Gość: xyz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:54 czy spotkanie i namietny pocałunek to zdrada Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasiaaa Re: zdrada czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 19:57 Moim zdaniem tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: zdrada czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:04 zdrada czego? nierozumiem tego slowa to zwykly popend a nie zadna zdrada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: zdrada czy nie IP: *.man.czest.pl 02.10.06, 20:06 jestes taką bezmózgową ciotą że odpowiedzi szukasz na forum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Re: zdrada czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:13 nie tak całkiem ale to już blisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igi Re: zdrada czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:10 i tymi oto slowami ania zostala moja idoolka hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teym Re: zdrada czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:13 Ależ skąd! Nie zaprzątaj sobie swej ślicznej główki takimi drobiazgami, jak skrupuły czy też lekkie przecież wyrzuty sumienia. To tylko pocałunek. Ja nawet babcię całuję namiętnie w jej przecież nie kwitnący już policzek. A potem spotykam się z moją dziewczyną i jej pocałunki już nie mają dawnego smaku, dawnej świeżości, zapachu niezapominajki. To już nie ta sama pieszczota, bo ja wciąż odczuwam piekący dotyk pomarszczonego policzka kochanej przecież babuni. Ludzką rzeczą jest błądzić, głupców rzeczą trwać w błędzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: zdrada czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:49 to zależy jak się podchodzi do tego jeżeli odbierasz to i traktujesz poważnie to tak a jezeli jest to chwilowe zauroczenie to nie stresuj sie tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: zdrada czy nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 20:51 zależymina nim a z mężem nie jestem szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: zdrada czy nie IP: 212.87.241.* 02.10.06, 20:58 To zdecydowanie zdrada.Ale widocznie tak musiało być.Coś Cie do tego popchnęło.Potrzebowałaś tego i nikt Cię do tego nie zmuszał.Według mnie to przeznaczenie.Nie jesteś jedyną,która zdradziła.Nie przejmuj się za bardzo.Nie bij się z myślami.Takie jest życie.Czasami zdradzamy,czasem same jesteśmy zdradzane.Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
anakastyczny do marty 02.10.06, 22:47 Ręce opadają - "nie przejmuj się !!" ej że wolnego ktoś tu chyba chce siebie rozgrzeszyć, nie tak łatwo! To straszna jest rzecz (zdrada- abstrahuje od pierwszego wątku) i wiem że u normalnego człowieka sumienie pracuje- i zapewniam, że będzie pracować ( u normalnego- oczywiście) mentalność niektórych naprawdę poraża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duduś Re: zdrada czy nie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.10.06, 22:37 Co Ty, Zdrada dopiero, gdy powyżej minuty:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: zdrada czy nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 23:40 Dla mnie jest to rowne z pojsciem do lozka, podczas namietnego pocałunku ludzie się zblizaja do siebie fizycznie i duchowo tak samo jak podczas kochania się, powinienes/as miec ogromne wyrzuty sumienia, a najlepiej przestac zyc w klamstwi i wiecznych oszustwach, bo jak raz potrafiles/as tak postapic to bedzie drugi i trzeci raz... a zwiazek dwojga ludzi oparty na klamstwie jest bez przyszlosci Odpowiedz Link Zgłoś