Dodaj do ulubionych

chyba stracęprace!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:48
upomnialam się o podwyżke. szef nie był zadowolony,choć wcześniej mnie chwalił
że dobrze wykonuję jego zadania.boję się że teraz mnie zwolni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: paolo Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:51
      cmoknij w dupe takiego szefa!
    • Gość: paolo Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 22:54
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=49093168
      ja swojego szefa cmokłem w ostatnim dniu miesiaca i juz dla niego nie pracuje
      hahaha
      • Gość: anek Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:00
        ale ja mam na utrzymaniu 5-letnie dziecko.Naprawde niewiem co mam robić bo żal
        mi jest zostawić male dziecko i wyjechać.Proszęo porady.Pozdrawiam wszystkich
        • Gość: paolo Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.06, 23:12
          a to zmienia postac rzeczy:(
    • Gość: ja2 Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.06, 00:17
      Trudno radzić, a masz jakieś podstawy do takich myśli?
      • wlodek_z_canady Re: do anka!!!!!!!!!!!! 24.09.06, 00:26
        Popros Jaskole niech ci cus zalatwi.
        On ma wiele wtykow i potomka malego wiec napewno sie zlituje i pomoze.
    • Gość: xx Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: 80.54.171.* 24.09.06, 01:45
      Że tylko się zwróciłeś o podwyżke, to jeszcze nie powód aby Cię zwalniał.Za
      bardzo jesteś wystraszony. Jak Ci nic nie mówił-to być spokojny. Głowa do góry.
      • Gość: anek Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.06, 10:54
        dzięki wszystkim
    • Gość: anek Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:20
      mój szef chodzi naburmuszony i wogóle sie do mnie nie odzywa .BoZe gdzie ja
      znajdę pracę.Niewiem co będzie dalej!
      • Gość: malwing Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 13:56
        siedzcie cichutko i już dziś zacznijcie rozsyłać swoje cv - za którymś razem
        musi coś wyjsć! - GŁOWA DO GÓRY
      • Gość: z Re: chyba stracęprace!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 14:12
        Skoń już te wygłupy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka