Dodaj do ulubionych

Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy

• Gość: klocek Do p. Jacka Krawczyka IP: 212.160.86.* 20.09.06, 19:28
      Brawo p. Jacku! Jedyne rzeczowe argumenty zamieszczone na Panskiej stronie
      przekonują o słuszności głosowania za takimi kandydatami! Reszta głosów, to
      jedynie ujadanie ideologiczne (z kilkunastoma wyjątkami, których tutaj nie
      jestem w stanie wymienić - przepraszam autorów). Startuj Pan!
      • ulisses_czwa Re: Do p. Jacka Krawczyka 20.09.06, 19:35
        Dziekuję bardzo za ciepłe słowa... :)
        Zapewniam, że startuję w wyborach do Rady Miasta Częstochowy
        Pozdrawiam
        • Gość: Andrzej Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 23:09
          Jacku daj spoko jeszcze się ucz to lepiej na tym zyskasz pozdrawiam
          • Gość: Student Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:45
            jacku batalia na forach internetowych nie zdobywa sie wladzy..tutaj na gazecie
            czy tez na stronie Rakowa :) poza tym mlodzi ludzie powinni sie uczyc a nie
            brac za samorzady.nie masz dosw. a te swoje wywody przepisujesz z jakichs
            ulotek ogolnopolskich.
            nie traktuj tego ofensywnie ale jestes prawie w moim wieku wiec moge mowic do
            Ciebie jak do kolegi.ja tez moze bede chcial zrobic cos dla czestochowy.ale
            kiedys..jak nabiore dosw. i pokory do otaczajacej nas rzeczywistosci.

pozdrawiam!
        • Gość: Rava Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:27
          Zapewniam, iż jeśli nie przestaniesz używaż imion i nazwisk na tym forum,
          zostaniesz ukarany.
          • Gość: ad Ulisses Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:28
            jw ad Ulisses
        • Gość: Rava Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:50
          Pełna paranoja i zanik wszelkich objawów życia publicznego!
          • Gość: vbc Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 23:40
            Nie widzisz d.e.b.i.l.u, ze olał cie? To bardzo inteligentny człowiek. To takze moj ostatni wpis w twoim kierunku. Pełna ignorancja dla psich ujadaczy :P

--
            Visca el Barca!
            • Gość: Rava do Krawczyka Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 14:09
              Debila to Ty widzisz każego ranka w lustrze, MERDINE !!!
              Rzeczywiście, jest tak samo "inteligentny" , jak Ty.

Nie prowokuj mnie, a pisz faktami. Twoje podłe szczekanie nie ma żadnych rzcji i
              strasznie śmierdzi, jakoś nie po polsku śmierdzi, powiedziałbym , NIE PO POLSKU.
        • Gość: xxx Re: Do p. Jacka Krawczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 11:59
          Człowieku daj spokoj z ta malo ciekawa stronk albo przynajmniej napisz co
          zrobiles dla innych bo nawet zdjecie masz kiepskie albo pokazujesz brak
          profesjonalizmu
    • Gość: anonim Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.provider.pl 22.09.06, 13:45
      Nie jestem wielkim zwolennikiem PO, ale i tak uważam ze jest to najlepsza
      opcja. Od paru lat jestem mocno związany takze z wrocławiem i widzę jak to
      miasto szybko się rozwija. A rządzi w nim właśnie PO. Myślę, że dobrze jest
      postawić na partię, która myśli o rozwoju gospodarki, a nie rozliczaniu
      przeszłości. Oczywiście winnych komuchów nalezy ukarać, ale niech to nie będzie
      kosztem obecnego rozwoju, który da miejsca pracy i może w końcu nieco lepszą
      przyszlosc.
      • Gość: Andrzej Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 21:17
        Jedno pytanie na które szukam odpowiedzi Dlaczego nie ma PO PIS skoro takie
        były szumne zapowiedzi liderów PIS jest a gdzie PO czy to była walka o stołki
        czy niech sie wykończą z palantem Andrze... a my będziemy wtedy u władzy jeśli
        tak to w którym miejscu jesteśmy my mieszkańcy tego kraju ?????????????????????
        • Gość: Student Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 21:55
          dlatego wlasnie bede gosowac za 3 opcja z centro prawicy czyli Wspolnote
          samorzadowa.PiS nie spelnia moich oczekiwan bo zbratal sie z samoobrona i LPR
          byle tylko zachowac stolki w parlamencie.zerwali ze wszystkim obietnicami
          ktorymi raczyli wyborcow!natomiast PO nie ma dosw. ludzi w czestochowie
          niestety.tylko pani halina a reczta to wlasnie typy pana jacka czyli mlodzi
          niedosw ludzie..a nie stac nas i nie mamy czasu na eksperymenty na szczeblu
          samorzadowym z nowicjuszami.
          Jacek za 4 lata w nast wyborach staniemy razem :)
          • Gość: Rava Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 11:12
            Za 4 lata, to PO znikmie z mapy politycznej, a Ty będziesz przydupasem jeszcze
            tam jakiejś partyjki, bo sam sobie nie poradzisz.
            Musisz się pchać, więc!
            • Gość: Andrzej Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 14:07
              Zawsze coś się zrobi nie tylko jeśli jest się radnym tylko trzeba to chcieć a i
              tak jestem za PIS-em choć razem z leperem mi się nie podobało ale co zrobić jak
              PO schowało głowę w piasek jak struś.
              Szkoda tylko nas polaków bo u góry rozgrywki a my na dole co mamy.
              Śmieszy mnie diabeł i Donald z manifestacją przeciwko Kaczyńskim ja bym
              protestował przeciwko gierką wszystkich partyjek przeciwko mam mieszkańcą tego
              kraju. Pozdrawiam
              • Gość: Student Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 00:18
                no tak ale tutaj w wyborach samorzadowych nie glosuje sie na partie!tylko na
                konkretnych ludzi ktorych sie zna.bez sensu glosowac na slogany i loga
                partyjne...lepiej zaglosowac na kogos komu sie
                zaufa.znajomego,sasiada,wspolmieszkanca bloku czy tez parafianina.To ma sens bo
                wtedy jest namiastkowo osoba publiczna w swoim gronie i bedzie sie staral jak
                najlepiej dla swojego otoczenia.

a na prezydenta zaglosuje na tadeusza Wrone bo widze postep w czestochowie a on
                nie jest partyjniakiem...reklamuje sie nazwiskiem a nie szyldem partyjnym.poza
                tym on ma potrzebne doswiadczenie a zoltodzioba w czewie nam nie potrzeba..nie
                na tym stanowisku.

pozdrawiam WSPOLNOTE SAMORZADOWA
                • Gość: Rava Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.06, 12:01
                  Wrona jest najczystszym partyjniakiem, a propos pracy jego - 4 lata stagnacji i
                  trzymania się stołka-pełne nic, jeno sypie piaskiem po oczach i się przypodabia
                  na zdjęciach. Pełna pustka!
                  • alibaba146 Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy 29.09.06, 14:02
                    Pan Wrona niech sobie da spokój ponieważ takiego sprzedawczyka jak on dawno nie
                    widziałem .To przecież dzięki niemu Częstochowa straciła województwo. A cóż
                    takiego zrobił pan prezydent od czasu swojej kadencji , rozdaje na lewo i prawo
                    pieniądze na kościół
                • Gość: XXX Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:37
                  REklamuje się nazwiskiem, bojego Wspólnota ma aż 3 procent poparcia.Chciał być
                  z PiS-em i żebrał o to u władz w Warszawie, ale nie chcieli mu go dać.
    • Gość: Michal Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 15:44
      Wygra HALINA ROZPONDEK i powinismy sie z tego cieszyc, to miasto przynajmniej
      zacznie jakos funkcjonowac nie tylko w jedna strone ale rowniez bedzie sie
      liczyc z nami mieszkancami....
      • malarz2 Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy 30.09.06, 17:36
        www.teoriebytu.webpark.pl/kaczka.jpg
      • Gość: fred Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.06, 21:21
        Rozpondek ? Wrona ? Nie daj Panie Boże. Tylko nie baby i ptaszyska!
        • Gość: Andrzej Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 22:39
          ale czym pani Rozpondek zaistniała w mieście ????????????????????????????????
          nic nie wiem na ten temat napewno nie urodą więc czym?????????
          • Gość: xx Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.man.poznan.pl 01.10.06, 22:43
            Chociazby tym ze byla Prezydentem i Wiceprezydentem.
            • Gość: Andrzej Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:18
              i nic dla Częstochowy nie zrobiła była lalką w gabinecie
              • Gość: urzędnik Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 15:54
                Co Ty Andrzej opowiadasz, dla mnie Rozpondkowa to najaktywniejszy polityk, zainteresowany miastem, a przede wszystkim ludźmi. Widać, że jej nie znasz, bo kto ją zna, nigdy tak nie napisze.
                • Gość: OLA Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:39
                  Ale stara ta lalka.Może już dość jej rządów co?
                  • Gość: łou Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 15:52
                    Wcale nie jest stara - to Wyborcza umieściła takie złośliwe zdjęcie. Takie normalne jest na jej stronie
                    • Gość: to zdjecie Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 16:44
                      wywalcie , aby nas nie straszylo.
    • Gość: 1111niusia Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 09:04
      ciekawe???????????????????
    • Gość: andy Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.trustnet.pl 09.10.06, 19:09
      te sondaże są wyssane z palca ciekawe który kandydat je zlecił?ale mam nadzieje
      że i te sondaże sie niesprawdzą!!!
    • Gość: criles Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:26
      Oni już byli i Wrona i Rozpądek Wron 2X i czym może się pochwalić??
      dajcie szansę móldyn!! szkoda tylko ze takich nia ma:/ wciąż te same twarde łby:/
      • Gość: Ja Re: Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 07:00
        To prawda, ale jak to osiągnąć, jeżeli młodzi ludzie pracujący w szeregach UM
        są tak wystraszeni sytuacją / mówię o niewiadomej w wyborach /, że wzajemnie
        sobie wmawiają, że wrona musi być, bo jak nie to są skończeni.Coś mi się
        wydaje, że jest to swoisty mobbing.Wmawianie ludziom, że bez niego zostaną na
        lodzie, jest taką samą bzdurą, jak to, że oddłużył miasto!!! Wejdżcie na strony
        internetowe i zobaczcie jak wygląda nasz budżet. Prosi o pomstę do nieba.
        Jesteśmy tak zadłużeni, że nie wiem jakim cudem część społeczeństwa mówi, że
        Wrona oddłużył miasto.Pytam tylko, które?
    • Gość: bilder Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy IP: *.dclient.hispeed.ch 18.10.06, 06:10
      Ludzie troche skromnosci jak wy wygladacie ? jak obrzarte swinie...i to sa
      ktorzy daja przyklad miastu...i miastem rzadza????Oj oj ...wstyd i hanba...
    • por1 Pierwszy częstochowski sondaż wyborczy 23.10.06, 14:30
      Wszyscy są w stanie zaakceptowac wyniki sondaży ,ale duży Szymon widzi to
      inaczej, jak wódz (biale nie jest biale).To są wybory samorządowe więc partie
      precz od miasta, a już szcegolnie PIS -dosyc mamy wojen i szukanie wrogów i
      agentów, tutaj trzeba się zabrać za drogi,za strefe gosp.,szkoly, szpitale....
      Częstochowianie tylko nie PIS!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka