Gość: zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:07 Chciałbym sie dowiedziec jakie konto bankowe jest najkorzystniejsze dla studenta, chodzi mi rowniez o uzywanie karty bankomatowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paolo101 Re: Konto bankowe dla studenta. 11.10.06, 22:14 tylko mBANK!!! zero kosztów i wogole git! izzykonto, lub ekonto www.mbank.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:29 ING konto student-szukaj w dziale konta osobiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:00 ing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motte Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:35 ing bank slaski .... niedawno otworzylem ... masz karte ze swoim wizerunkiem ... dla mnie bomba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:41 Gość portalu: ElKa27 napisał(a): > ING konto student-szukaj w dziale konta osobiste ale tam placisz za konto oplate comiesieczną,a w mBanku nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:56 WBK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:04 Aha, 2zł! ale masz wszystko inne za darmo i w doskonałej jakości- myślę że 2 zł to nie problem wobec poziomu usług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosmarek Kondrat Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:10 ing Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:47 a w mBAnk placisz za przelewy po 50 groszy a w ing nie.pozatym jezeli potrzebujesz cos zalatwic to masz multum oddzialow gdzie mozesz wejsc i zapytac.w mBank jak niemasz karty to nawet pieniedzy nie wyplacisz.wplacic mozesz w mBanku kase sobie jedynie przez wplatomat ktory juz niejednemu kilka tysiecy wciagnol i kasa poszla w bloto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:56 Czyli reasumując ING najlepszy! dla studenta i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:03 1 zl za uzywanie karty bankomatowej-15 zl za karte z ciekawym obrazkiem to jest w ING-ale nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:26 w ing za oplate konta studenta jest 2 zlote,za uzywanie karty 50 groszy chyba ze sie zaplaci karta w miesiacu na ponad 100 pln wtedy jest uzywanie karty za darmo.dostep przez telefon i internet za darmo.mozesz sprawdzac konto i robic rozne opearcje dzwoniac na halo ślaski z kazdej budki telefonicznej za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:59 A gdzie znajduje sie mBank w Czestochowie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: mBank 13.10.06, 12:36 mBank to bank internetowy, nie ma oddzialu w Częstochowie, ale jak chcesz porozmawiac z człowiekiem reprezentującym ow bank, podjedz do Tesco, tam jest mKiosk, plus do tego masz jeszcze tam wpłatomat. Bez prowizji można o ile pamietam wyplacic pieniadze chyba z bankomatow Euronet, BZ WBK, i prawdopodobnie Cash4You. Wszystko zreszta mozesz sobie sprawdzić na www.mbank.com.pl , lacznie z wersja demo systemu transakcyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:37 mbank to bank internetowy i nieznajduje sie nigdzie bo niema odzialow zadnych Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: mBank 13.10.06, 12:45 Są mKioski i centra kredytowe, chociaz.... ostatnio ponoć mBank ma zamiar jakos zaistnieć w fizycznym świecie w postaci oddziałów, ale na razie słyszałem tylko taka plotkę... :) Wykaz punktów "fizycznej obecności" mBanku możesz znaleźć: www.mbank.com.pl/przewodnik/dostep/centrum_kredytowe.html www.mbank.com.pl/przewodnik/dostep/mkiosk.html www.mbank.com.pl/cafe/kawiarenki.html Odpowiedz Link Zgłoś