Dodaj do ulubionych

wypadek na mickiewicza

IP: *.sc.czest.pl 14.09.06, 13:55
dzisiaj o godz 10,10 mial miejsce wypadek, btal w nim udzial autobus pks oraz tir. kierowca tira wymusil pierszenstwo, czego wynikiem bylo nie zbyt przyjemne zderzenie. autobus uderzyl w bok ciezarowki. jechalem na przedostatnim miejscu tylem do kierunku jazdy. podszas zderzenia wiele osob pospadalo ze swoich miejsc. moze na zewnatrz nie wygladalo to zbyt groznie, ale w srodku nie bylo zbyc ciekawie. jeszcze nawet kurz nie zdarzyl pasc, a juz dzwonilem na 112. powiem, ze jestem naprawde zadowolony z calej akcji, no moze kierowca, torszke sie nie fer zachowal, bo od razu wysiad z autobusu i wcale sie nie zainteresowal pasazerami. jak soebi teraz mysle, to w sumie tylko ja cos tam dzialalem, ci co mogli poprostu wyszli z autobusy i tyle! a co do 112. telefon odrazu odebrala sympatyczna pani... poinformowalem ja, stalo sie co sie stalo, tylko w sumie to roszke za wczesnie zadzwonilem, bo jeszcze nawet nie wiedzialem ile osob zostalo oszkodowanch, dopiero jak sie przeszedlem po autobucie, zobaczylem, ze nie jest tak zle, faktwiele osob mialo porozcinane rece, ale to nie bylo nic powaznego... jedna starasza pani tylko narzekala na bol glowy zawroty i mdlosci... zreszta dlugo by tu picac...ogolnie mi chodzi o to, ze wiekszosc ludzi to kawal chamow jest!! starsza kobitka lezy i sie zwija z bolu a nkit sie kolo niej nie zatrzymal. pozniej tylko ja zostalem z nia w autobusie i czekalem na karetke, ktora pojawila sie w niecalem 5 min, po moim telefonie... znieczulica ludzka nie zna granic;/
Obserwuj wątek
    • Gość: lolek Re: wypadek na mickiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:24
      No to chociaz jedna osoba sie zainteresowala poszkodowana :)... taki kraj, ja sie juz przyzwyczailem do chamstwa i obojetnosci innych
    • Gość: Qurna Re: wypadek na mickiewicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:46
      przeciez tam obok jest szpital>>>>>>>>>>>>>
      • independent-girl Re: wypadek na mickiewicza 14.09.06, 14:50
        I co z tego,że jest szpital????? Poszkodowany ma sam sobie dotrzeć do szpitala
        po pomoc????
        Po to chyba mamy nr 112 żeby tę pomoc uzyskać,co też nastąpiło dzieki myślącemu
        ( i tu ukłonik w Jego stronę) Pasażerowi.
        Na szczęście nie było poważniejszych obrażeń,ale ciekawe drogi/droga Qurno,
        jakbyś uległ(a) wypadkowi na drodze dojazdowej do szpitala i ktoś by Ci
        powiedziała "przecież 100 m od siebie masz szpital, radź sobie sam(a)!" :/
        eeh, brak słów :/
        • usser Re: wypadek na mickiewicza 14.09.06, 14:52
          independent-girl napisała:

> I co z tego,że jest szpital????? Poszkodowany ma sam sobie dotrzeć do szpitala
          > po pomoc????
          > Po to chyba mamy nr 112 żeby tę pomoc uzyskać,co też nastąpiło dzieki myślącemu
          > ( i tu ukłonik w Jego stronę) Pasażerowi.
          > Na szczęście nie było poważniejszych obrażeń,ale ciekawe drogi/droga Qurno,
          > jakbyś uległ(a) wypadkowi na drodze dojazdowej do szpitala i ktoś by Ci
          > powiedziała "przecież 100 m od siebie masz szpital, radź sobie sam(a)!" :/
          > eeh, brak słów :/
          >
          >
          >
          >
          w ta strone nie pomyslaem...
          • independent-girl Re: wypadek na mickiewicza 14.09.06, 14:59
            usser napisał:
            > w ta strone nie pomyslaem...

Sama się zastanawiam czy dobrze zinterpretowalam słowa Qurny... :/ czy źle czy
            dobrze,ani jemy/jej ani nikomu nie życze nawet najdrobniejszego wypadku.
      • usser Re: wypadek na mickiewicza 14.09.06, 14:51
        no tak, ale szpital to nie pogotowie, oni nie maja karetek..
        • Gość: Frantic Re: wypadek na mickiewicza IP: *.pools.arcor-ip.net 14.09.06, 15:29
          Niestety znieczulica Czestochowian przekracza wszelkie granice. Dlatego jesli
          chociaz ci, ktorzy czytaja to forum sie troche zastanowia nad swoim zachowaniem
          w przyszlosci to juz bedzie dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka