Gość: olek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:26 Oddam Notebooka na serwis w pewne ręce - ale dokąd? Proszę o pomoc fachowców i ludzi doświadczonych w tym temacie. Pozdrawiam Serdecznie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olga Re: Serwis Notebooków - najsolidniejszy i pewny!P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 18:32 Polecam serwis na początku I Al. NMP koło przystanku autobusowego po tej samej stronie co ryneczek na Wałach. Sama mialam problem - usunieto mi go szybko, solidnie i tanio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Serwis Notebooków - najsolidniejszy i pewny!P IP: *.cn.com.pl 26.09.06, 21:58 zaklad na koncu uliczki za rynkiem na zawodziu (przy samej trasie). gosciu jest dobry i niedrogi, ale zawsze zawalony robota i mozna sobie troche poczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Serwis Notebooków - najsolidniejszy i pewny!P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 00:47 tylko i wyłącznie firma maciek na jasnogórskiej przy parkingu , laptopy im sie "palą " w rękach, bujałem się z moim lapem od jednych partaczy do drugich, oni błyskawicznie zdjagnozowali usterkę i naprawili za niewielką kasę w porównaniu z tym co zostawiłem u wcześniejszych "fachowców" wychodząc z niczym, polecam zdecydowanie Odpowiedz Link Zgłoś