rybek1997 03.11.06, 15:58 Z tego co wiem to w Częstochowie strażników jest około 150. Tylko gdzie oni są? Na mieście rzadko ich widze. No może za wyjątkiem rynku na II aleji. Tam stoją chyba codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Straż Miejska IP: *.realestate.net.pl 03.11.06, 16:00 ZA winklem stoją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Straż Miejska IP: 212.87.241.* 03.11.06, 16:03 Siedza na stolkach i pierdza.Zaco biora kase? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:08 Masz złe wiadomości.Strażników o ile się nie mylę jest ok.90 , z czego jak słusznie zauważono 30% pierdzi w stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Straż Miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:52 do Rybek Co za nimi chodzisz ,że ich nie widzisz.Może musisz iśc do okulisty.Bo jak wiem pracują 24/h .A odniośnie siedzenia i jak twierdziśz pierdzenia w stołek to tqwoje zgłoszaenie musi ktos przyjąć chyba.Ale najlepiej jest szkalować każdego . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Straż Miejska IP: 212.160.86.* 03.11.06, 18:12 czyli drogi mieszkancu skoro jest 90 straznikow a 30% to biurokraci wiec do przyjecia zgloszenia potrzeba az 27 strazakow Bez przesady !!! tylu telefonistow to Policja w czewie nawet nie ma !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZKANIEC Re: Straż Miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:01 do zzz nie strażaków )polecam nauke języka polskiego-odmiany Nie telefonistów bo ci pracują w TPSA .Trzeba tez wziąc pod uwagę inne osoby np chyba księgowśc ,kadry ,obsługa interesantów ,sprzątaczki ,osoby dyżurne.Te osoby muszą zabezpieczyć prace osób na ulicy.Tak jest w każdej firmie .Chyba ,że ty znasz inny sposób zarządzania firmą.jeżeli tak do przedstaw i dostaniesz NOBLA> Odpowiedz Link Zgłoś
rybek1997 Re: Straż Miejska 04.11.06, 19:27 Nie musze za nimi chodzić. To, że pracują 24/h to ja tez doskonale wiem. Tylko twierdze, stwierdzilem ze stoja 'zawsze' w jednym miejscu. A moze by sie tak przeszli? np. po mojej dzielnicy? Szkalować to ja nie szkaluje. ja tylko krytykuje. A do tego mam prawo, bo żyje w demokratycznym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strażak Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:46 Wiecie co "palanty" "buce" źle piszacy o SM !! Możecie nas cmoknąć w "dupsko" i rowik wylizać ! Hejka matołki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Straż Miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:48 noi dobze ze ich nie widac bo sie do wszystkiego doczepiaja tylko nie dotego co trzeba. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
rybek1997 Re: Straż Miejska 04.11.06, 19:29 Gość portalu: Strażak napisał(a): > Wiecie co "palanty" "buce" źle piszacy o SM !! > Możecie nas cmoknąć w "dupsko" i rowik wylizać ! > Hejka matołki !! Widac, ze niektórzy z "WAS" powinni troszeczke kultury sie nauczyć. Bo ja nikogo nie obrazilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszakaniec Re: Straż Miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:07 Najlepiej każdymu wytykać błedy a sobie nie.Jeżeli ich nie widać to trzeba dzwonić na 986 lub 112 to się pojawią i zrobia co trzba .Ja tak robię.Jeżeli piszecie że się czepiaja to muszą mieć powód.My jesteśmy tajką nacją ,ze nie potrafimy przyznac się do błedu a jeżeli chodzi np. o rzucenie papieru to tym bardzie .Po to ich powołali.Jeżeli macie problemy to przetyczajcie do czego są powołani a jak nie zrozumiecie to skontaktujcie sie z nimi to wam powiedzą Odpowiedz Link Zgłoś