Gość: blondynka IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 16:12 proszę pomóżcie, hejka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: 80.48.49.* 05.11.06, 16:16 walnij głową w scianę . jak się już przebijesz , to tam będzie taka zimna rura metalowa z pokrętłem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 16:19 wielkie dzięki, buziaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingl ti Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 05.11.06, 16:26 glupia ty przeciez jest zima-po co Ci wiedziec jak zimna wode odkrecic??? naucz sie jak odkrecic ciepla a w lato zapytaj znowu o zimna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondynka Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 16:33 Hihihihihhhii, taka glupia to ja nie jestem, chcesz mnie nabrać? Wiem, że latem leci ciepla woda z obu kórków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingl ti Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 05.11.06, 16:39 dziewczyno co ty opowiadasz-w lato bo jest cieplo leci tylko zimna woda!!wez sie w garsc i uwierz mi na slowo ze lepiej bedzie jak sie nauczysz z ciepla woda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatttt Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: 195.116.125.* 05.11.06, 16:30 hmmm.... a więc zabierając głos w sprawie jakże ważnego problemu zgłoszonego przez potencjalnego mojego wyborcę - Wielce Szanowną Panią Blondynkę, chciałbym w nieukrywana satysfakcją, jako kandydat na radnego do Rady Podwórkowej wyrazić swoja pełną gotowość do pomocy ww Pani. Poza tym uważam, że problem jest o wiele bardziej złożony i należałoby się zastanowić czy czasem inni kandydaci, którzy nie wyrazili chęci pomocy tej Pani, nie powinni poddać się dobrowolnej lustracji, bo My - nie potrzebujemy na Naszym Podwórku, ani TW, ani OZI. Z szacunkiem, Kandydat Odpowiedz Link Zgłoś