Dodaj do ulubionych

Kończy się nabór na uczelnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 18:48
a co z Edukacja artystyczną, czyzby tenzawód wymarł, bo patrząc na otaczjąca
estetyczna rzeczywistość tego nie widzę
Obserwuj wątek
    • Gość: Rava Kończy się nabór na uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:46
      Edukacja artystyczna została zastąpiona edukacją chałturniczą u nas Częstochowie.
      Zapraszamy jakichś wątpliwych profesorków od kilkunastu lat do Instytutu Muzyki,
      który płodzi półfabrykaty.

Najgorszą rzeczą jest to, iż nawet Akademii Muzyczne od kilkunastu lat chałturzą
      i płodzą na siłę wątpliwych artystów. Ci ostatni później trafiają do orkiest
      takich , jak nasza i siedzą do emerytury.

Jeśli Ministerstwa nie wezmą te saprawy pod swoją kontrole, to będzie niestety
      jeszcze gorzej, bo każdy teraz zabiega o tzw. swój etat, aby go otrzymać.

Radzę miastu w Częstochowie dokonać selekcji kadry nauczycielskiej i
      profesorskiej i właściewie dysponować potencjałem artystycznym. Dość
      chałtury,Panie i Panowie w AJD oraz IM. Pozdrawiam artystów.
      • Gość: przepraszam błąd Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:48
        ....którzy płodzą półfabrykaty /oczywiście/..
        • Gość: Harry_man Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 20:57
          Pytanie - komu dzisiaj potrzebni ci artyści? Ilu ludzi się tym interesuje i
          jakie to daje perspektywy na przyszłość gdzie liczą się przede wszystkim
          (niestety) tylko pieniądze.
          • Gość: gorzka prawda Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:09
            gorzka.....kulturą, jednak w naszym mieście, nie wzierając na nic, kierują
            daleko nie artyści, profani i bez żadnego gustu i pojacia łobuzi.
      • Gość: xx Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.icis.pcz.pl 25.09.06, 21:19
        Idz sie lecz z nienawisci i zazdrosci w stosunku do innych.
        • Gość: Rava do xx Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:38
          XX-sie Ty jeszcze pierdzisz, staruszku ?
          To nie temat dla Ciebie, boś nie dorósł. Nie masz o tym zielonego pojęcia.
          Możesz najwyżej z rzadka uprawiać seks artystyczny!!
          Spływaj na forum polityki /likalnej/.
          • Gość: . Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:46
            Czyste chamstwo niestety!!
            • Gość: Rava Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 21:51
              Przez moja chamstwo.. do kultury jeden krok.
              Przez Twoją kulturę do podłości 1 cm.
    • Gość: DES Kończy się nabór na uczelnie IP: 195.189.52.* 25.09.06, 21:37
      NIe kończy sie jeszce nabór w WSHIT:)) Czyżby brakowało im studentów?? Nabór do
      5 października ?? Dziwne a ja myślałam ze rok akademicki zaczyuan sie 01.X.
      Powodzenia WSHIT!!!!
    • Gość: mo_nika bardzo dużo wolnych miejsc na wszystkich kierunkch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:56
      czeka i świeci pustkami w Akademii Polonijnej. Widać, że ucieczka byłego
      rektora nie polepszyła sytuacji:))
      • Gość: ?????????? Re: bardzo dużo wolnych miejsc na wszystkich kier IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:02
        Polonijna ? Uczelnia ?...?????????????????Coś Ty?
    • Gość: Absolwentka Przedłużony nabór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 23:27
      Dla zainteresowanych przedłużonym naborem: do końca września przedłuzony został
      nabór do Centrum Języków Europejskich Nauczycielskiego Kolegium Języków Obcych
      (CJE-NKJO) w Częstochowie, na specjalność język francuski. Jest to szkoła
      państwowa, bezpłatna, trzyletnia, przygotowująca do licencjatu pod opieką
      Uniwersytetu Wrocławskiego. Jako absolwentka gorąco polecam ! Szkoła kształci
      przyszłych nauczycieli, ale jednocześnie pozwala szybko opanować język na
      wysokim poziomie. Poza tym studenci mają możliwość wyjazdów do Francji, na staż
      pedagogiczny, a także - w czasie wakacji - jako au pair.
      • Gość: aaaa Re: Przedłużony nabór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 07:26
        "Absolwenci chemii nie powinni mieć jednak większych problemów ze znalezieniem
        pracy. Tak przynajmniej twierdzi Ewa Kuter, studentka V roku chemii w AJD. -
        Wybierałam się na biotechnologię. Nie dostałam się, ale zostałam przyjęta na
        chemię. Szczerze mówiąc - nie żałuję. Po chemii mogę pracować w szkole, choć
        niekoniecznie mi się to uśmiecha. Mogę też pracować w jakimś laboratorium.
        Oczywiście pod uwagę biorę także wyjazd za granicę. Ten zawód daje możliwości
        pracy w krajach Unii."

Ma Laska marzenia ja skończyłam ta uczelnię w zeszłym roku z całkiem niezłymi
        wynikami i niestety tu nie ma pracy dla chemików ani w labolatoriach ani w
        szkołach
    • Gość: bilder Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.dclient.hispeed.ch 26.09.06, 09:13
      Z tego sie nie da zyc...
      • Gość: mada Re: Kończy się nabór na uczelnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 09:31
        informatyka na elektryku? tam poszli ci, ktorzy odpadli z inzynierii
        mechanicznej i informatyki... co prawda teraz oba wydzialy polaczyly sily i
        informatyka jest podobno miedzywydzialowa.

co do programowania, na wimii klada na to duzy nacisk, nie tylko na przedmiotach
        stricte programistycznych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka