Gość: srututu IP: *.elartnet.pl 19 lat temu jak mozna je jeszcze uratowac, byly drogie. wypranie recznie niewiele pomoglo, tylko na kilka dni.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Matylda Re: śmierdzące sandały IP: 85.112.196.* 19 lat temu Jak skóra jest żle ufarbowana albo śmierdzący klej to najlepsza metoda trzymać buty na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
jadwiga_r Re: śmierdzące sandały 19 lat temu Reklamować u sprzedawcy "jako towar zakupiony niezgodnie z umową". Kupowałeś towar w dobrej wierze, że nie posiada żadnych wad, a jak się okazało buty w kontakcie ze skórą brzydko pachną. Wietrzenie tu nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srututu Re: śmierdzące sandały IP: *.elartnet.pl 19 lat temu chodzi mi o to ze smierdza nogami :P raz mialam pecha jak mi sie nogi spocily a potem byla ulewa i smrodek przeniknal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: śmierdzące sandały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19 lat temu w takiej sytuacji piorę z użyciem np.mydła, ale ponoć można kupić do psikania w Deichmanie środek na neutralizację (nie zapachowe nic) - coś ze srebrzanem (czy jakoś tak) Z tego co pamiętam 29 zł - sama jestem ciekawa czy pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
asia9646 Re: śmierdzące sandały 19 lat temu Najpierw je umyj w środku wilgotną ściereczką,a następnie nasyp sody i zostaw na całą noc.Rano wystarczy wytrzepać buty lub resztki sody odkurzyć.Dobrze jest tez zaopatrzyć się w zapachowe wymienne wkładki. Odpowiedz Link Zgłoś