Gość: desperat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:11 Pracuje już kilka lat, fabryka zniszczyła mi psychikę, nie mogę się uwolnić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? 28.10.06, 16:12 Gość portalu: desperat napisał(a): > Pracuje już kilka lat, fabryka zniszczyła mi psychikę, nie mogę się uwolnić... może poszukaj innej pracy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperat Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:13 Nie ma innej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:14 wyjedź do anglii... w TRW ryją berety i to równo, ale trzeba mieć to w dupie, choć wiadaomo że nie każdy tak potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? 28.10.06, 16:20 Gość portalu: desperat napisał(a): > Nie ma innej pracy. w Częstochowie jest kiepsko może inne miasto może wyjazd.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? IP: *.backiel.com.pl 28.10.06, 16:28 w "innych miastach" ?? wszędzie trzeba mieć odpowiednie kwalifikacje, inaczej nic poza czymś jak wasze trw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m ee tam IP: *.prenet.pl 28.10.06, 19:24 praca to jest nawet w czestochowie tylko za psie pieniadze. prawda jest tez taka ze nie kazdy moze zarzadzac i ktos musi pracowac w fabrykach na linii i dla tych ludzi nalezy sie taki sam szacunek jak do tych na "gorze". Ale dlatego ze nie trzeba nam az tylu zarzadzajacych to ci co maja pecha robia w np w TRW. Inna sprawa - zamkneli zawodowki i mamy samych magistrow ktorzy nie chca malo ambitnej jak dla ich wymagan pracy za gowniane pieniadze i narzekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:19 despero. samo dono, poziom zero Odpowiedz Link Zgłoś
gartenzwerg Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? 28.10.06, 16:40 Przestrzegam wszystkich przed pracą w fabrykach, czas szybko biegnie i nie wiadomo kiedy przyjdzie listonosz z emeryturą, a gdzie życie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? 28.10.06, 16:41 gartenzwerg napisał: > Przestrzegam wszystkich przed pracą w fabrykach, czas szybko biegnie i nie > wiadomo kiedy przyjdzie listonosz z emeryturą, a gdzie życie? praca w takich miejscach bardzo zamula i odmóżdża to fakt :( Odpowiedz Link Zgłoś
ddddd9 Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? 28.10.06, 16:42 zawsze uważałem że nie ma nic gorszego jak praca w fabryce od - do, na zmiany, zanim się nie obejrzysz emeryturka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhy Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.06, 16:45 pracuje w jednej z takich fabryk, tyle że w biurze za dobre pieniądze, ale fakt faktem, czas biegnie szybko i mało z życia się korzysta bo nie ma kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperat Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 17:36 I ta cho...na monotonia, ja robot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: TRW-Praca przy taśmie-Wechikuł czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:17 Ja Robot (?) Może załatw sobie jakies szkolonko na jakimś innym dziale, ja tak zrobiłem w tym roku, mózg przez te 2 miechy ciut się zregenerował ;) A co do tego że czas szybko leci to się z tym w 100% zgadzam, 5 lat temu skończyłem szkołę średnią, teraz kończę studia,co sobota imprezki, niedziela kuracja i przebywanie z dziewczyną, aż strach pomyśleć co będzie za 5 lat (pewnie będę miał bachora i zaczne być odpowiedzialnym tatusiem) a najgorsze jest to że to tak zleciało !!! niewiadomo kiedy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: TRW-Praca przy taśmie-Wechikuł czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 19:19 Dobra koniec tych sentymentów, bo częstochowa nocą tylko czeka :) jeszcze jakiś prysznic i mnie nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
misiak32 Re: do "joxkit 28.10.06, 21:25 Jeśli się wyrażasz o swoim przyszłym potomstwie "bachor" to lepiej dla twojego "bachora" żeby niepojawił się nigdy na świecie bo będzie miał za ojca osobe kompletnie nieodpowiedzialną i będzie zmuszony do życia z takim zdegenerowanym kompletnie idiotą............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik trw Re: do "joxkit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 22:43 Ja pracuje w trw i nikt mnie nie wykorzystuje.Psychika jest ok.Zarabiam 1700 złoty bez dodatków.Bardzo dobra praca jak na prywaciarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joxkit Re: do "misiak32" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 10:27 I dla tego na razie o dzieciach nie myślę, może nie dorosłem do tego żeby być ojcem, a to że napisałem "bachor" nie było w złym sęsie, poprostu tak określiłem dziecko i nie mam żadnej odrazy do dzieci broń Boże !!! Poprost chcę się jeszcze troszkę wyszaleć a z czasem ojcostwo może samo przyjdzie, w każdym razie ja do tego nie jestem jeszcze gotowy, i to chyba świadczy o mojej odpowiedzialności, bo poszaleć można tylko trzeba wiedzieć kiedy skończyć. I tak na przyszłość nie rozpędzaj się w osądzaniu na forum ludzi po jednym wyrazie. Więcej dystansu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: do "misiak32" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 12:11 ja mogę Cię osądzić po drugim wyrazie- "sęsie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosi Mazaki Re: do flamaster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 13:29 Nie wtrącaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: do flamaster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 16:30 przepraszam, proszę Pana. to było przedostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosi Mazaki Re: do flamaster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 16:43 A liczyłem, że ostatni:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flamaster Re: do flamaster IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 18:48 cóż jedną matkę jaką znasz, jest nadzieja, głupią matkę masz, jeśli wiesz co chcę powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
bizon77 Re: TRW-Praca przy taśmie-Jak stamtad uciec? 29.10.06, 17:29 Gość portalu: desperat napisał(a): > Pracuje już kilka lat, fabryka zniszczyła mi psychikę, nie mogę się uwolnić... Ale dlaczego nie możesz się uwolnić....... Dają Ci narkotyki zamiast pieniędzy? Lubisz sadomaso? Bo nie rozumiem - rozpoczynasz taki temat, użalając się na siebie - przeciez pracy jest wbród, tylko jest chyba jeden problem, nikt Ci nie zaproponuje takich pieniędzy jak teraz zarabiasz w TRW, jak sądze....nieprawdaż? To jest chyba główny powód, ze nie zmieniasz pracy bo jak jest inny to sorry ale nie rozumiem...... Odpowiedz Link Zgłoś