Dodaj do ulubionych

przekrety w OBI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:13
kasjerki w OBI maja przerabane. ich kierowniczka-Barbara M. to istna terrorystka. codziennie ma zly humor i odgrywa sie na pracownikach marketu. robi wszystko zeby niektore kasjerki nie dostaly premii. premie dostaja lizusy. robi dziewczynom wozki kontrolne i bach po premii jak przepuscila. nowym dziewczynom daje caly czas zmiany popoludniowe. zlosliwe babsko. a najlepsze jest to ze sama zlamala glowna zasade pracy w markecie. jej maz jest kierownikiem w Castoramie, czyli w konkurencji. i wszyscy o tym wiedza, ale nikt nie reaguje.
Obserwuj wątek
    • Gość: jnhu Re: przekrety w OBI IP: *.realestate.net.pl 20.09.06, 09:25
      hah znam ta Pania dawno temu pracowałam z nia. ta glupia krowa jest okropna no ale coz swoim podlym charkterkiem rewanzuje sobie kurduplowaty wzrost.
      • Gość: zzz kurduple sa wredne !!! IP: 212.160.86.* 22.09.06, 07:12
        kazdy kurdupel jest wredny i zakompleksiony
        • Gość: wlodek Re: kurduple sa wredne !!! IP: 212.87.241.* 15.10.06, 14:05
          To samo moge powiedziec o mojej bylej zonie.Mala 158cm wzrostu a wredna suka.
    • Gość: obi Re: przekrety w OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:35
      to taka blondynka?
      A w ogole moim zdaniem wszytkie te kasjerki ( z punktu informacyjnego) sa
      niemiłe. I nie tylko dla klientów ale i dla wspolpracownikow!
      Ciesze sie ze juz nie musze ich ogladac i wspolpracowac z nimi.
      PS. chodz p. Aneta ( z dlugimi wlosami) jest ok
    • Gość: PAS Re: przekrety w OBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:40
      Jak ta kierowniczka to nieco starsza babka ...... to się nie ma co dziwić ...
      pewnie przechodzi menopauzę ... i wszystko wiadomo .... :)
      • Gość: ola Re: przekrety w OBI IP: *.man.czest.pl 20.09.06, 11:00
        a cos taki wyrozumialy ? bez wzgledu na to co przechodzi "starsza osoba"
        chamstwo pozostaje chamstwem - mozna jeszcze zglosic do PIP-u i przyjrza sie
        "tej" pani
    • Gość: mis Re: przekrety w OBI IP: *.poczta.katowice.pl 20.09.06, 12:35
      to nie ludzie, to wilki - wbijaja pani kierowniczce szpilki
    • Gość: aga Re: przekrety w OBI IP: *.man.czest.pl 20.09.06, 15:14
      ta obsługa w obi jest straszna, robią łaskę że cie wogóle obsłużą. MASAKRA
    • Gość: daisy Re: przekrety w OBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:39
      ta pani ma dopiero chyba 30 lat a juz jest taka zmierzla. a jaka bedzie w okresie menopauzy?
      • Gość: !! Re: przekrety w OBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 23:35
        przekrety to malo powiedziane do tego dochodza kradzieze mobing itp
        • Gość: goliat Re: przekrety w OBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 09:58
          hehe.drodzy forumowicze.Wszedzie, doslownie wszedzie jest tak jak byc
          niepowinno.W kazdym zakladzie pracy znajdzie sie ktos kto uniemili nam zycie.Ale
          coz my mozemy zrobic.Poprostu trzeba byc twardym i niedac sie.Poprostu sie nie
          dac a robic swoje.Najlepiej aby zyc wpozadku z samym soba.Pozdrawiam
    • Gość: xx Re: przekrety w OBI IP: 80.54.171.* 22.09.06, 10:28
      Dlatego że jest zołzą dla pracowników-to się trzyma na stołku kierowniczym.
      • Gość: jola Re: przekrety w OBI IP: 80.54.169.* 15.10.06, 14:15
        to ajk uprawia mobbing to trzeba jej wp......lic laksygenu do kawy ,to ona
        powinna sie bac nie ludzie jak taka zlosliwa teraz ciagle sie mowi o tym
        mobbingu trzeba wyslac anonim na nia do dyrekcji moze oni o niczym nie iwedza i
        szybciutko ja sprzatna na lopate i wywioza na bruk bo tak sie jej nalezy
    • inna-bajka Re: przekrety w OBI 22.09.06, 11:06
      Przecież my jako klienci nie musimy na to patrzeć. Pamiętam takie wredne, małe,
      czarne, chude babsko w Realu, które z wykrzywioną "mordą" zrąbało przy
      klientach kasjerkę, która źle wbiła kod i babsko musiało wielce przyjśc i
      cofnąć transakcję. Oczywiście cała operacja musiała być wykonywana przy jej
      chamskich komentarzach i szarpaniu całego sprzętu.
      Nie pozostałam obojętna i powiedziałm babsku, że ma się uspokoić bo nie mam
      zamiaru tolerować takiego zachowania i jak nie potrafi pracować ludźmi, to
      niech się zajmie pasaniem baranów.
      Takich ludzi trzeba jawnie usadzać na podłodze.
      • Gość: rufus Re: przekrety w OBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:09
        powinnaś się nazywać upierdliwa-bajka
        • inna-bajka Re: przekrety w OBI 22.09.06, 11:49
          Oooo, widzę fana gnębienia ludzi, jakieś kompeksy ?
          Może też masz 1,50 m wzrostu i lubisz jak z ludzi robi sie bublicznie szmaty.
          Każdy zasługuje na szacunek, nawet takie cos jak ty.
          • Gość: rufus Re: przekrety w OBI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:55
            inna-bajka napisała:

>
            > Może też masz 1,50 m wzrostu

pudło, mam akurat 193, nie chodzi mi tylko o to co napisałaś w tym wątku,
            ogólnie rzecz biorąc masz jakiś trudny charakter
            • inna-bajka Re: przekrety w OBI 22.09.06, 13:23
              Że mam trudny charakter, to fakt.
              A to, że zareaguję na niepoprawne zachowanie nie uważam za wadę.
              Nie toleruję ludzi, którzy czerpią chorą przyjemność w gnębieniu innych tylko
              po to, by potwierdzić słuszność swojego stanowiska. Czy to źle ?
              Życzę miłego dnia (nawet tamtej pani).
              • jarnadu Re: przekrety w OBI 22.09.06, 13:26
                No, no, sprawiedliwa, z trudnym charakterem i do tego piękna...
                • Gość: on Re: przekrety w OBI IP: 80.51.236.* 22.09.06, 13:42
                  Skąd wiesz ze piekna, ty to widzisz powiedz jak
                  • jarnadu Re: przekrety w OBI 22.09.06, 13:45
                    a widzę, hahahaha
                    • Gość: gość Re: przekrety w OBI IP: *.prenet.pl 15.10.06, 12:57
                      Urodziny OBI to jedna wielka ŻENADA w sobotę byłam świadkiem żenującej sytuacji
                      weszło do marketu kilku chłopców w wieku ok 13lat poczęstowali się urodzinowym
                      tortem OBI I NA POLECENIE DYREKTORA zostali wyrzuceni przez ochronę ze słowami
                      że i tak nic nie kupią.TYLKO TAKI " MĄDRY DYREKTOR " nie zastanowi się że
                      klienci to widzą a CI chłopcy to potencjalni przyszli klienci
                      • Gość: ccc Re: przekrety w OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:03
                        Każdy dzisiaj ma rację.
                        • Gość: bingo Re: przekrety w OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:20
                          Najlepsze jast to jak ci fachowcy handlowcy chca w domu u klijenta klasc plytki
                          albo robic tynki lub ukladac panele(jakoby w nocy po pracy)a w dzien przychodza
                          chyba wypoczywac podczas regularnego dnia pracy!
                          A my im przeszkadzamy bo zadajemy glupie pytania itd.
    • Gość: maya Re: przekrety w OBI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 13:37
      nie straszcie. Ja właśnie wysłałam tam cv. Tylko nie wiem czy studentów
      przyjmują na pół etatu?? wie ktoś??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka