Gość: nati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:24 co sadzicie o obsludze w sklepach spolem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karoola0 Re: obsluga w spolem 02.11.06, 18:07 szczerze... zadko mila... najczesciej jak na jednej z reklam batonu...tylko nie pamietam jakiego....hmmm ciezko strawna...przynajmniej na ''moim'' osiedlu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: obsluga w spolem IP: *.cn.com.pl 02.11.06, 18:30 Jest okropna,wydaje się że panie które tam pracują były przez wszystkie lata w śpiączce i nagle obudziły się znowu w tym sklepie.Prawie nigdy tam nie chodze właśnie przez niemiłą obsługe.Zawsze robią łaske gdy się o coś zapyta...itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa ja Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:36 A czy w realu czy tesco wogóle masz szanse kogoś zapytać o jakikolwiek artykuł. Obsługa np.w Szarotce na 1000 leciu stara się jak może najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: obsluga w spolem 02.11.06, 20:01 Jeśli chodzi o sklepy Społem, najczęściej bywam w "Puchatku" oraz w tym obok "Rarytasu" w II Alei. W "Puchatku" obsługa jest sympatyczna, natomiast w II Alei różnie, zależy chyba od ekspedientki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: obsluga w spolem IP: 212.87.241.* 02.11.06, 22:52 nie dziwcie ze one sa nie mile zarabiaja po 500 600 zl na miesiac robia po 8 godzin i roba za sprzataczki do kasierek poprostu wszystkko mnialem kiedys praktyki w takim sklepie i jest masakra tyle wam powiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:28 tez mialam okazje miec praktyki w sklepie spolem i dziewczyny byly ok tylko one robia za sprzataczki kasjerki i ksiegowe bo tyle roboty papierkowej co one maja to w niejednym biurze tyle nie ma ale zdarzaja sie tez kierowniczki ktore zyja jeszcze w czasach prl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: obsluga w spolem IP: *.wsl.edu.pl 03.11.06, 11:02 Po wizycie w kilku sklepach Społem, doszłysmy z koleżanką do wniosku, że wszystkie panie pracujące w tej sieci musiały chyba wcześniej przejść szkolenie pt.: "Jak być wyjątkowo niemiłym dla klienta"... Zauważyłam również, że brak uśmiechu, zainteresowania i ogólny marazm jaki wykazują panie w sklepach Społem jest niezależny od ich wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Społem Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:05 a co cie to ku.. obchodzi, pracujesz tam czy jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:05 kierowniczka w społem w megasamie jest podła kaze pracujacym tam dziewczynom brac mieso co sie nie sprzedało z całego tygodnia hanba i wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:06 i one maja sie usmiechac ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 08:48 W Marcpolu-wygladjacym na "pralnie"- jedna, "buraczna księżniczka" z miesnego chciała wcisnąć to co ona uważała że klient powinien dostać- została z tym co chciała wcisnać - więc wypłatę też powinna dostać w tym "smakowitym" i zjełczłaym mięsie, tak jak w Seazmie-Popieram takie "wychowywanie"-personelu- nie sprzedałaś to "zeżresz i zapłacisz za to sama". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: społem Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:48 Jesteś wyjątkowo niemiły. nie wchodź na forum , bo cię nie potrzebują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:24 pracowalam i mialam juz dosc i jestem ciekawa czy ja mialam takiego pecha ze fatalnie trafilam czy wszedzie jest syf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: obsluga w spolem IP: *.cn.com.pl 04.11.06, 14:36 Domyślam się że zarabiają mało i są traktowane źle,jednak ja temu nie zawiniłam chodziłam tam tylko na zakupy (teraz już tego nie robie),zrezygnowałam tylko dlatego że pani robiła mi wręcz łaske że musi podejśc do kasy,albo ukroić mi sera itd.Jest teraz tyle sklepów gdzie robią to wszystko szybko i bez łaski..A jak one będą dalej się tak zachowywać to stracą prace i nie będzie nawet 600 zł,bo wszyscy klienci zrezygnują z zakupów tam ,a znam takich wielu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:03 Polecam wszystkim niezadowolonym sklep Społem na Kilińskiego, obok sklepu Nastolatki. W tym sklepie można kupić wszystko i zostać mile obsłużonym. Mam porównanie bo raz w tygodniu robię zakupy w różnych marketach i tam nie uświadczysz życzliwej osoby.W Społem przemiłe Panie. Pozdrawiam Panią Ewę, Mirkę, Marylkę, Małgosię, Dorotkę, Irenkę i P. kierowniczkę. Stała klientka Iwona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:16 I super Pani Ola w warzywniaku na Kilińskiego / też Społem / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingl ti Re: obsluga w spolem IP: *.range86-135.btcentralplus.com 04.11.06, 22:18 A ja pozdrawiam najmocniej Pania Iwonke z Sezamu-buzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoł Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:21 obsługa to totalny old school i tak trzymać uwielbiam te sklepy gdzie na dziale mięsnym połączonym z alkocholwym siedzi grubsza niemila kobitka ot taki urok tych sklepów może jestem zdziwaczały na tym punkcie ale to lubie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:30 napisz coś po polsku bez błędów. Też będziesz kiedyś gruby i siedział na stoiski mięsno-alkoholowym, bo tak ci każą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoł Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:04 akurat nietrafiłaś bo jestem wege/abstynętem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:45 Uważam, że wszędzie sa ludzie i ludziska. Na pewno najlepsza obsługa będzie w małym prywatnym sklepiku, gdzie obsługuje sam właściciel. Gorzej w większym sklepie, gdzie właściciela stać na zatrudnienie personelu. Panienka nie musi się uśmiechać za 600 złotych, ale może!!! To wszysko zależy od kultury osobistej. Tak samo jest w Społem. Najgorzej jest chyba jednak w supermarketach, bo tam dziewczyny są tak zagonione, że nie wiedzą jak się nazywają, a o kulturze zapomniały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:06 Ludzie. "Społem" to są polskie sklepy i tam należy robić zakupy, a nie nabijać kasę Żydom, Anglikom i Francuzom. Niedługo po chleb i po mleko będziemy musieli się wybrać się samochodem lub autobusem / emeryci / do supermarketu. Sami zabijacie polski handel. Obsługa jaka jest taka jest, ale czy lepsza w markecie, gdzie nie ma nikogo ? Tylko na stoiskach mięsnych ktoś próbuje ci coś wcisnąć / degustacja /, przynosisz do domu i śmierdzi, na stoisku warzywnym gość waży i patrzy czy nie włożyłaś banana do cebuli.Proponuję robić zakupy tylko w Społem i w innych polskich sklepach, zwiększy to ich obroty i obsługa będzie sympatyczniejsza, bo więcej zarobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: obsluga w spolem IP: *.21.pl 05.11.06, 07:19 Polak masz rację, ale w Społem nierzadko artykuły są dużo droższe niż u nas w sklepikach w bloku (do marketów nie porównuje z wiadomych względów). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:50 W 100 % sie z tobą zgadzam. Wszystko zależy od kultury a nie od zarobków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: obsluga w spolem IP: 212.87.241.* 07.11.06, 11:43 Zgadzam si e z opinia ze w II Aleji te panie laske robia a czlowiek czuje sie jak intruz.Prezesi mogliby bardziej zwracac uwage na kulture obslugi bo pewnego dnia beda prezesami bezrobotnymi............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: obsluga w spolem IP: 80.54.171.* 05.11.06, 12:07 Obsługa w Społem jest super. O co Wam chodzi.Przeciesz na rękach was nikt nie będzie nosił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:31 O key. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:12 a ja kupowalam i bede kupowac w sklepie spolem bo na moim osiedlu to jeden z lepszych sklepow Odpowiedz Link Zgłoś