Dodaj do ulubionych

Straż Miejska

03.11.06, 15:58
Z tego co wiem to w Częstochowie strażników jest około 150. Tylko gdzie oni
są? Na mieście rzadko ich widze. No może za wyjątkiem rynku na II aleji. Tam
stoją chyba codziennie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Straż Miejska IP: *.realestate.net.pl 03.11.06, 16:00
      ZA winklem stoją.
      • Gość: gosc Re: Straż Miejska IP: 212.87.241.* 03.11.06, 16:03
        Siedza na stolkach i pierdza.Zaco biora kase?
    • Gość: bolo Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:08
      Masz złe wiadomości.Strażników o ile się nie mylę jest ok.90 , z czego jak
      słusznie zauważono 30% pierdzi w stołki.
    • Gość: mieszkaniec Re: Straż Miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 16:52
      do Rybek

Co za nimi chodzisz ,że ich nie widzisz.Może musisz iśc do okulisty.Bo jak wiem
      pracują 24/h .A odniośnie siedzenia i jak twierdziśz pierdzenia w stołek to
      tqwoje zgłoszaenie musi ktos przyjąć chyba.Ale najlepiej jest szkalować każdego .
      • Gość: zzz Re: Straż Miejska IP: 212.160.86.* 03.11.06, 18:12
        czyli drogi mieszkancu skoro jest 90 straznikow a 30% to biurokraci wiec do
        przyjecia zgloszenia potrzeba az 27 strazakow Bez przesady !!! tylu telefonistow
        to Policja w czewie nawet nie ma !!!
        • Gość: MIESZKANIEC Re: Straż Miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:01
          do zzz nie strażaków )polecam nauke języka polskiego-odmiany

Nie telefonistów bo ci pracują w TPSA .Trzeba tez wziąc pod uwagę inne osoby np
          chyba księgowśc ,kadry ,obsługa interesantów ,sprzątaczki ,osoby dyżurne.Te
          osoby muszą zabezpieczyć prace osób na ulicy.Tak jest w każdej firmie .Chyba ,że
          ty znasz inny sposób zarządzania firmą.jeżeli tak do przedstaw i dostaniesz NOBLA>
      • rybek1997 Re: Straż Miejska 04.11.06, 19:27
        Nie musze za nimi chodzić. To, że pracują 24/h to ja tez doskonale wiem. Tylko
        twierdze, stwierdzilem ze stoja 'zawsze' w jednym miejscu. A moze by sie tak
        przeszli? np. po mojej dzielnicy? Szkalować to ja nie szkaluje. ja tylko
        krytykuje. A do tego mam prawo, bo żyje w demokratycznym kraju.
    • Gość: Strażak Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 21:46
      Wiecie co "palanty" "buce" źle piszacy o SM !!
      Możecie nas cmoknąć w "dupsko" i rowik wylizać !
      Hejka matołki !!
      • Gość: lol Re: Straż Miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 22:48
        noi dobze ze ich nie widac bo sie do wszystkiego doczepiaja tylko nie dotego co
        trzeba. pozdro
      • rybek1997 Re: Straż Miejska 04.11.06, 19:29
        Gość portalu: Strażak napisał(a):

> Wiecie co "palanty" "buce" źle piszacy o SM !!
        > Możecie nas cmoknąć w "dupsko" i rowik wylizać !
        > Hejka matołki !!

Widac, ze niektórzy z "WAS" powinni troszeczke kultury sie nauczyć. Bo ja nikogo
        nie obrazilem.
    • Gość: mieszakaniec Re: Straż Miejska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 12:07
      Najlepiej każdymu wytykać błedy a sobie nie.Jeżeli ich nie widać to trzeba
      dzwonić na 986 lub 112 to się pojawią i zrobia co trzba .Ja tak robię.Jeżeli
      piszecie że się czepiaja to muszą mieć powód.My jesteśmy tajką nacją ,ze nie
      potrafimy przyznac się do błedu a jeżeli chodzi np. o rzucenie papieru to tym
      bardzie .Po to ich powołali.Jeżeli macie problemy to przetyczajcie do czego są
      powołani a jak nie zrozumiecie to skontaktujcie sie z nimi to wam powiedzą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka