Dodaj do ulubionych

Konto bankowe dla studenta.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:07
Chciałbym sie dowiedziec jakie konto bankowe jest najkorzystniejsze dla
studenta, chodzi mi rowniez o uzywanie karty bankomatowej.
Obserwuj wątek
    • paolo101 Re: Konto bankowe dla studenta. 11.10.06, 22:14
      tylko mBANK!!!

zero kosztów i wogole git!

izzykonto, lub ekonto
      www.mbank.pl
    • Gość: ElKa27 Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 22:29
      ING konto student-szukaj w dziale konta osobiste
      • Gość: anka Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:00
        ing
        • Gość: motte Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 23:35
          ing bank slaski .... niedawno otworzylem ... masz karte ze swoim
          wizerunkiem ... dla mnie bomba
      • Gość: paolo Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:41
        Gość portalu: ElKa27 napisał(a):

> ING konto student-szukaj w dziale konta osobiste

ale tam placisz za konto oplate comiesieczną,a w mBanku nie...
        • Gość: ON Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 14:56
          WBK
        • Gość: ElKa27 Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:04
          Aha, 2zł! ale masz wszystko inne za darmo i w doskonałej jakości- myślę że 2 zł
          to nie problem wobec poziomu usług
          • Gość: gosmarek Kondrat Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:10
            ing
            • Gość: ja Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:47
              a w mBAnk placisz za przelewy po 50 groszy a w ing nie.pozatym jezeli
              potrzebujesz cos zalatwic to masz multum oddzialow gdzie mozesz wejsc i
              zapytac.w mBank jak niemasz karty to nawet pieniedzy nie wyplacisz.wplacic
              mozesz w mBanku kase sobie jedynie przez wplatomat ktory juz niejednemu kilka
              tysiecy wciagnol i kasa poszla w bloto
              • Gość: ElKa27 Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.06, 15:56
                Czyli reasumując ING najlepszy! dla studenta i nie tylko
                • Gość: Menel Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:03
                  1 zl za uzywanie karty bankomatowej-15 zl za karte z ciekawym obrazkiem to jest
                  w ING-ale nie narzekam
                  • Gość: ja Re: Konto bankowe dla studenta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 16:26
                    w ing za oplate konta studenta jest 2 zlote,za uzywanie karty 50 groszy chyba ze
                    sie zaplaci karta w miesiacu na ponad 100 pln wtedy jest uzywanie karty za
                    darmo.dostep przez telefon i internet za darmo.mozesz sprawdzac konto i robic
                    rozne opearcje dzwoniac na halo ślaski z kazdej budki telefonicznej za darmo
    • Gość: student mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 11:59
      A gdzie znajduje sie mBank w Czestochowie??
      • ka-8 Re: mBank 13.10.06, 12:36
        mBank to bank internetowy, nie ma oddzialu w Częstochowie, ale jak chcesz
        porozmawiac z człowiekiem reprezentującym ow bank, podjedz do Tesco, tam jest
        mKiosk, plus do tego masz jeszcze tam wpłatomat. Bez prowizji można o ile
        pamietam wyplacic pieniadze chyba z bankomatow Euronet, BZ WBK, i prawdopodobnie
        Cash4You.
        Wszystko zreszta mozesz sobie sprawdzić na www.mbank.com.pl , lacznie z
        wersja demo systemu transakcyjnego.
      • Gość: ja Re: mBank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:37
        mbank to bank internetowy i nieznajduje sie nigdzie bo niema odzialow zadnych
        • ka-8 Re: mBank 13.10.06, 12:45
          Są mKioski i centra kredytowe, chociaz.... ostatnio ponoć mBank ma zamiar jakos
          zaistnieć w fizycznym świecie w postaci oddziałów, ale na razie słyszałem tylko
          taka plotkę... :)

Wykaz punktów "fizycznej obecności" mBanku możesz znaleźć:

www.mbank.com.pl/przewodnik/dostep/centrum_kredytowe.html

www.mbank.com.pl/przewodnik/dostep/mkiosk.html

www.mbank.com.pl/cafe/kawiarenki.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka