Dodaj do ulubionych

ksiazki urzywane - Farmacja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:47
czy ma ktos odsprzedac urzywane ksiazki na kierunek farmaceutyczny ??
potrzebuje : Farmakognozja i antomia czlowieka.
Obserwuj wątek
    • Gość: polonista Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:57
      To niby z taką ortografią masz maturę???
      • Gość: ... Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:01
        antykwariaty nieuku
      • Gość: Ela Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:02
        No właśnie. Farmacja, to chyba dość wysoko mierzysz,a kto Ci dał przepustę
        / czyt.maturę/ na wyższą uczelnię z taką orografią ????/
        • Gość: em Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:27
          Wróć do podstawówki i naucz się ortografii,a nie o studiach myśl.Kompromitacja.
        • Gość: Barboorka Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:28
          No jak to kto? Giertych :))) z amnestią.
          • Gość: rzulf Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: 68.191.55.* 06.10.06, 00:56
            "Ynteligenci" sie znalezli. Co takiego sie stalo, ze ktos popelnil blad
            ortograficzny? Moze ma dyslekcje. Tak bardzo Was to razi?

Dramat ludzi.
            • Gość: polonista Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:29
              Mnie to potwornie razi. Dawniej, aby wyplenić błąd, pisało się go 100 razy
              poprawnie, aż ręka spuchła. Dziś nazywa się to dysortografia. Niedługo
              przestaniemy dodawać. I to pewnie będzie dysfunkcja matematyczna. O tempora, o
              mores!
              • Gość: Wlodek Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.vf.shawcable.net 07.10.06, 04:52
                Gość portalu: polonista napisał(a):

> Mnie to potwornie razi. Dawniej, aby wyplenić błąd, pisało się go 100 razy
                > poprawnie, aż ręka spuchła. Dziś nazywa się to dysortografia. Niedługo
                > przestaniemy dodawać. I to pewnie będzie dysfunkcja matematyczna. O tempora,
                o
                > mores!

Dodam, ze jaki minister, nauczyciele w liceach, tacy maturzysci.Jeden taki
                nauczycielski egzemplarz czesto produkuje sie tutaj, wiec mlodziez ma z kogo
                brac "przyklad". Jaki mores, takie czasy:))
    • Gość: misio Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:49
      na która akademie potrzebujesz
    • Gość: orto Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.man.czest.pl 07.10.06, 05:54
      ja mam takie ksionrzki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka