Gość: klocek Do p. Jacka Krawczyka IP: 212.160.86.* 20.09.06, 19:28 Brawo p. Jacku! Jedyne rzeczowe argumenty zamieszczone na Panskiej stronie przekonują o słuszności głosowania za takimi kandydatami! Reszta głosów, to jedynie ujadanie ideologiczne (z kilkunastoma wyjątkami, których tutaj nie jestem w stanie wymienić - przepraszam autorów). Startuj Pan! Odpowiedz Link Zgłoś
ulisses_czwa Re: Do p. Jacka Krawczyka 20.09.06, 19:35 Dziekuję bardzo za ciepłe słowa... :) Zapewniam, że startuję w wyborach do Rady Miasta Częstochowy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:09 Jacku daj spoko jeszcze się ucz to lepiej na tym zyskasz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:45 jacku batalia na forach internetowych nie zdobywa sie wladzy..tutaj na gazecie czy tez na stronie Rakowa :) poza tym mlodzi ludzie powinni sie uczyc a nie brac za samorzady.nie masz dosw. a te swoje wywody przepisujesz z jakichs ulotek ogolnopolskich. nie traktuj tego ofensywnie ale jestes prawie w moim wieku wiec moge mowic do Ciebie jak do kolegi.ja tez moze bede chcial zrobic cos dla czestochowy.ale kiedys..jak nabiore dosw. i pokory do otaczajacej nas rzeczywistosci. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:27 Zapewniam, iż jeśli nie przestaniesz używaż imion i nazwisk na tym forum, zostaniesz ukarany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Ulisses Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:28 jw ad Ulisses Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:50 Pełna paranoja i zanik wszelkich objawów życia publicznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vbc Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:40 Nie widzisz d.e.b.i.l.u, ze olał cie? To bardzo inteligentny człowiek. To takze moj ostatni wpis w twoim kierunku. Pełna ignorancja dla psich ujadaczy :P -- Visca el Barca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava do Krawczyka Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:09 Debila to Ty widzisz każego ranka w lustrze, MERDINE !!! Rzeczywiście, jest tak samo "inteligentny" , jak Ty. Nie prowokuj mnie, a pisz faktami. Twoje podłe szczekanie nie ma żadnych rzcji i strasznie śmierdzi, jakoś nie po polsku śmierdzi, powiedziałbym , NIE PO POLSKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 11:59 Człowieku daj spokoj z ta malo ciekawa stronk albo przynajmniej napisz co zrobiles dla innych bo nawet zdjecie masz kiepskie albo pokazujesz brak profesjonalizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.provider.pl 22.09.06, 13:45 Nie jestem wielkim zwolennikiem PO, ale i tak uważam ze jest to najlepsza opcja. Od paru lat jestem mocno związany takze z wrocławiem i widzę jak to miasto szybko się rozwija. A rządzi w nim właśnie PO. Myślę, że dobrze jest postawić na partię, która myśli o rozwoju gospodarki, a nie rozliczaniu przeszłości. Oczywiście winnych komuchów nalezy ukarać, ale niech to nie będzie kosztem obecnego rozwoju, który da miejsca pracy i może w końcu nieco lepszą przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:17 Jedno pytanie na które szukam odpowiedzi Dlaczego nie ma PO PIS skoro takie były szumne zapowiedzi liderów PIS jest a gdzie PO czy to była walka o stołki czy niech sie wykończą z palantem Andrze... a my będziemy wtedy u władzy jeśli tak to w którym miejscu jesteśmy my mieszkańcy tego kraju ????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:55 dlatego wlasnie bede gosowac za 3 opcja z centro prawicy czyli Wspolnote samorzadowa.PiS nie spelnia moich oczekiwan bo zbratal sie z samoobrona i LPR byle tylko zachowac stolki w parlamencie.zerwali ze wszystkim obietnicami ktorymi raczyli wyborcow!natomiast PO nie ma dosw. ludzi w czestochowie niestety.tylko pani halina a reczta to wlasnie typy pana jacka czyli mlodzi niedosw ludzie..a nie stac nas i nie mamy czasu na eksperymenty na szczeblu samorzadowym z nowicjuszami. Jacek za 4 lata w nast wyborach staniemy razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:12 Za 4 lata, to PO znikmie z mapy politycznej, a Ty będziesz przydupasem jeszcze tam jakiejś partyjki, bo sam sobie nie poradzisz. Musisz się pchać, więc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:07 Zawsze coś się zrobi nie tylko jeśli jest się radnym tylko trzeba to chcieć a i tak jestem za PIS-em choć razem z leperem mi się nie podobało ale co zrobić jak PO schowało głowę w piasek jak struś. Szkoda tylko nas polaków bo u góry rozgrywki a my na dole co mamy. Śmieszy mnie diabeł i Donald z manifestacją przeciwko Kaczyńskim ja bym protestował przeciwko gierką wszystkich partyjek przeciwko mam mieszkańcą tego kraju. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:18 no tak ale tutaj w wyborach samorzadowych nie glosuje sie na partie!tylko na konkretnych ludzi ktorych sie zna.bez sensu glosowac na slogany i loga partyjne...lepiej zaglosowac na kogos komu sie zaufa.znajomego,sasiada,wspolmieszkanca bloku czy tez parafianina.To ma sens bo wtedy jest namiastkowo osoba publiczna w swoim gronie i bedzie sie staral jak najlepiej dla swojego otoczenia. a na prezydenta zaglosuje na tadeusza Wrone bo widze postep w czestochowie a on nie jest partyjniakiem...reklamuje sie nazwiskiem a nie szyldem partyjnym.poza tym on ma potrzebne doswiadczenie a zoltodzioba w czewie nam nie potrzeba..nie na tym stanowisku. pozdrawiam WSPOLNOTE SAMORZADOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:01 Wrona jest najczystszym partyjniakiem, a propos pracy jego - 4 lata stagnacji i trzymania się stołka-pełne nic, jeno sypie piaskiem po oczach i się przypodabia na zdjęciach. Pełna pustka! Odpowiedz Link Zgłoś
alibaba146 Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy 29.09.06, 14:02 Pan Wrona niech sobie da spokój ponieważ takiego sprzedawczyka jak on dawno nie widziałem .To przecież dzięki niemu Częstochowa straciła województwo. A cóż takiego zrobił pan prezydent od czasu swojej kadencji , rozdaje na lewo i prawo pieniądze na kościół Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:37 REklamuje się nazwiskiem, bojego Wspólnota ma aż 3 procent poparcia.Chciał być z PiS-em i żebrał o to u władz w Warszawie, ale nie chcieli mu go dać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:44 Wygra HALINA ROZPONDEK i powinismy sie z tego cieszyc, to miasto przynajmniej zacznie jakos funkcjonowac nie tylko w jedna strone ale rowniez bedzie sie liczyc z nami mieszkancami.... Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy 30.09.06, 17:36 www.teoriebytu.webpark.pl/kaczka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:21 Rozpondek ? Wrona ? Nie daj Panie Boże. Tylko nie baby i ptaszyska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:39 ale czym pani Rozpondek zaistniała w mieście ???????????????????????????????? nic nie wiem na ten temat napewno nie urodą więc czym????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.man.poznan.pl 01.10.06, 22:43 Chociazby tym ze byla Prezydentem i Wiceprezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:18 i nic dla Częstochowy nie zrobiła była lalką w gabinecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 15:54 Co Ty Andrzej opowiadasz, dla mnie Rozpondkowa to najaktywniejszy polityk, zainteresowany miastem, a przede wszystkim ludźmi. Widać, że jej nie znasz, bo kto ją zna, nigdy tak nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:39 Ale stara ta lalka.Może już dość jej rządów co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łou Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:52 Wcale nie jest stara - to Wyborcza umieściła takie złośliwe zdjęcie. Takie normalne jest na jej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to zdjecie Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:44 wywalcie , aby nas nie straszylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1111niusia Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:04 ciekawe??????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.trustnet.pl 09.10.06, 19:09 te sondaże są wyssane z palca ciekawe który kandydat je zlecił?ale mam nadzieje że i te sondaże sie niesprawdzą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: criles Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:26 Oni już byli i Wrona i Rozpądek Wron 2X i czym może się pochwalić?? dajcie szansę móldyn!! szkoda tylko ze takich nia ma:/ wciąż te same twarde łby:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 07:00 To prawda, ale jak to osiągnąć, jeżeli młodzi ludzie pracujący w szeregach UM są tak wystraszeni sytuacją / mówię o niewiadomej w wyborach /, że wzajemnie sobie wmawiają, że wrona musi być, bo jak nie to są skończeni.Coś mi się wydaje, że jest to swoisty mobbing.Wmawianie ludziom, że bez niego zostaną na lodzie, jest taką samą bzdurą, jak to, że oddłużył miasto!!! Wejdżcie na strony internetowe i zobaczcie jak wygląda nasz budżet. Prosi o pomstę do nieba. Jesteśmy tak zadłużeni, że nie wiem jakim cudem część społeczeństwa mówi, że Wrona oddłużył miasto.Pytam tylko, które? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.dclient.hispeed.ch 18.10.06, 06:10 Ludzie troche skromnosci jak wy wygladacie ? jak obrzarte swinie...i to sa ktorzy daja przyklad miastu...i miastem rzadza????Oj oj ...wstyd i hanba... Odpowiedz Link Zgłoś
por1 Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy 23.10.06, 14:30 Wszyscy są w stanie zaakceptowac wyniki sondaży ,ale duży Szymon widzi to inaczej, jak wódz (biale nie jest biale).To są wybory samorządowe więc partie precz od miasta, a już szcegolnie PIS -dosyc mamy wojen i szukanie wrogów i agentów, tutaj trzeba się zabrać za drogi,za strefe gosp.,szkoly, szpitale.... Częstochowianie tylko nie PIS! Odpowiedz Link Zgłoś