Dodaj do ulubionych

tusze do drukarek

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 19:47
Prosze o odpowiedz, gdzie w miare tanio mozna zregenerowac toner (dokladniej
idzie mi o tusz kolorowy)? Kiedys korzstalem z uslug punktow na Ogrodowej,
ale po ostatnim nieprzyjemnym zajsciu z cala stanowczoscia mowie im "nie".
Obserwuj wątek
    • taoo Re: tusze do drukarek 13.09.06, 21:58
      Spytaj w sklepie komputerowym "Bis" w wieżowcu obok estakady (Niepodległości
      41a albo b).
      • Gość: ja Re: tusze do drukarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 22:29
        Dzieki za odpowiedz. Niepodleglosci troche mi nie po drodze, ale coz, jesli nie
        znajde niczego w centrum, bede musial odbyc wycieczke do tej czesci
        Czestochowy, do ktorej rzadko sie zapuszczam :)
    • Gość: ... tusze do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:02
      Zobacz sobie w Pryzmacie Al.N.M.P. 6
      • Gość: goscik Re: tusze do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:18
        nie wiem czy w Pryzmacie regenerują pojemniki :(
        najlepiej kup sobie zestaw do regeneracji i sam napełniaj, tylko uważaj żeby nie pomieszać kolorów. ja za swój do hp dałem bodajże 28 PLN i nie muszę się już martwić czy dolali mi do pełna albo nie uszkodzili pojemnika
        • taoo Re: tusze do drukarek 13.09.06, 23:24
          Ja też sobie sama napełniam. Na kilka razy wystarcza, potem trzeba kupić nowy
          cartridge, bo w starym już po kilku razach przeciera się głowica drukująca. Gdy
          mi się to zdarzyło pierwszy raz, myślałam, że mam uszkodzoną drukarkę.
          Wystarczyła wymiana pojemnika. I teraz też tak robię.
          • Gość: dziewczyna Re: tusze do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.06, 23:49
            ja mam epsona i za cadridz z tuszem place jakies 15 i 10 zl(zamienniki). sama
            napelnialam do hp cadridz z efektem rozlania tuszu na kartkach przy drukowaniu
            i zlym cisnieniem w nich. drukarka sie nadawala wylacznie do wyrzucenia.
        • Gość: ja Re: tusze do drukarek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 10:10
          ja tez potrzebuje do HP. O zestawie do regeneracji myslalem, ale boje sie, ze
          cos pochrzanie. Z drugiej strony regrneracja w wyznaczonym punkcie to tez nic
          pewnego- na Ogrodowej zepsuli mi toner :( .Kurcze, nie wiem,co robic...
          • nat_network Re: tusze do drukarek 14.09.06, 11:35
            Bardzo fajnie się refiluje Lexmarki. Mają duże pojemniki, więc ma się spokój na
            dłużej, mniej więcej ryzę papieru. Samodzielne dolewanie tuszu może brzmieć jak
            skomplikowana operacja (niemalże serca) jak ktoś tego nigdy nie robił, ale tak
            naprawdę to jest bardzo proste. Za 30zł tankuję moją drukarkę do pełna trzy razy
            (w zestawie są 3 strzykawki).
    • Gość: ... Re: tusze do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 11:17
      W Pryzmacie skupuja puste pojemiczki po tuszu i odrazu sprzedaja juz napelnione
      tzw. produkt z recyklingu
      • Gość: aaaa Re: tusze do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:10
        polecam pryzmat w II alei, bylem dzisiaj i kuopilem zamiennik do nietypowej
        drukarki bez problemu, dostalem znizke 5zl za stary pojemnik i na dowidzenia
        dwa wafelki... bardzo mila obsluga ! poelcam!
        • Gość: kalina Re: tusze do drukarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:28
          ja tez polecam Prymat i tez dostałam 2 wafelki:)
    • pejot65 Re: tusze do drukarek 14.09.06, 19:24
      Niedawno odkryłem sklepik w CH ESTAKADA (między Jagiellończykami a PZU)15zł za
      tusze do wielofunkcyjnego LEXMARKA(nabój nr 1)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka