Dodaj do ulubionych

Ja chce KULT w Częstochowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 16:26
Pomóżcie nadsyłajcie meile albo dzwoncie do menadżera kultu a jak ktoś chce to i do samego Kazika i wyprośmy koncert Kultu,pomożecie??????
p.s.koncert na włókniarzu ech to były czasy albo w hali polonia:):):):)
Menadżerem zespołu KULT oraz Kazika i KNŻ jest Piotr Wieteska tel.0602295242
meil:wieteska@kult.art.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: Ja chce KULT w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 17:38
      up
      • Gość: szisza Re: Ja chce KULT w Częstochowie IP: *.21.pl 02.10.06, 17:55
        ja tez chce zeby Kaziulek razem z najlepszym zespolem polskiej muzyki jakim
        jest Kult wystapil w Czewie
    • Gość: maro Re: Ja chce KULT w Częstochowie IP: *.man.czest.pl 02.10.06, 18:01
      a ja się ciesze że Dżem gra kolo Częstochowy tylko szkoda że Rysia juz nie ma
    • lookas.prv.pl Re: Ja chce KULT w Częstochowie 02.10.06, 18:24
      Ten pan określił kiedyś nasze miasto "miastem wysokiego ryzyka" ;-/ (chodzi
      oczywiście o kasę!)

tak czy siak, spróbujmy jeszcze raz, może się uda...

• lisieniec Re: Ja chce KULT w Częstochowie 03.10.06, 12:10
        ja będe próbował ile tylko sie da kiedys Kullt był i teraz tez powinien być
        • Gość: fobka Re: Ja chce KULT w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 14:32
          Mój mąż pewnie też by chciał. Powiem mu jak wróci z pracy.
          • Gość: bolo Re: Ja chce KULT w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 07:52
            ale w czym w ogole problem?przeciez to nie od widzimisie wieteski zalezy czy
            kult tu przyjedzie.jak tak bardzo chcesz,zadzwon,podpisz umowe,wynajmij hale
            polonia,wynajmij naglosnienie,wynajmij ochrone,wydrukuj plakaty i rozwies.ja
            przyjde:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka