Gość: jaaa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:47 czy ma ktos odsprzedac urzywane ksiazki na kierunek farmaceutyczny ?? potrzebuje : Farmakognozja i antomia czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polonista Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 21:57 To niby z taką ortografią masz maturę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:01 antykwariaty nieuku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:02 No właśnie. Farmacja, to chyba dość wysoko mierzysz,a kto Ci dał przepustę / czyt.maturę/ na wyższą uczelnię z taką orografią ????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:27 Wróć do podstawówki i naucz się ortografii,a nie o studiach myśl.Kompromitacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barboorka Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 22:28 No jak to kto? Giertych :))) z amnestią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzulf Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: 68.191.55.* 06.10.06, 00:56 "Ynteligenci" sie znalezli. Co takiego sie stalo, ze ktos popelnil blad ortograficzny? Moze ma dyslekcje. Tak bardzo Was to razi? Dramat ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:29 Mnie to potwornie razi. Dawniej, aby wyplenić błąd, pisało się go 100 razy poprawnie, aż ręka spuchła. Dziś nazywa się to dysortografia. Niedługo przestaniemy dodawać. I to pewnie będzie dysfunkcja matematyczna. O tempora, o mores! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.vf.shawcable.net 07.10.06, 04:52 Gość portalu: polonista napisał(a): > Mnie to potwornie razi. Dawniej, aby wyplenić błąd, pisało się go 100 razy > poprawnie, aż ręka spuchła. Dziś nazywa się to dysortografia. Niedługo > przestaniemy dodawać. I to pewnie będzie dysfunkcja matematyczna. O tempora, o > mores! Dodam, ze jaki minister, nauczyciele w liceach, tacy maturzysci.Jeden taki nauczycielski egzemplarz czesto produkuje sie tutaj, wiec mlodziez ma z kogo brac "przyklad". Jaki mores, takie czasy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 21:49 na która akademie potrzebujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orto Re: ksiazki urzywane - Farmacja IP: *.man.czest.pl 07.10.06, 05:54 ja mam takie ksionrzki! Odpowiedz Link Zgłoś