imiona rodziców: I... i E...!! napewno to o niego chodzi !!
            • Gość: iza Re: DO BOLKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:55
              mój adres meilowy mada20055@gazeta.pl
              • Gość: Bolek Re: DO BOLKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.06, 00:02
                poszło...
                • Gość: iza Re: DO BOLKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 00:09
                  odpowiedź też :)
      • Gość: Czytelnik_bzdur Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 17:06
        Wyborcy stąd to akurat elektorat PO i sld. Buahahaha
    • Gość: mrówa Re: Znalazłem Dowód Osobisty IP: *.21.pl 11.09.06, 22:17
      Żeby takich ludzi jak Ty było więcej!!!!!!!!!!!!!
      Dla Ciebie wielkie brawa za uczciwość!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pozdrawiam
      • Gość: iza DO BOLKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:37
        Podaj meila to sie odezwe.aha i napisz czy z miejscowosci K...wa?
        • Gość: Bolek Re: DO BOLKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.06, 23:46
          Nie bede podawał na publicznym forum swojego mejla!! Jak mozesz to zostaw swój!!
          Bartłomiej Mik... zamieszkały w miejsc K...wa. 172 cm wzrostu, oczy niebieskie !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka