Gość: x IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:31 podobno został dziś zwolniony jeden z najfajniejszych profesorów. czy ktoś zna już szczegóły i ma jakiś pomysł co zrobić, by wrócił na uczelnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mandragora Re: Historia-AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:52 Nie został zwolniony, tylko nie przedłużono z nim umowy. Szkoda, bo to uroczy człowiek. Wszyscy starożytnicy zapewne wiedza o kogo chodzi. Hańba szczególnie, że prowadził seminarium magisterskie, a teraz przejmie je najprawdopodobniej jeden z doktorów. Doktorze Antoniewicz komisja akredytacyjna wielkimi krokami się zbliża, a tu taki błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Historia-AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 15:59 myślisz, że jakiś protest, albo petycje na uczelni coś jeszcze dadzą? mi sie wydaje,że nie powinniśmy tego tak zostawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nihil novi Re: Historia-AJD IP: 80.50.253.* 26.10.06, 00:14 [...] > Doktorze Antoniewicz komisja akredytacyjna wielkimi krokami się zbliża, a tu ta > ki błąd. to nie błąd, to robienie miejsca dla swoich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student historii Re: Historia-AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 16:18 spoko ale możecie napisać któremu to profesorowi nie przedłużono umowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Historia-AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:18 prof. Kaczanowiczowi niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student historii Re: Historia-AJD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:21 znam tylko z nazwiska ale raczej kojarzy mi się dobrze z opowieści czy to starszy pan w okularach siwy z brodą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Historia-AJD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.06, 21:26 nie, opisałeś prof. Cetwińskiego :D, też doskonały wykładowca, tyle że mediewista... zdjęcie profesora wisiało w gablocie Polskiego towarzystwa Historycznego na 1 piętrze, nie wiem, czy jest tam nadal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Historia-AJD IP: *.fanatyk.com 25.10.06, 23:37 Szkoda bardzo dobry człowiek i świetny profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student historii Re: Historia-AJD IP: 212.160.172.* 26.10.06, 08:03 dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
efkag Re: Historia-AJD 27.10.06, 22:47 jest jeszcze jakaś szansa :) własnie sie dowiedziałam,że podobno Rada Wydziału ma jeszcze przemyśleć tą decyzje. i oby coś mądrego postanowili!!!!!!!!!!!!!!! (tiaaaaaaa) a swoją drogą to chciałabym sie dowiedzieć któż to jest odpowiedzialny za pozbawienie naszej ajd takiego autorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś