Gość: sedes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 11:34 www.dlaczego.interia.pl/stale_dzialy/raport/1,30852,24,art.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hd Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 20:39 no tak Częstochowa Odpowiedz Link Zgłoś
god_gave_me_style Re: Akademia Polonijna 06.10.06, 00:10 no tak... Polonijna:) Ukochana, utęskniona, moja... Dzieki za artykuł, ciesze sie ze nie jestem jedynym studentem który czuje sie bardziej wykształcony niż Ci, którzy kształcą. Pozdrawiam z Dublina gdzie zarabiam na czesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxz Re: Akademia Polonijna IP: 217.96.15.* 06.10.06, 08:38 Z dala od Akademii, to jeden wielki syf i totalna klapa jeśli chodzi o organizację studiów i - co ważniejsze - traktowanie samych studentów. "Ksiądz" rektor grabi oboma łapami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Ten artykulik jest sponsorowany przez konkurencje IP: 212.87.232.* 06.10.06, 10:18 Zastanawia mnie tylko jedno. Dlaczego "ktoś" czepia sie ciągle AP. Jest tyle prywatnych uczelni i ciągle ktoś szuka "dziury w całym" na tej Uczelni. No i co z tego że pracują absolwenci. Przecież to całkiem normalne, na większości uczelni to ma miejsce. Ten artykuł oceniam jako zwykłą prowakcję konkurecji i "odpadu kadrowego", który został z niej usunięty. AP jest liderem i tego nic nie zmieni. A konkurencji radzę żeby zajęła sie własnym podwórkiem a nie poprawianiem podwórka AP. AP robi tylko jeden błąd, że nie wytoczyła kilka procesów osobom, które ją tak prymitywnie pomawiają. Ale z drugiej strony, po pierwswze szkoda pieniędzy, a po drugie zawiśc i zazdrość lepszemu to typowa polska cecha. Więc nic nowego. A ci co tak piszą negatywnie o AP, niech mają świadomość, że gdyby by byli lepsi od "szarej masy", też byliby znienawidzeni. Odpowiedz Link Zgłoś