IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 14:36
Mam problem chche sie oswiadczyc dziewczynie w niebanalny i niezapomniany
sposob, lecz brak mi pomyslu jak to zrobic. jesli masz jakis pomysl napisz mi.
dziekuje.
Obserwuj wątek
    • samotna.w.sieci1 Re: Zareczyny 17.10.06, 14:59
      Zabierz ją na spacer, bedziesz orginalny jak oswiadczysz się klekając, lub nie
      w milionie kolorowych liści...
    • Gość: Koliberekkk Re: Zareczyny IP: *.prenet.pl 17.10.06, 15:17
      NO juz cie lubie gosciu, rzeczy niebanalane sa najlepsze i zawsze warto docenic
      ze ktos nie chce tego zrobic jak wiekszosc facetow- czyli kolacja i pierscionek-
      zero inwencji tworczej. Mysle ze najlepiej jak sobie skojarzysz co ona lubi,
      kiedys slyszalam ze w naszym miescie jakis chlopak oswiadczyl sie dziewczynie w
      taki sposob powiedzial zeby przyjechala na plac bieganskiego a on wjechal tam
      na konciu w zbroi i sie oswiadczyl przy wszystkich, pomysl rewelacyjny ale
      trudniej z wykonaniem. Zabierz ja w jakies fajne miejsce, jesli uwielbia narty
      lub snowboard hehe moze na stoku sie odwiadczyc??Tak samo jakby interesowala
      sie motoryzacja na jakims torze nie wiem pomysl znasz ja najlepiej czy jest
      romantyczka czy twardo stapa po ziemi. Jeden chlopak odswidczyl sie na szczycie
      jasnej gory ale kazdy ma swoj gust, Zycze powodzenia i niebanalnych zareczyn :)
      • Gość: marta Re: Zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:28
        wez ja za miasto, i na polamioe wsrod drzew.. niezapomniane przezycie
    • Gość: Robert Re: Zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 18:49
      Zabierz jądo mcdonalda na podwójny zestaw:)
    • Gość: Robert Re: Zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 18:54
      Pamiętaj o pireścionku, koniecznie jakiś firmowy. Ja tam swojej narzeczonej
      planuje kupić za około 3 tysiące:))
      • Gość: jagoda 24 Re: Zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 19:36
        powiem Ci cos,niewazne za ile bedzie pierscionek wazne ze ja kochasz mozesz
        kupic nawet za 100 zł...
        ja dostalam od mojego ''byłego narzeczonego'' pierscionek za 9 tys...nie
        chcialam takiego drogiego bo jwestm skromna osobka,ale to byly zareczyny z
        zaskoczenia wiec go przyjelam i nie przyniosl nam szczescia...
        a gdzie sie mozesz oswiadzczyc??musi byc odpowiedni moment...musisz to
        czuc...moj kolega zabral swoja dziewczyne na spacer, w pewnym momencie wyjal z
        kurtki Kinder jajko niespodzianke...dał jej i powiedział,żeby zobaczyła jaka
        jest zabawka w środku...a tu był pierscionek:)
    • Gość: ja tak lubię, Ania Re: Zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:23
      zrób jej minetkę i pierscionek języczkiem wprowadz do dziuruni : )
    • Gość: japra Re: Zareczyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 20:59
      zgadzam sięz niektórymi przedmówcami - musisz trafić w jej zaintersowania! jeden kolega runął przed swoja wybranką na kolana na ulicy, wyrecytowł gałczyńskiego, wręczył pierścionek i fotkę jej wymarzonego rowera typu holender, który już na nią czekał w domu. po prostu nie mogła odmówić ;)
    • szparkaa [...] 17.10.06, 21:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • woman-ka1 Re: Zareczyny 17.10.06, 21:52
      Jak czytam Twój wątek, to zaraz przypomniała mi się historyjka, która wydarzyła
      sie we wrześniu, kiedy to bylam w Chorwacji.
      Była z nami pewna młoda para.
      Otóż nikt sie nie spodziewał, że będąc w Dubrovniku, na jednej z ulic chłopak
      poprosi o zrobienie okręgu (a było nas ok. 50 osób)). Potem wziął dziewczyne za
      rękę i stanęli razem na środku. Następnie klęknął i wyciągając z kieszeni
      pierścionek ... oswiadczył się pytając czy zechce być jego żoną:)
      Wszystko działo się tak błyskawicznie, że nawet nie zdążyłam sfilmowac tej
      ceremonii.
      Miałam pod ręką aparat fotograficzny i tylko taką fotkę zrobiłam tej parze, ale
      już po najważniejszej scenie.
      Dziewczyna była autentycznie zszokowana ale i szczęśliwa !!!
      Życzę ci, aby Twoje oświadczyny były równie pomysłowe ;)
      Niekoniecznie poza granicami naszego kraju !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka