Dodaj do ulubionych

obsluga w spolem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:24
co sadzicie o obsludze w sklepach spolem
Obserwuj wątek
    • karoola0 Re: obsluga w spolem 02.11.06, 18:07
      szczerze...
      zadko mila...
      najczesciej jak na jednej z reklam batonu...tylko nie pamietam jakiego....hmmm
      ciezko strawna...przynajmniej na ''moim'' osiedlu
      • Gość: ja Re: obsluga w spolem IP: *.cn.com.pl 02.11.06, 18:30
        Jest okropna,wydaje się że panie które tam pracują były przez wszystkie lata w
        śpiączce i nagle obudziły się znowu w tym sklepie.Prawie nigdy tam nie chodze
        właśnie przez niemiłą obsługe.Zawsze robią łaske gdy się o coś zapyta...itd itp
        • Gość: do gościa ja Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 21:36
          A czy w realu czy tesco wogóle masz szanse kogoś zapytać o jakikolwiek artykuł.
          Obsługa np.w Szarotce na 1000 leciu stara się jak może najlepiej.
    • anna.scott Re: obsluga w spolem 02.11.06, 20:01
      Jeśli chodzi o sklepy Społem, najczęściej bywam w "Puchatku" oraz w tym
      obok "Rarytasu" w II Alei.
      W "Puchatku" obsługa jest sympatyczna, natomiast w II Alei różnie, zależy chyba
      od ekspedientki.
      • Gość: tom Re: obsluga w spolem IP: 212.87.241.* 02.11.06, 22:52
        nie dziwcie ze one sa nie mile zarabiaja po 500 600 zl na miesiac robia po 8 godzin i roba za sprzataczki do kasierek poprostu wszystkko mnialem kiedys praktyki w takim sklepie i jest masakra tyle wam powiem
        • Gość: beti Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 10:28
          tez mialam okazje miec praktyki w sklepie spolem i dziewczyny byly ok tylko one
          robia za sprzataczki kasjerki i ksiegowe bo tyle roboty papierkowej co one maja
          to w niejednym biurze tyle nie ma ale zdarzaja sie tez kierowniczki ktore zyja
          jeszcze w czasach prl
    • Gość: Andzia Re: obsluga w spolem IP: *.wsl.edu.pl 03.11.06, 11:02
      Po wizycie w kilku sklepach Społem, doszłysmy z koleżanką do wniosku, że
      wszystkie panie pracujące w tej sieci musiały chyba wcześniej przejść szkolenie
      pt.: "Jak być wyjątkowo niemiłym dla klienta"... Zauważyłam również, że brak
      uśmiechu, zainteresowania i ogólny marazm jaki wykazują panie w sklepach Społem
      jest niezależny od ich wieku...
    • Gość: Społem Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 13:05
      a co cie to ku.. obchodzi, pracujesz tam czy jak??
      • Gość: znajomy Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:05
        kierowniczka w społem w megasamie jest podła kaze pracujacym tam dziewczynom
        brac mieso co sie nie sprzedało z całego tygodnia hanba i wstyd
        • Gość: ww Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:06
          i one maja sie usmiechac ciekawe
        • Gość: jmk Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 08:48
          W Marcpolu-wygladjacym na "pralnie"- jedna, "buraczna księżniczka" z miesnego
          chciała wcisnąć to co ona uważała że klient powinien dostać- została z tym co
          chciała wcisnać - więc wypłatę też powinna dostać w tym "smakowitym" i
          zjełczłaym mięsie, tak jak w Seazmie-Popieram takie "wychowywanie"-personelu-
          nie sprzedałaś to "zeżresz i zapłacisz za to sama".
      • Gość: społem Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:48
        Jesteś wyjątkowo niemiły. nie wchodź na forum , bo cię nie potrzebują.
    • Gość: nati Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 15:24
      pracowalam i mialam juz dosc i jestem ciekawa czy ja mialam takiego pecha ze
      fatalnie trafilam czy wszedzie jest syf
    • Gość: ania Re: obsluga w spolem IP: *.cn.com.pl 04.11.06, 14:36
      Domyślam się że zarabiają mało i są traktowane źle,jednak ja temu nie zawiniłam
      chodziłam tam tylko na zakupy (teraz już tego nie robie),zrezygnowałam tylko
      dlatego że pani robiła mi wręcz łaske że musi podejśc do kasy,albo ukroić mi
      sera itd.Jest teraz tyle sklepów gdzie robią to wszystko szybko i bez łaski..A
      jak one będą dalej się tak zachowywać to stracą prace i nie będzie nawet 600
      zł,bo wszyscy klienci zrezygnują z zakupów tam ,a znam takich wielu!!
      • Gość: m Re: obsluga w spolem IP: *.21.pl 04.11.06, 21:10
        ???
        • Gość: iwona Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:03
          Polecam wszystkim niezadowolonym sklep Społem na Kilińskiego, obok sklepu
          Nastolatki. W tym sklepie można kupić wszystko i zostać mile obsłużonym. Mam
          porównanie bo raz w tygodniu robię zakupy w różnych marketach i tam nie
          uświadczysz życzliwej osoby.W Społem przemiłe Panie.
          Pozdrawiam Panią Ewę, Mirkę, Marylkę, Małgosię, Dorotkę, Irenkę i P.
          kierowniczkę. Stała klientka Iwona.
          • Gość: iwona Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:16
            I super Pani Ola w warzywniaku na Kilińskiego / też Społem /
            • Gość: ingl ti Re: obsluga w spolem IP: *.range86-135.btcentralplus.com 04.11.06, 22:18
              A ja pozdrawiam najmocniej Pania Iwonke z Sezamu-buzi!
    • Gość: yoł Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:21
      obsługa to totalny old school i tak trzymać uwielbiam te sklepy gdzie na dziale mięsnym połączonym z alkocholwym siedzi grubsza niemila kobitka ot taki urok tych sklepów może jestem zdziwaczały na tym punkcie ale to lubie hehe
      • Gość: ula Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:30
        napisz coś po polsku bez błędów. Też będziesz kiedyś gruby i siedział na
        stoiski mięsno-alkoholowym, bo tak ci każą.
        • Gość: yoł Re: obsluga w spolem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:04
          akurat nietrafiłaś bo jestem wege/abstynętem .
    • Gość: ewa Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 22:45
      Uważam, że wszędzie sa ludzie i ludziska. Na pewno najlepsza obsługa będzie w
      małym prywatnym sklepiku, gdzie obsługuje sam właściciel. Gorzej w większym
      sklepie, gdzie właściciela stać na zatrudnienie personelu. Panienka nie musi
      się uśmiechać za 600 złotych, ale może!!! To wszysko zależy od kultury
      osobistej. Tak samo jest w Społem. Najgorzej jest chyba jednak w
      supermarketach, bo tam dziewczyny są tak zagonione, że nie wiedzą jak się
      nazywają, a o kulturze zapomniały.
    • Gość: Polak Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:06
      Ludzie. "Społem" to są polskie sklepy i tam należy robić zakupy, a nie nabijać
      kasę Żydom, Anglikom i Francuzom. Niedługo po chleb i po mleko będziemy musieli
      się wybrać się samochodem lub autobusem / emeryci / do supermarketu. Sami
      zabijacie polski handel. Obsługa jaka jest taka jest, ale czy lepsza w
      markecie, gdzie nie ma nikogo ? Tylko na stoiskach mięsnych ktoś próbuje ci coś
      wcisnąć / degustacja /, przynosisz do domu i śmierdzi, na stoisku warzywnym
      gość waży i patrzy czy nie włożyłaś banana do cebuli.Proponuję robić zakupy
      tylko w Społem i w innych polskich sklepach, zwiększy to ich obroty i obsługa
      będzie sympatyczniejsza, bo więcej zarobią.
      • Gość: marcin_r Re: obsluga w spolem IP: *.21.pl 05.11.06, 07:19
        Polak masz rację, ale w Społem nierzadko artykuły są dużo droższe niż u nas w
        sklepikach w bloku (do marketów nie porównuje z wiadomych względów).
    • Gość: gość Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:50
      W 100 % sie z tobą zgadzam. Wszystko zależy od kultury a nie od zarobków.
      • Gość: hela Re: obsluga w spolem IP: 212.87.241.* 07.11.06, 11:43
        Zgadzam si e z opinia ze w II Aleji te panie laske robia a czlowiek czuje sie
        jak intruz.Prezesi mogliby bardziej zwracac uwage na kulture obslugi bo pewnego
        dnia beda prezesami bezrobotnymi............
    • Gość: kazik Re: obsluga w spolem IP: 80.54.171.* 05.11.06, 12:07
      Obsługa w Społem jest super. O co Wam chodzi.Przeciesz na rękach was nikt nie
      będzie nosił.
      • Gość: aaa Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:31
        O key.
    • Gość: ola Re: obsluga w spolem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:12
      a ja kupowalam i bede kupowac w sklepie spolem bo na moim osiedlu to jeden z
      lepszych sklepow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka