Dodaj do ulubionych

dekoracja weselna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:08
Zna ktos może firme, która zajmuje się oprawą dekoracyjna kościola,
samochodu, sali? Prosze o adresy i nr telefonu.
Obserwuj wątek
    • aga_aga11 Re: dekoracja weselna 07.11.06, 21:12
      www.mogoland.pl - wykonują dekoracje sal weselnych balonami
      • Gość: dim Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:53
        zapraszam na strony częstochowskiego serwisu weselnego www.naszewesele.czest.pl
    • Gość: roman Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:41
      poszukaj w książce telefonicznej
    • Gość: piter Re: dekoracja weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:26
      Był taki wątek w sierpniu i wrześniu. Sprawdź sobie. Było sporo odpowiedzi.
      • Gość: iza Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:32
        mnie w czerwcu dekorowała pani z Wrzosowej-zarówno salę jak i kościól,nazywa sie
        Karpinska-jak bedziesz zainteresowana to moge poszukac numeru telefonu
        • Gość: dim Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:42
          jeszce raz zapraszam do częstochowskiego serwisu weselnego
          www.naszewesele.czest.pl
          • Gość: lulu Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:14
            dzieki za odpowiedzi, odwiedze ta stronke, ktora poleca dim
    • Gość: ewa Re: dekoracja weselna IP: 80.54.168.* 08.11.06, 20:30
      www.ogrodycynamonowe.pl
      Robią świetne dekoracje kwiatowe... Chyba rok temu jakaś para zażyczyła sobie,
      żeby przed kościołem stały anioły... i dziewczyny z ogrodów zamówiły olbrzymie
      (chyba dwumetrowe) anioły z wikliny... można je obejrzeć przed ich kwiaciarnią
      w alejach... nie pamiętam numeru, ale na stronie wszystko znajdziesz...
    • alina_malinaa Re: dekoracja weselna 22.03.19, 11:11
      ważne, aby znaleźć kolor przewodni wesela.. wszyscy wszystko białe i białe na jedno kopyto ja postawiłam na kolor miłości czyli czerwony:) Świetną dekoracją okazała się ścianka kwiatowa z czerwonych róż jako tło za nami wszyscy sie zachwycali. Koleżanki brały białe ścianki i się zlewały w sukni ślubnej na ich tle, a ja miałam piekny żywy kontrast:) braliśmy ściankę od www.floraleventconcept.pl dopiero rozwijająca się firma, ale przez to bardziej im zależy i są rzetelni. Miło i zwinnie się z nimi współpracowało no i ceny przystępne bardzo.
    • monia001 Re: dekoracja weselna 24.01.20, 12:14
      Jeśli chodzi o wystrój sali to bardzo polecam oddanie tego w ręce fachowców ;)
      Oni najlepiej wiedzą co do czego dobrać by nasze wesele było jak najpiękniejsze.
      Jeśli chodzi o wypożyczenie dekoracji ślubnych, weselnych, świeczników, obrusów itd.To serdecznie polecam lovedecor.pl korzystałam z ich usług i się nie zawiodłam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka