Dodaj do ulubionych

wspołczujmy PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 00:19
współczuję PiS może i byłaby to ciekawa formacja bez:
Kaczyńskiego, Zawiszy, Cymańskiego, Kurskiego, Kuchcińskiego i im podobnych
Zatem proponuję transfer polityków z innych partii może zmieni się oblicze PiS

Obserwuj wątek
    • Gość: liderrka Re: wspołczujmy PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:53
      ja też mam ich dosyć
    • Gość: Anzelm Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 10:20
      Polacy współczują TVN-owi dziennikarzyn (nie mylić z dziennikarzami!):
      Morozowskiego i Sekielskiego. To co wczoraj pokazali w programie "Teraz my" to
      szczyt chamstwa, obłudy, jadu, nienawiści i braku szacunku dla Polakow,
      zwłaszcza tych którzy głosowali w demokratycznych wyborach na posła Kurskiego!
      Powinni przeprosic całą Polskę za swoje zachowanie, ale znając zycie tego nie
      zrobią (brak kultury osobistej).
      • synsama666 Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 10:22
        Mam gdzieś Polaków którzy w wyborach głosowali na Kurskiego, na czele z tobą
        Anzelmie!
        • Gość: Prorok Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:01
          Skasowali twoj post, a wiesz czemu??
          Bo zło ktore ukazujesz nie bedzie tolerowane!
          • synsama666 Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 11:02
            Jestem załamany.
            • Gość: Anzlem Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:31
              Nie poddawaj się, jeszcze beda z Ciebie ludzie :-]
          • diabel_piszczalka Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 11:03
            Skasowali post po tym, jak zapytałem, przed jakim sądem stają ci, którzy nawet
            nie słyszeli Bogu.
            • Gość: Anzlem Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:32
              To oczywiste!
              Wszyscy staną przez Tym, który stworzył świat i nas...
              • jarnadu Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 11:33
                Ale żeś się rozpisał !
                • Gość: Anzlem Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:34
                  Ale o czym tu jeszcze pisac??
                  Wszystko jest jasne!
                  Jezeli jednak dla Ciebie cos jest niejasnego (np. jak interesy pewnej liberalnej
                  partii) to pisz! Wszystko Ci wyjasnie z przyjemnoscia!
                  • synsama666 Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 12:37
                    Pan wszystkowiedzący !
              • diabel_piszczalka Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 11:46
                Czy ludzie, którzy nie mieli szansy na poznanie dekalogu i Boga, łamiąc przez to
                pierwze przykazanie, popełniając przy tym grzech określony jako
                śmiertelny....czy oni trafią do piekła ?
                • Gość: Anzelm Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:38
                  Uwazam, ze jezeli jakis ateista (czyli osoba wierzaca ze Bog nie istnieje, tak
                  tak ateista to tez osoba wierzaca!) przez całe zycie w miare sensownie
                  realizowal zasade zło dobrem zwyciezaj (czyli ogolnie mowiac, nie krzywdził on
                  blżnich, był dla nich dobry) nie pojdzie do piekla, wrecz przeciwnie, trafi on
                  do Nieba, w najgorszym razie do czyśca (choć to mało prawdopodobne).
                  • jarnadu Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 13:41
                    O cholerka, mało prawdopodobne !
                  • diabel_piszczalka Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 13:48
                    To dlaczego przez tyle stuleci Kościół wciska kit ludziom, że jak nie będą
                    wierzyć w Boga to pójdą do piekła? Zaczyna się to już przy przygotowaniu dzieci
                    do komunii. To samo tyczy sie "abyś dzień swięty święcił" i "nie będziesz miał
                    bogów cudzych". Czy jeżeli, życie nie dało człowiekowi szansy na poznanie Waszej
                    wiary, to czy ten człowiek zasługuje na czyściec lub piekło?
                    • Gość: Anzelm Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 13:52
                      Mozna sie tylko domyslac dlaczego...
                      Jestem katolikiem i uwazam to co napisalem powyzej...kazdy ma szanse na
                      zbawienie nawet ci ktorzy nie wierza w Jego istnienie. Jesli np. sp MAtka Teresa
                      z Kalkuty była ateistką i prowadziłaby zycie takie jak prowadziała (pomoc
                      ubogim) to jestem pewien na 100% ze po smierci trafiłaby do nieba...
                      • diabel_piszczalka Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 14:07
                        Bardzo ciekawe, że tak wielu wierząch "wie" bardzo dużo Bogu, chociaż nikt tak
                        naprawdę nie wie jaki on jest. Ja mam nadzieje, że nie będę się ciorać po
                        śmierci po jakiś czyścach. Chcę po prostu umrzeć, nie oczekuję zbawienia, a w
                        piekło i tak nie wierzę, bo nikogo nie krzywdzę, da się to jakoś załatwić?
                        • Gość: Anzelm Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 14:59
                          Wlasnie przeczytałem w innym wątku ze kolega ma takie samo wykształcenie jak ja
                          :-) pracujesz w zawodzie w Cz-wie??
                          Ale do rzeczy!

Tylko co chcesz zalatwic??
                          Zebys po smierci zniknął??
                          Jesli przez wiekszosc zycia bedzie dobrym człowiekiem trafisz do Nieba i nie ma
                          zmiłuj :D :D :D
                          pozdrawiam
                          • diabel_piszczalka Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 15:22
                            Tak, chcę zniknąć skoro -jak napisałeś - jest prawdopodobne, że trafie do
                            czyśca, co mnie nie bardzo interesuje.

Co do pierwszego pytania. Tak pracuje w Częstochowie, w zawodzie. Robimy
                            programy, dla pewnej grupy lekarzy. Ale jakiej? To jest na razie tajemnica :)
                            • boozar Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 15:32
                              Do czysca nie trafisz , bo go nie ma (spytaj katolika kto wymyslil czysciec,
                              kiedy i po co ??);)
                              Wiec nie masz sie czym martwic:) (zostalo niebo :)))0

pozdro
                              • Gość: m Re: wspołczujmy PiS IP: *.prenet.pl 04.10.06, 18:34
                                Czysciec to mamy w Polsce teraz, jak to Daukszewicz powiedzial: Mieszkales w
                                Polsce w Latach 2005/2006 - to idziesz do nieba
                            • Gość: Anzlem Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 16:03
                              W zasadzie Niebo, pieklo, czysciec to czy istnieja czy tez nie to kwestia wiary
                              a nie kwestia wiedzy. Jednakze ogladajac sie wokol (ludzie, wszechswiat oraz
                              mechanizmy nim rządzące) mozna dojsc do jednego wniosku, Ktos to musial stworzyć!!
                              Na jednym z wykladów jeden Profesor powiedzial nam ze prawdopodobienstwo tego ze
                              zycie i cały wszechswiat stworzyl sie sam bez niczyjej pomocy jest takie, jak
                              to, ze po przejsciu huraganu przez wysypisko smieci powstanie na tym wysypisku
                              Boing 737 :-)

P.S. Z jakiego IDE korzystacie jesli wolno spytac??
                              • boozar Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 16:25
                                Kwestia wiedzy - wiedzy o religii.
                                Jeszcze raz spytam - kto i kiedy wymyslil czysciec??? - w bibli nie mam o nim
                                slowa .... wiec ???

pozdro
                              • diabel_piszczalka Re: wspołczujmy PiS 04.10.06, 16:29
                                Gość portalu: Anzlem napisał(a):
                                > P.S. Z jakiego IDE korzystacie jesli wolno spytac??
                                Borland Developer Studio 2006.
      • Gość: x Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:11
        patrz a mi się wydaje, że Polacy współczują Tobie.wszystko jest względne.
        • Gość: Anzlem Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.06, 11:33
          To źle Ci sie wydaje, to nie podlega najmniejszej dyskusji! ;-]
      • Gość: zz Re: wspołczujmy PiS IP: 195.189.52.* 04.10.06, 16:00
        na Kurskiego głosowało tylko 26 000 pseudoPolaków (można sprawdzić na stronach
        sejmowych)
        • Gość: Anzlem Re: wspołczujmy PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:37
          Dlaczego złorzeczysz na swoich rodakow?
          Skad w Tobie tyle nienawiści, tyle jadu?
          Co takiego Ci zrobili, przeciez mieli prawo brac udział w wyborach!
          Oczywisice masz pełne prawo być złym człowiekiem, ale pamietaj, przyjdzie Ci za
          to zaplacic na Sadzie Ostatecznym! Przemysl to, jeszcze nie jest za poźno!!!
      • Gość: obiektywny -----------------Anzelm------??:) )) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:59
        czytając Twoje posty zastanawiam się tranplatacja mózgu powinna być
        dofinansowana przez NFZ, myślę, że w tej sytuacji powinna
        gdzie Twój obiektywizm Anzlem wyparował ?
        > Morozowskiego i Sekielskiego. To co wczoraj pokazali w programie "Teraz my" to
        > szczyt chamstwa, obłudy, jadu, nienawiści i braku szacunku dla Polakow,
        co pokazali ? A fakt taniej demagogi i szekania Kurskiego, rzeczywiście Anzelm
        tu masz rację ;) To był szczyt chamstwa bo takiego chama w RP jak Kurski nie ma,
        biedny Wojewódzki przegra z nim szranki (mimo, że walczy zacięcie o ów
        "zaszczytny tytuł" . Zatem Morozowski i Sekielscy okazali sie w tym miejscu
        chamami chama pokazując ;).
        A Kurski powinine przeproscić Polaków, którzy go wybrali za to, że ich wybór tak
        spektalularnie kompromituje
        pozdrawiam Anzelm i zdrówka psychicznego życzę ;)
        • Gość: Anzlem Re: -----------------Anzelm------??:) )) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 18:42
          Ale czy ja gdzies napisalem ze poseł Kurski zachował sie w tym programie jak
          świety??
          Czytaj chłopczyku ze zrozumieniem, bo widze ze masz jakies problemy... nazywa
          sie to analfabetyzmem wtornym!

piszesz:
          "A Kurski powinine przeproscić Polaków, którzy go wybrali za to, że ich wybór tak
          spektalularnie kompromituje"
          kogo kompromituje?? widze ze jak brakuje Ci argumentow aby prowadzic
          merytoryczną dyskusje to zaczynasz mnie obrzucać błotem! Wybaczam Ci to!
          Pamietaj o tym, mimo ze nie wyrazasz skruchy!!!
          A teraz idź już odrobić lekcje, kolacje zjeść i do łóżeczka! :-)

• Gość: obiektywny :)))))))))))))))-Anzlemie ------------------------ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:05
            > Ale czy ja gdzies napisalem ze poseł Kurski zachował sie w tym programie jak
            > świety??
            przecież ja przystało na twoje bezgraniczne i bezmyślne hołubienie to chwalisz,
            każdy element PiSu zatem i Kurskiego :)))
            Wszak piszesz a arogancji i chamstwie dziennikarzy :) TVN ..proszę taka wtórna
            uwaga :)(skoro oscylujemy dokoła wtórności) pisz ze zrozumieniem bo zaczną
            ciebie podejrzewać, że w tym słowopotoku demencja jest najsilniejszym twoim
            atutem ;)

> Czytaj chłopczyku ze zrozumieniem, bo widze ze masz jakies problemy... nazywa
            > sie to analfabetyzmem wtornym!
            dobrze dziewczynko ale skoro już decydujesz się korzystać z pewnych terminów
            wplataj je w kontekst :))) a nie przypadkowo
            Piszesz analfabetyzm spróbuje ci to trudne pojęcie wytłumaczyć ;)
            analfabeta człowiek dorosły, nie umiejący czytać ani pisać; przen. ignorant,
            nieuk, profan, partacz.
            analfabetyzm.
            Etym. - gr. analphabētos 'nie znający abecadła';
            Zatem z definicja encyklopedycznej owego "enigmatycznego" (dla ciebie slowa)
            wynika, że brak z nim związku z "czytaniem ze zrozumieniem". Gdybym był
            rzeczywistym analfabetą miałby wielkie trudności z jakimkolwiek zpaozaniem się z
            Twoją radosną twórczością a tego Anzelmie napewno bym nie przebolał ;)

> "A Kurski powinine przeproscić Polaków, którzy go wybrali za to, że ich wybór t
            > ak
            > spektalularnie kompromituje"
            > kogo kompromituje??
            Polaków to jest umiejętność czytania ze zrozumieniem ;) Wsak jest to w sposób
            jawny napisany :)))
            Ty proponujesz dziennikarzom TVN przepraszać Polaków bo "obrazili Kurskiego" ja
            dokonuję małej rotacji taka gra słów :)...ot proste ;)

> merytoryczną dyskusje to zaczynasz mnie obrzucać błotem! Wybaczam Ci to!
            w którym momencie ??:)))) "obrzucam" widzę, że w nadmiernym przypływie
            testosteronu mylą się Anzlemikowi wątki. Moje i jego tworzą jedną całość ;)))
            ponownie zdrówka psychicznego życzę

• Gość: Anzlem Re: :)))))))))))))))-Anzlemie ------------------- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 16:29
              Piszesz:
              "Piszesz analfabetyzm spróbuje ci to trudne pojęcie wytłumaczyć ;)
              analfabeta człowiek dorosły, nie umiejący czytać ani pisać; przen. ignorant,
              nieuk, profan, partacz.
              analfabetyzm.
              Etym. - gr. analphabētos 'nie znający abecadła';"

Tylko ja nie pisalem o analfabetyzmie tylko o "analfabetyzmie wtrórnym", a to
              juz zupelnie co innego, wlasnie Ty masz "takie coś", wiec dalsza dyskusja z Tobą
              nie ma sensu, moze kiedys jak nauczysz się rozumiec czytany tekst! Daj znać!
              Wytłumacze Ci wiele rzeczy! Tak wiec nie bede juz odpisywal do Twoje posty...
              • Gość: obiektywny :)))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 23:59
                > Tylko ja nie pisalem o analfabetyzmie tylko o "analfabetyzmie wtrórnym", a to
                > juz zupelnie co innego, wlasnie Ty masz "takie coś", wiec dalsza dyskusja z Tob
                > ą
                inspirujace wytłumaczenie neologizmu "wtórny analfabetyzm" (fakt obowiązuje ale
                w szkolach podstawowych), który de facto nic nie znaczy :)...rozumiem
                argumentacja specyficzna PiSowcom :)
                w stylu dziennikarze to agenci WSI co znaczy, ze "maja takie cos" lecz nie
                widaomo co :)

> nauczysz się rozumieć czytany tekst!
                taak ale w Twoim przypadku to cięzka sprawa bo twoje teksty ciezko zaliczyc do
                jakiegokolwiek rdzaju tekstu. Gdybys Amzlem napisał "czytany bełktot" byłoby to
                bardziej mairodajne ;)

> Wytłumacze Ci wiele rzeczy! Tak wiec nie bede juz odpisywal do Twoje posty...

taka kokieterie proponuje zaimplementować sobie we własciwa czesc ciala :)))
                Moze ona wesprze twoj swiatopglad i pomoze otworzyc oczy :)
                ponownie zdroka zycze :)

• Gość: jasiu... Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! IP: 212.160.86.* 04.10.06, 10:34
      Przynajmniej jest jedna partia, która już napewno nie będzie układać się z
      Samoobroną.

Dla mnie to jest naprawdę duży plus, że wreszcie nie muszę o pewnym opalonym
      pośle myśleć "mój wicepremier".

Ciekawe, na ile prawdopodobny jest powrót Samoobrony do prominentnych stanowisk
      w innych konstelacjach koalicyjnych?
      • diabel_piszczalka Re: Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! 04.10.06, 10:37
        O jakiej partii mówisz? PiS założyłaby koalcję z samym diabłem (jak nie może JUŻ
        z Samoobroną), aby tylko utrzymać się przy władzy.
        • Gość: king Re: Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! IP: *.com 04.10.06, 11:12
          PIS to dno. A jeśli chodzi o wczorajszą wypowiedź Kurskiego to już przesada
          popieram Sekielskiego i zwłaszcza Morozowskiego który stanowczo zwrócił uwage
          Kurskiemu jakoby nagrania z tych kaset prawdy były normalnością, jeśli oni
          sądzą że to normalność to ja sie ich rządu naprawde boje. Noi jeszcze jeden
          przykład rząd Olszewkiego rozpadł się w 1992 roku I to wszytko przez propagande
          w mediach które specjalnie ukazywały w złym świetle ich partie to wszyskto
          przez dziennikarzy typu Lis, Kolenda-Zalewska. Na onecie możemy łatwo
          przeczytać sprostowanie Pani Kolenda-Zalewska rozpoczeła prace dopiero 1993
          roku czyli już po całej sprawie... przeciez to jest śmieszne a łatwość
          wypowiedzi Kurskiego niepoparta żadnymi faktami jest zastraszająca kłamie w
          żywe oczy.
          • Gość: Andrzej Re: Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 12:32
            PIS na dzień dzisiejszy jest jedyną Partią która coś robi i to robi skutecznie
            nie ma osób które robią wszystko ok wpadki były są i będą oby ich PIS miał jak
            najmniej i bez konsekwencji gospodarczych
            Dla mnie wpadkę którą zrobiło PO jest świństwem dla wszystkich POLAKÓW Gdzie
            jest POPIS wszyscy na to liczyli PO olała wszystkich czemu to nie jest
            naświetlane przez GAZETE Wyborczą Donald Diabeł wiedzieli co robią dlatego nie
            weszli do Rządu wystarczy policzyć kłania się matematyka . Czy to nie jest
            Świństwo wobec POLAKÓW PIS + PO niewyszło PIS + SLD nie kto zostaje na rynku
            Samoobrona - LPR - PSL Premedytacja ze strony PO w tym wypadku była straszna
            inne niech się schowają razem z beger- tir pozdrawiam oby do władzy nie PO
            • diabel_piszczalka Re: Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! 04.10.06, 12:37
              Mam prośbę, napisz jeszcze co PiS robi dobrego dla przyszłości Polski. Ja chyba
              słcham nie tego radia, czytam złe gazety i oglądam nie tą telewizję, jakoś tego
              nie dostrzegam.
              • Gość: Andrzej Re: Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 17:41
                czytasz co chcesz czytać jak i oglądasz ale jak wolisz
                Ziobro zmiany w kodeksie karnym zwalczanie korupcji w wojsku policji
                aresztowania przestępców itp
                Religa opracowanie programu wyjsią z kryzysu w stosunku do pracowników
                konkretne przykłady działania służby zdrowia
                Sikorski poprawa uzbrojenia wojska polskiego
                Minister sportu - afery w PZPN aresztowania sędziów i działaczy
                zmiany w przepisacvh prawa odsunięcie służb tajnych i spoecjalnych od gospodarki
                trudno wyczerpać wszystko na takim forum ale zawsze byłem za POPIS-EM
                Brak afer gospodarczych ze strony działaczy PIS
                a to że po wystawiło cały naród to prosta matematyka PO + PIS = PO mówi nie
                PIS + SLD = nie kto pozostał na rynku Samoobrona LPR PSL nowe wybory nic by nie
                dały chyba że PO + SLD + Samoobrona + PSL ale chba nie oto nam szło dlatego PO
                nas wystawiło do wiatru nic dodać nic ująć pozdrawiam ale i tak chcę POPIS-u
                • Gość: mumin Nie ma tego złego, Andrzej opanuj się ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:26

Treści prawicowe sa mi bardzo bliskie, komuny nienawidę ale gloryfkować
                  PiS ??? za co pytam ?? za co ??
                  Jest pieknie, Ziobro walczy z nepotyzmem prawników ! super !! ale co się dzieje
                  gdy syn ministra Kaczmarka powołuje się na tatę ?? oczywiście perfidny atak
                  Religa ?? dzisiejszy pomysł z zakazem sprzedaży alkoholu, no super ?? jakby ten
                  człowiek nigdy po nocy nie pił:-) oczywiście nie wygląda, on może zawsze sobie
                  kupi w sejmie, pewnie to będzie jedyna nocna meta w kraju :-)
                  Generalnie co do ministra Sikorskiego to kolego Andrzeju pokaż mi
                  jakiś program który powstał za jego kadencji (jak wymienisz tutaj F16 czy
                  Rosomaki to sie poturlam ze śmiechu)
                  Znowu jest pięknie: kaczyński otwiera autostradę, oczywiście wybudowaną w pół
                  roku .... ale nie zauważył że wpuścił ruch z autostrady do małego miasteczka
                  Czy mnie jest potrzebna w kraju taka retoryka; kto nie z nami ten
                  ZOMO ??
                  Jak Kaczyński może wytknąc Sędzi rodziców pracujących w Trybunie
                  jeśli nie zauważa ministra komucha Jasińskiego, ale nic to przecież czerwony z
                  nami to już nie czerwony hehehehhe
                  I wcale nie czepiam sie taśm prawdy bo doskonale zdaję sobie sprawę
                  że w Polsce niestety tak robi się politykę i wcale nie boleję że Lipiński
                  obiecywał stołki tej Begerowej (Boże tak się zniżyć), ale ni mnie tak nie
                  wkurzyło jak oferowanie państwowej kasy za weksle.
                  Widać panie Andrzeju że pracujesz na posadzie państwowej i w d., no nie, nie
                  tam powiedzmy gdzieś masz państwowe pieniądze.
                  Ale ja kolego płace podatki i to mnie cholernie boli.
                  Dlaczego ten pajac nie zaoferował swoiej diety poselskiej, przecież jest ich ze
                  150 patriotów prawdziwych i jedynych w sejmie.
                  Wystarczył by piękny patriotyczny gest tzrech diet poselskich na wykupienie
                  posłów od Lepera.
                  Ale o takich sprawch się nie myśli, zawsze sięga się do kieszeni anonimowego
                  podatnika
                  Tylko panowie powiemy wam niedługo Basta !!

A nie rozwijając wątku to Rokita wcle nie byłby pewnie lepszy od tych
                  zadufanych w sobie kaczyńskich ziobrów i całej zgrai

Pozdrawiam
                • diabel_piszczalka Re: Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! 04.10.06, 20:14
                  Same ogólniki Panie, same ogólniki - nic konkretnego. Najgorsze jest to, że ja
                  nie widzę wyjścia z tej sytuacji politycznej, jaką teraz mamy. Przyspieszone
                  wybory nic nie zmienią i to jest najgorsze :(
                  Z tym brakiem afer ze strony polityków PiS to mnie dobiłeś, rzeczywiście wielki
                  sukces :)
    • Gość: K2 A ja tam mam ich gdzieś !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 18:48
      Nawet bez nich PiS byłby ugrupowaniem idiotów zresztą oni tą partię założyli, a i zapomniałeś o Gosiaczku ;)
      • Gość: Andrzej Re: A ja tam mam ich gdzieś !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:50
        Niestety nie mam posady państwowej i nigdy nie miałem obecnie jestem na
        bezrobotnym od 2 lat wszystkich i wszystko da się opluć nie winię nikogo za
        poglądy jaki ma bo i po co jak widać innym to przeszkadza
        ale nie chcę aby do sterów znowu doszło SLD jak napisałem jestem dalej za POPIS-
        em bo tylko to zmieni ten układ jaki by nie był lub propozycja Kaczorka kto
        wygrywa dostaje 51 % i na dzień dzisiejszy w naszej polityce jest chyba naj
        naj i nikt nie bna wstepie chcialem powitac i podziekowac za przyjecie mnie do
        sojuszu waszego i mialbym odrazu prozbe abys jezeli mzesz zajasc sie tym
        kolesiem z planety 35:50:33 z gory serdeczne dzieki z pozdrowieniamidzie
        wyzywał na drugiego Rządzić umiesz to Rządzisz nie ludzie cię nie wybiorą ale
        nie ma na kogo zganiać to nie ja to on pozdrawiam jestem za POPIS - em
        • Gość: Andrzej Re: A ja tam mam ich gdzieś !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:19
          W tekst wkradły się jakieś błędy i wyrazy , zdania których nie pisałem sorrki
          Jestem za POPIS-em jak wielu w tym kraju
          albo za propozycję Kaczorka kto wygrywa dostaje 51% Rządzi sam nie ma na kogo
          zganiać jeśli idzie to w złym kierunku
          W dzisiejszym stanie naszej polityki wyjście bardzo rozsądne i klarowne
          pozdrawiam
          • Gość: K2 Wszystko ładnie, pięknie tylko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:46
            ... zapomniałeś o tym że gdy rządzi jedna partia to zaczyna to przypominać dyktaturę, a z moich obserwacji wynika że PiS ma ku temu zapędy, żeby wszyscy byli im podlegli.
            To może było by fajne ale tylko i wyłącznie do momentu gdy rządy są dobrze sprawowane, ale trzeba by sie było zastanowić jak by to poszło całkiem w drugą stronę.
            A co do SLD (postkomuny) to też ich nienawidzę (co ich nie zabije to ich wzmocni, a widać że stary elektorat zawiedzony PiS-em zaczyna wracać do SLD)
          • Gość: Rava Re: A ja tam mam ich gdzieś !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 17:56
            Szanuję Cię za to co piszesz i za to, że jesteś wolnym człowiekiem.
            Jeśli kiedyś źle napisałem o Tobie, to mea culpa, mea maxima culpa. Pozdrawiam!
    • Gość: fakt Anzelm Anzelm AnzelmAnzelmAnzelmAnzelm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 23:46
      ale Anzelm jest płodny !!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka