atmosphere.
05.07.12, 13:18
Mam pewien problem, a konkretniej chodzi o chłopaka.
On chodzi ze mną do klasy i chodzimy ze sobą.
4 dni przed wakacjami był piknik w szkole, był on i byłam ja ale potem przyszły o rok starsze dziewczyny w tym 2 jego kuzynki, on po prostu latał za nimi jak pies i mnie odtrącał ;// Ja nie wytrzymałam i sie rozpłakałam on to zauważył ale nie przejęło go to specjalnie. Po pikniu rozeszli sie wszyscy do domu. Na facebook'u mieliśmy status związku ale gdy po pikniku weszłam na kompa on zerwał ten status i od tak sie obraził. Dzień później siedział w szkole jakiś przygnębiony i w ogóle. w 1 dzień wakacji napisałam do niego na facebook'u o co sie obraził on odpowiedział tylko o to co zrobiłam i, że mam sie od niego odczepić. Dowiedziałam sie, że obraził sie o to że cały czas sie wkurzam na niego jak on spotyka sie z innymi dziewczynami. Dziś do niego napisałam czy dalej jest na mnie zły on odpowiedział, że tak, przeprosiłam go za to i poprosiłam go żeby sie już nie gniewał ale on odpisał tylko, że mam sie odczepić ;//
Ja już nie wiem co mam robić, tęsknie za nim i wiem że po wakacjach sie troche zmienią nasze stosunki. Jest spora szansa, że będzie tak jak wcześniej bo nie napisał, że ze mną zrywa tylko, że jest po prostu zły. Ale chciałabym z nim normalnie popisać :C