Dodaj do ulubionych

Ludzie co sie dzieje...???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:08
Mam 20 lat studiuje, pracuje na dośc wysokim stnowisku jak na swoj wiek.
jestem miła zgrabna niearogancka, pomocna, inteligenta, czasami pyskata ale
znam granice.Może nie jestem duszą towarzystwa, ale mam swoje zdanie na kazdy
temat.
Moj charakter inteligenta, oczytana, typ realistki a nie głupiej kwoki.
Nie wiem dlaczego faceci sie mnie boją?, i jestem cały czas sama.

Obserwuj wątek
    • Gość: en face Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:17
      Byc moze masz zbyt wysokie wymagania wzgledem potencjalnego partnera? Niestety
      wiele osob mimo tego, ze sa sympatycznymi, zadbanymi osobnikami ma zbyt wysokie
      wymagania i nie moze znalesc odpowiedniego partnera, tyczy sie to zarowno
      kobiet jak i mezczyzn.
      A z drugiej strony jestes przeciez jeszcze mloda (tak jak i ja;) wiec sporo
      czasu przed Toba na znalezienie odpowiedniego kandydata. Powiem Ci szczerze, ze
      mam podobne podejscie do zycia i podobna sytuacje, takze bez zalamki. Tutaj nie
      dziala powiedzenie "z braku laku i kit dobry" :)
      Trzymaj sie i powodzenia :)
      • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:21
        Wiesz nie mam zbyt wysokich wymagań bo lubię sobie poszaleć tak jak każdy
        20ltek ale czasmi mam tez ochotę na rozrywki typu"wyższy standart"
        np; kino, teatr, dobra kolacja itd.
        Nie wiem może wy mi powiecie czy to są zbyt duże wymagania?
        • Gość: sdgsgsg Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:33
          To może tak zamiast pisać na forum to poszukasz sobie kogoś! Co myślisz że sam
          przyjdzie do Ciebie? A skąd on ma wiedzieć że akurat zaakceptujesz go? Może to
          ty właśnie szukasz jakiegoś ideału który nie istnieje i piszesz że nie ma nikogo.
        • Gość: Piter Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 18:41
          No to jesteś idealnie w moim typie. Pewnie się gdzieś spotkamy na ulicach cz-wy
          i obejrzymy sie za sobą. Pozdrawiam.
          7241342
      • Gość: mistod Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: 212.2.99.* 05.11.06, 17:56
        może nie jesteś taka wspaniała jak ci się wydaje - inni patrzą na ciebie
        inaczej,trzeba mieć to 'coś' poza tyłkiem, pracą i buźką.
        • Gość: zzz Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: 212.160.86.* 05.11.06, 18:09
          albo trzeba miec buzke tylek i to cos ;)
          • Gość: AAA Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:01
            dokładnie to dlatego z jednymi kobitkami faceci się żenią a inne mają tylko do
            bzykania ...
    • Gość: Gaweł Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.trustnet.pl 05.11.06, 14:37
      Ja mam 40 lat i wcale się Ciebie nie boję, i chętnie się Tobą zaopiekuje.
      • Gość: en face Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:49
        Mysle, ze nie tylko Ty lubisz czasem wybrac opcje "odchamiania" takze byc moze
        obracasz sie po prostu w nieodpowiednim towarzystwie? Albo moze Twoi znajomi
        plci meskiej traktuja Cie po prostu jak kumpla, a nie jako potencjalny obiekt
        zainteresowania, mimo ze mozesz im sie podobac!
        To nie jest takie latwe jak widzisz ;)
      • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:49
        nie nie szukam ideału.
        Ale jak już pisałam faceci sie mnie boją np; ja owszem im sie podobam ale kiedy
        sie dowiadują że juz pracuje, zrabiam nie mała kase oni zczynaja sie bać.
        Chociaż dlamnie kasa nie jest ważna.
        Miałam faceta przez rok, on powiedział, ze nie mogł zniesc kiedy był zemna na
        zkupach a ja za wszystko płaciłam.
        Przeszkadzało mu to ze kupuje buty za 400zł ale przeciez to moje pieniądze.
        Faceci nie mogą zniesc tego kiedy kobieta zaczyna dominować chocby w jednym
        aspekcie;( a szkoda bo to nie kasa jest ważna tylko uczucie!!!
        • takijeden81 Re: Ludzie co sie dzieje...??? 05.11.06, 14:57
          tylko pomyśl o tym że nie każdy facet ma pozycję,pracę na kierowniczym
          stanowisku i zarabia tyle co Ty,czy rodziców którzy go ustawili (co samo w
          sobie oczywiście nie jest złe bo każdy chce dla siebie jak najlepiej).teraz
          mówisz że kasa nie jest dla Ciebie ważna.ale po ślubie za 10-20 lat.ten sam
          facet może byc w tym samym miescu w którym jest teraz.mieć prace jakoś tam
          płatną ale bez przesady.nie każdy rodzi się karierowiczem.wtedy już nie będziesz
          mówiłą że nie przejmujesz się pieniędzmi tylko że musisz utrzymac męża nieroba a
          tego niektórzy faceci nie zniosą.no chyba że lowelasy którym od początku na tym
          zależało :).pozdro.powodzenia w znalezieniu ideału :)
          • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:01
            wiesz i tu sie mylisz.
            Wiesz kazdy moze cos zrobić ze swoi zyciem musi tylko chciec:)
            a pieniądze nie są ważne za pieniądze mozna kupić zegar ale nie czas, mozna
            kupic lekarstwo ale nie zdrowie, mozna kupic sex, ale nie miłośc!!!!
            • takijeden81 Re: Ludzie co sie dzieje...??? 05.11.06, 15:49
              zresztą nie łam się.jesteś jeszcze bardzo młoda i napewno znajdziesz tego
              Jedynego czegoby ktoś nie napisał :)
          • Gość: Maruś Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:34
            ja przechodzę z roli podświadomego singla do świadomego singla... samemu jest
            łatwiej i to dużo ale jak wiemy człowiek jest zwierzęciem stadnym no i tu jest
            pies pogrzebany. w kwestii "nie zależy mi na kasie" to też niestety bym się do
            końca nie zgodził z Tobą, kobiety zawsze szukały i będą szukać bezpieczeństwa
            którego nie da facet który ma ciągle głowę w chmurach...Ja tez mam problem ze
            znalezieniem drugiej połówki ale nic na siłę :) tylko spokój może nas uratować!!!
            pozdrawiam
    • Gość: xXx Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 14:52
      Witaj, może spotykałaś facetów , którym odpowiadała sytuacja ze kobitka nie
      jest zbyt rozgarnięta nie ma zdania , i bez stresowo mogą sobie dominować . A
      przeciesz nie o to chodzi Pozdrawiam.
      • Gość: en face Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:02
        Jestes marzeniem wielu mezczyzn... Nie ma o czym nawet gadac :)
        Po prostu trafialas na facetow "starego typu", ktorzy uwazaja, ze ich pozycja w
        rodzinie musi byc najwazniejsza, a nie dopuszczaja do siebie mozliwosci
        podejmowania decyzji w klimacie konsensusu, bo to uwlacza jego meskiemu ego.
        Nie zmieniaj sie, wyczekaj, a na pewno znajdzie sie ten odpowiedni!
        • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:04
          wczesniej zgnusnieje w domu:)
    • Gość: maciek Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 15:00
      co sie stało, co się stało...
      • paolo101 Re: Ludzie co sie dzieje...??? 05.11.06, 15:10
        moze poprostu nie trafilas na "tego" odpowiedniego.....

a co do tych zakupów to facet juz tak ma, iz nie pozwoli placic za siebie...
        nie martw sie, znajdziesz jeszcze "tego" wlasciwego, ktory Cię pokocha:)
    • Gość: prostyczłowiek Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 15:07
      A fajna jesteś?
      • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:12
        fajna
        • Gość: prostyczłowiek Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 15:14
          No to w czym problem?
          • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:19
            właśnie nie wiem....
            • Gość: prostyczłowiek Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 15:23
              Chętnie bym Cię poznał, ale mam 79 lat.
              • Gość: do prostego czlowi Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:50
                Nie wiem czy to żart czy poważna wypowiedż.Ale ludzie w tym wieku tak nie
                stawiają sprawy.A głupoli na forum rzeczywiście nie brakuje.
                • Gość: prostyczłowiek Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 15:51
                  zważ na moją demencję.
            • Gość: Michał Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.prenet.pl 05.11.06, 16:45
              Ja też tak mam, ona, jestem miły, podobno niebrzydki, nie mam problemów z
              własnoręcznie zarobioną kasą, nie pije nie pale i też ne moge sobie jakos nkogo
              znaleźć. Myslę,ze to jest choroba naszego pokolenia, nie potrafimy ze soba
              rozmawiac. Esemesy i internet zabił w nas umiejetność komunikowania sie. Wiesz,
              taka energiczna osoba jak Ty wcale by mnie nie oniesmielała
        • Gość: pfffffff Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:06
          i skromna.
    • Gość: nieznajomy Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:00
      no cóż bywa i tak :) jak chcesz to napisz, nudzi mi się to sobie może
      porozmawiamy :) gg-1524749 :)
      • Gość: xxx Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:07
        a może jesteś feministką?
    • diabel_piszczalka Re: Ludzie co sie dzieje...??? 05.11.06, 16:24
      Jak mawia mój kolega z pracy:
      - "Marcin nie łam się. Każda zmora znajdzie swojego amatora" ;)
      Życzę powodzenia i pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: smok Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:32
        Jeśli faceci kruszą się kiedy im mówisz ile zarabiasz to im nie mów, a skoro
        lubisz im o tym mówić aby ich skruszyć, to po cholerę ten wątek. Zachowujesz się
        jak zużyta podpaska po okresie. Niby wszystko trzymasz na wodzy ale zawsze się
        znajdzie coś aby ten jeszcze jeden raz rozwinąć skrzydełka i powiedzieć coś
        więcej. Dla mnie powinnaś być sama do czasu, aż zrozumiesz samą siebie.
        pozdro , smok
        • Gość: ingl ti Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 05.11.06, 16:37
          a po czym uwazasz ze faceci sie ciebie boja??krzycza sos jak cie widza?
          na moje oko jestes troche zakochana w sobie-poza tym popieam smoka w jego
          wypowiedzi-zrozum najpierw siebi ea potem innych
          • Gość: przystojny Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 16:40
            Według mnie, jesteś strasznym pasztetem. Dlatego nikt Cię nie chce.
            • Gość: xxx Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:17
              temu że jesteś sama napewno winni są ci wszyscy faceci których spotkałaś. to
              napewno nie twoja wina. przecież jesteś idealna i nieźle zarabiasz.

jestem starszy od ciebie tylko o 2 lata ale muszę to napisać: sprawiasz wrażenie
              zmanierowanej !
              • Gość: zzz nie lamcie sie IP: 212.160.86.* 05.11.06, 17:26
                Ale macie problemy, ja stala dziewczyne znalazlem w wieku 25 lat, a wczesniej
                jakos mi nie przeszkadzal jej brak, dobrze sie bawilem a pozniej bylo mi sie
                ciezko od tego odzwyczajic Ale teraz jest ok i nie lamcie sie tylko bawcie i
                kozystajcie z zycia :)
                pozdrawiam
              • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:35
                jestem zmanierowana dltego, ze pracuje umiem sama na siebie zrobić nie jestem
                pasożytem, którego utrzymują rodzice!!!
                Bo szczerze nie wiem dlaczego mam być zmnierowana?!
                • Gość: xxx Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:42
                  w prawie każdym poście piszesz o tym że zarabiasz. mam wrażenie że to dla ciebie
                  bardzo istotne, dodaj ci wewnętrznej wartości. jesteś w stanie sama się
                  utrzymać. co oznacza że nie będziesz zdana na łaskę faceta. wiesz że bez niego
                  napewno sobie poradzisz. w każdej chwili będziesz mogła go rzucić.

taki prymitywizm w rozumowaniu jest wyczuwalny... może musisz zmienić system
                  wartości?!
                • Gość: hehe Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.11.06, 18:05
                  mogłabys też zaprzeczyć, że nie jesteś pasztetem :D
                • Gość: przystojny Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 19:18
                  A to sztuczka "zrobić na siebie", hahahahaa mocne!
    • Gość: K2 Dziewczyno, szalej !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:39
      Masz 20 lat, na prace przyjdzie czas, wyluzuj troszkę i daj sie poznać innym.

...........

Pieniądze to ponoć nie wszystko??
    • Gość: tom jesteś ideałem...!!!!! IP: *.gw-cz5.z.kat1.spidernet.pl 05.11.06, 17:40
      a moze to ten narcyzm tak przeszkadza...
      • Gość: en face Re: jesteś ideałem...!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:50
        Jesli chcesz to napisz do mnie, mix2ra gazeta.pl

Hej :)
    • Gość: Paolo Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 17:51
      a co studiujesz???
    • Gość: 0n Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: 212.160.86.* 05.11.06, 18:19
      Myślę, że jest to duży problem młodych, ambitnych osób. Ja mam 26 lat i od
      niedawna zajmuję dosyć dobre stanowisko w pracy. Do wszystkiego doszedłem sam.
      Niestety też jestem samotny, mimo iż należę do osób otwartych. Kiedyś
      usłyszałem opinię, że sam nie wiem czego chcę i kobiety mnie się boją, mimo iż
      nie mam problemów w reklacjach z nimi.
      Pozdrawiam
      • dennyrose Re: Ludzie co sie dzieje...??? 05.11.06, 18:35
        Macie syndrom utajonego defektu i znieksztalcone wyobrażenie o wlasnej osobie,
        czyli przerost samooceny i brak umiejetności nawiązania pozytywnych relacji z
        otoczeniem, ale przeciaż to nie koniec świata. W końcu nikt nie jest idealny.
        Gratuluje sukcesów zyciowych i życzę powadzenia;)
        i pozdrawiam cieplutko w ten cudowny księzycowy wieczór;D
        • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:14
          Kurcze nie mam zadnego syndromu utajonego defektu..... chyba ze o czyms nie
          wiem;P
          Jestem wyluzowaną laską, która lubi sie pobawić ale kiedy trzeb jestem powżn i
          umiem pokazć klase.
          Jestem zupełnie normalna ... chyba, ze o czym nie wiem.
    • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:18
      Ale wiem już co zrobię rzuce pracę, zaczne sie ubierać w tendetnych butikach
      białe kozczki, panterki itd bo chyba nie mam innego wyjscia... klasyczny strój
      to chyba tez facetów przeraza no cóz... aaa takie dziewczynki ubrane w tandete
      faceci lubia najbardziej:)))
      • Gość: przystojny Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 19:20
        Jesteś taka mądra! To czemu szukasz tu partnera?
      • diabel_piszczalka Re: Ludzie co sie dzieje...??? 05.11.06, 19:21
        Nie zapomnij o różowej kurteczce i jasnoniebieskich jeansach ;)
        • Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 19:26
          no kupię napewno rózową z futerkiem
      • Gość: marcin_r Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.21.pl 05.11.06, 20:13
        Skąd wiesz co lubią najbardziej skoro żadnego nie możesz przyciągnąć do siebie ?
    • synsama666 Re: Ludzie co sie dzieje...??? 05.11.06, 19:45
      Ze też są na świecie jeszcze takie kretynki, które "robią na siebie"
      • Gość: ingl ti Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 05.11.06, 20:05
        piszesz ze masz 'klase'(nota bene co to oznacza w zascianku?)a takiej osobie
        jak fachman odpowiedzialas zamiast przemilczec dyplomatycznie i z 'klasa"?
        • Gość: fachman Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 20:08
          Bo ona ma klasę "wsiową"
          • Gość: ingl ti Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 05.11.06, 20:14
            no,nie obrazajac wsi!
            • Gość: fachman Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 20:16
              no właśnie, sorrki wieś!
    • Gość: rubia Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:05
      a masz w sobie troche samokrytyki i obiektywizmu?? bo ja jestem w podobnej
      sytuacji ale potrafie spojrzec na siebie z dystansem i znalezc wlasne wady ktore
      powoduja ze nie mam faceta, chociaz wszyscy sie dziwia "taka fajna z ciebie
      dupa, a nie masz faceta". chyba wydaje ci sie ze taka zajebista laska jak ty
      powinna miec sznur wielbicieli, ale wiesz co obudz sie bo swiat nie jest taki
      kolorowy jak ci sie wydaje. i jeszcze jedno, mimo ze zarabiam duzo, to nie
      traktuje pieniedzy jako gwarancji powodzenia tak jak ty naiwna malolato- skoro
      kasa nie ma znaczenia to po co wspomnialas ja na samym poczatku??
      a jesli chodzi o ubior: mezczyzna z klasa zawsze zauwazy i doceni klase u
      kobiety, chociaz fakt ze wiekszosc boi sie eleganckich dziewdzyn.

• Gość: ona Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:09
        Chętnie sie z Tobą umówie na kawke, chyba ze nie masz czasu
    • Gość: rubia Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:07
      w ogole jakis glupi ten post, chyba po prostu chcesz zwrocic na siebie uwage.
      • yo_soy_rubia Re: Ludzie co sie dzieje...??? 06.11.06, 03:26
        wszystko fajnie, tylko droga moja- Rubia to znak zastrzezony... pozdrawiam mimo
        to... i pomysłowosci zyczę

Rubia niepowtarzalna

Ps. a autorce watku odrobina pokory by sie przydała. Zachowujesz się dziecino,
        jak moja babcia - wszystkie rozumy zjadła i pretensja ma , że świat się nie
        kręci dookoła niej. a ja myśłałam, że to tylko starsze panie tak mają- im wolno,
        bo swoje przeszły. Zwłaszcza wdowom wolno...bo biedne bez swojego ukochanego
        głupieją powoli- nie obrażając babć...
        No, to kolorowych snów wszystkim z klasą (zwłaszcza pannie, co to tu zaczęła- a
        którą to klasę dziecino masz?) no i tym bez klasy - bo jak tylko śmiech mają na
        mordce- to już jest klasa :-)
    • Gość: on Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 01:15
      Hmm, sam mam 20 lat i rowniez szukam partnera.. wiec smiem uwazac sie za
      potencjalnego zainteresowanego twoja szanowna osoba, lecz posty w stylu
      "...ludzie niepojete rzeczy sie dzieja, facet mnie zostawil bo nie mogl zniesc
      ze przy nim kupowalam kozaki za 400 zeta..(chociaz on sam byc moze caly miesiac
      musi przezyc za 500 :D)" jakos mnie nie przekonuja do twojej osoby. Generalnie
      brzmi jak wyznanie proznej, zmanierowanej i stawiajacej na pierwszym miejscu
      kase dziewczyny. Moim zdaniem jesli rozmawiamy na powaznie o takim zwiazku, a
      wnosze, ze rozmawiamy na powaznie, to nie powinnas manifestowac wobec chlopaka,
      ze jego dziewczyna jest wzorem nowoczesnej wyzwolonej niezaleznej mlodej kobiety
      (co samo w sobie jest jak najbardzie cool ;]). Wystarczy wejsc w skore chlopaka
      nie smierdzacego groszem, i pomyslec jak sie czuje gdy jego dziewczyna nosi
      szalik drozszy niz wszystkie ciuchy razem wziete, ktory nosi na grzbiecie.
      Sorry, ze wszystko sprowadzam do kasy ale to wydaje mi sie kluczowe, nie zrozum
      mnie zle. To, ze jestes niezalezna to nie jest przeszkoda wobec prawdziwego
      uczucia, uznal bym to raczej za drobny dyskomfort, ale to tylko zalezy od ciebie
      czy dasz go odczuc swojemu partnerowi.
      • Gość: ingl ti Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 07.11.06, 01:34
        ludzei!!!! co sie dzieje?????
        tak madrze odpisywalam na ten watek i moje nieocenione komentarze gdzies
        zginely-co ja komu zawinilam????
        • Gość: On 28 Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 01:50
          Litosci!!Kobieta 20 letnia piszaca o sobie inteligentna ?Nie wiem czy zdajesz
          sobie z tego sprawe ale ludzie ktorzy sami siebie oceniaja na zasadzie jestem
          piekna, inteligentna , powabna i wogole naj naj !tak na dobra sprawe wcale tacy
          nie sa.. bo ludzie inteligentni nie mowia o tym głosno , ta ocena naalezy do
          osob trzecich calkiem bezstronnych i bezinteresownych ..najpprosciej mowiac
          popadlas w tak zwany syndrom narcyzmu , swojej osoby !!Po drugie praca na
          wysokim stanowisku w wieku 20 lat gdzie jeszcze sie uczysz?Komu Ty przepraszam
          chcesz tym zaimponować ??Ta praca na wyskoim??na dosc wyskoim ?jak to
          napisalas,nazwałaś stanowisku w wieku 20 lat to praca w Macro na kasie ze
          złotą karta( bez urazy oczywiscie do pracownikow tego sklepu) tak wiec...
          wwwwwwiecej pokory i samokrytyki , jak stawiania siebie jaka to ja nie jestem
          najjjjjjjjjj a wszyscy sie mnie boją .Parodia
      • Gość: on 28 Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 02:01
        Dodam jeszcze dwa małe szczegóły do tej wypowiedzi kolegi.. ze owa kolezanka
        zapomniała do tych superlatyw swojej osoby dodac z własnym lokum i
        zmotoryzowana!!ehh teraz juz jestes Big Star !
        • Gość: rubia Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:53
          racja chlopaki, obnosi sie dziewczyna z ta kasa i stanowiskiem, a tez chcialabym
          wiedziec jakie to wysokie stanowiska moze zajmowac osoba 20letnia heh. laska
          mlodziutka i samotna wiec pewnie mieszka ze starymi, to za nic nie placi, bo
          jakby ze swojej pensji musialaby oplacic mieszkanie, samochod i rachunki to nie
          wiem czy by sobie kupowala buty za 4 stówy, nawet jesli niezle zarabia.
          jak na moj gust, to lasce sie fartnela jakas spoko robota, zarobi ze dwa koła i
          mysli ze pana boga za nogi zlapala i teraz to kazdy facet jej u stóp powinien
          sie czołgac. hehe powodzenia.
          • Gość: Funt Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:52
            Zastanawiam sie co to za praca młoda poszkodowana przez zycie kobietko?? to
            praca pod Adresem na Ul..Garibaldiego ,Bema czy Strażackiej??
          • Gość: on Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 01:01
            Rubia tu rubia tam.. Ktora rubia jest w koncu true rubia?:3
            • misiakilla Re: Ludzie co sie dzieje...??? 08.11.06, 07:42
              prawdziwa rubia to yo_soy_rubia ;)
    • Gość: uszczypliwy Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 00:05
      za pewne tipsiara, blachara i moneta jesteś... :)
      • Gość: smok Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.man.czest.pl 08.11.06, 03:17
        ludzie co się dzieje ? jestem smokiem, calkiem nieźle zarabiam, mam 3
        głowy,żadnej nie trace dla typowej samotnej niezależnej dziewczyny, jestem
        goracy w łóżku i zione ogniem w czasie sexu, ludzie co się dzieję ? ludzie co
        się dzieje ? dziewczyny sie mnie boją, hehe, pomóżcie bo moje buty za 400 zł
        cały czas się zużywają a ja wciąż jestem sama, drugich już takich nie kupie, hehe
        pzodro
    • Gość: er Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 07:44
      przecież juz sobie odpowiedziałas
      • Gość: witek Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:53
        Ludzie co wy zazdroscicie tej dziewczynie tego ze ma kase bo z waszych
        wypowiedzi tak wynika.To jest tylko jej atut ze ma 20 lat ma prace i niezle
        zarbia, w przeciwienstwie do osób, które siedzą w domu i sie beznadziejnie
        wpisuja na to forum i chcą zaszczuc
    • Gość: lol Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.21.pl 09.11.06, 11:55
      trzeba mieć urok osobisty i magię przyciągania, ja nie narzekam na brak zaintersowania ... nawet czasami ma dość tych męskich spojrzeń rzucanych w moim kierunku non stop na ulicy :P
      • Gość: Marek Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:43
        nawet czasami mam dość tych męskich spojrzeń rzucanych w moim kierun
        > ku non stop na ulicy :P Ja tez ja tez,
    • Gość: Nowijka Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:47
      ee tam, głowa do góry, poprostu nie spotkałaś nikogo właściwego, masz dopiero
      20 lat, nie łam sie tylko korzystaj z zycia, facet do tego nie jest niezbedny,
      a jak nie bedziesz o tym mysleć to pójdzie łatwiej
      powodzonka
      • Gość: zen Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:33
        moze to znak, czasem ludzie zostaja sami bo trudno im znalesc kogos wartego ich
        uwagi, a jesli jestes az tak samodzielna i wspaniala jak myslisz to powiedz
        jaki chlopak chcialby sie toba zaopiekowac czy nawet przytulic .przeciez jestes
        tak fantastyczna :( dasz rada w samotnosci
    • bmkms Sadze, ze cos jeszcze masz o czym nie 11.11.06, 15:13
      napisalas (moze nawet sama nie wiesz ?)
    • Gość: paweł to żałosne IP: *.21.pl 11.11.06, 15:31
      Wystarczy przeczytać to co napisałaś: "Moj charakter inteligenta, oczytana, typ realistki a nie głupiej kwoki". Czy tak pisze dojrzały człowiek? Przecież to jakiś bełkot zapatrzonej w siebie małolaty. Jeśli masz 20 lat to pewnie pracujesz od niedawna. I czym się tu tak jarać? Przecież każdy gdzieś pracuje, ma pieniądze i nie robi z tego wielkiego halo. Wiesz co myślę? Poczułaś trochę pieniędzy, wolności, naczytałaś się artykułów pisanych przez zmanierowane baby i ...w dupie ci się przewróciło. Tak się składa, że każdy uważa, że jest inteligentny. Jeśli faktycznie byś taka była, to już dawno zainteresował by się tobą jakiś wartościowy facet, bo inteligentnych kobiet jak na lekarstwo. A co do twojej chęci dominowania nad facetem, to na razie mogła byś sobie podominować nad jakimś absolutnym leszczem i nikim więcej.
      • Gość: kkk Re: to żałosne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:43
        no,noooo Pawle, chyba Cię znam, lub też ta analityczna przenikliwość to cecha
        nie jednego Pawla:)))
        pozdrawiam

• Gość: Jarek Re: to żałosne IP: *.man.czest.pl 11.11.06, 19:44
        Paweł, 100% racji, nic dodać nic ująć.
    • Gość: m Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: 212.87.241.* 11.11.06, 18:53
      i skromna. LOL. Chyba cos w tym opisie pokrecilas, bo inaczej pewnie ktos by sie
      Toba juz zajal. Wiekszosc Twoich wypowiedzi na forum dowodzi jednego: jestes
      niedojrzala. Nie wiem co dla Ciebie znaczy mam kase, ale dopisz czy utrzymujesz
      dom, samochod etc. bo jesli potrafisz utrzymac odpowiedni poziom doroslego zycia
      w wieku 20 lat chyle przed Toba czola. Jesli dalej na wiekszosc rzeczy loza
      rodzice chodz sobie dalej w butach za 400 zl. Mnie nie stac zeby zonie takie
      kupic, ale chyba nie to jest najwazniejsze. Wazne jest to abys, skoro juz jestes
      taka rewelacyjna, pozwolila mezczyznie roztoczyc nad soba troche opieki tak aby
      poczul, ze jest Ci potrzebny, a nie, ze stanowi tylko broszke na szalu.
      • Gość: kkk Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 19:53
        otóż i to jest sedno sprawy... kobieta musi umieć dać mężczyźnie szansę się
        wykazać...i czym umiejętniej to zrobi tym lepszy efekt:ppp

......................
        ubóstwiam inteligentnych facetów
    • Gość: art Re: Ludzie co sie dzieje...??? IP: *.com 12.11.06, 10:58
      A mnie sie juz podobasz bo wiesz czego chcesz i chhetnie bym sie z Toba
      spotkal. A swoja droga napewno kogos znajdziesz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka