Dodaj do ulubionych

jak odkręcić zimną wodę?

IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 16:12
proszę pomóżcie, hejka.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: 80.48.49.* 05.11.06, 16:16
      walnij głową w scianę . jak się już przebijesz , to tam
      będzie taka zimna rura metalowa z pokrętłem .
      • Gość: blondynka Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 16:19
        wielkie dzięki, buziaki!
        • Gość: ingl ti Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 05.11.06, 16:26
          glupia ty
          przeciez jest zima-po co Ci wiedziec jak zimna wode odkrecic???
          naucz sie jak odkrecic ciepla a w lato zapytaj znowu o zimna!
          • Gość: blondynka Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: *.man.czest.pl 05.11.06, 16:33
            Hihihihihhhii, taka glupia to ja nie jestem, chcesz mnie nabrać? Wiem, że latem
            leci ciepla woda z obu kórków.
            • Gość: ingl ti Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 05.11.06, 16:39
              dziewczyno co ty opowiadasz-w lato bo jest cieplo leci tylko zimna woda!!wez
              sie w garsc i uwierz mi na slowo ze lepiej bedzie jak sie nauczysz z ciepla
              woda!
    • Gość: kandydatttt Re: jak odkręcić zimną wodę? IP: 195.116.125.* 05.11.06, 16:30
      hmmm.... a więc zabierając głos w sprawie jakże ważnego problemu zgłoszonego
      przez potencjalnego mojego wyborcę - Wielce Szanowną Panią Blondynkę, chciałbym
      w nieukrywana satysfakcją, jako kandydat na radnego do Rady Podwórkowej wyrazić
      swoja pełną gotowość do pomocy ww Pani. Poza tym uważam, że problem jest o
      wiele bardziej złożony i należałoby się zastanowić czy czasem inni kandydaci,
      którzy nie wyrazili chęci pomocy tej Pani, nie powinni poddać się dobrowolnej
      lustracji, bo My - nie potrzebujemy na Naszym Podwórku, ani TW, ani OZI.
      Z szacunkiem,
      Kandydat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka