Gość: lulu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:08 Zna ktos może firme, która zajmuje się oprawą dekoracyjna kościola, samochodu, sali? Prosze o adresy i nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_aga11 Re: dekoracja weselna 07.11.06, 21:12 www.mogoland.pl - wykonują dekoracje sal weselnych balonami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:53 zapraszam na strony częstochowskiego serwisu weselnego www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 08:41 poszukaj w książce telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: dekoracja weselna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:26 Był taki wątek w sierpniu i wrześniu. Sprawdź sobie. Było sporo odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:32 mnie w czerwcu dekorowała pani z Wrzosowej-zarówno salę jak i kościól,nazywa sie Karpinska-jak bedziesz zainteresowana to moge poszukac numeru telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dim Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 09:42 jeszce raz zapraszam do częstochowskiego serwisu weselnego www.naszewesele.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: dekoracja weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:14 dzieki za odpowiedzi, odwiedze ta stronke, ktora poleca dim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: dekoracja weselna IP: 80.54.168.* 08.11.06, 20:30 www.ogrodycynamonowe.pl Robią świetne dekoracje kwiatowe... Chyba rok temu jakaś para zażyczyła sobie, żeby przed kościołem stały anioły... i dziewczyny z ogrodów zamówiły olbrzymie (chyba dwumetrowe) anioły z wikliny... można je obejrzeć przed ich kwiaciarnią w alejach... nie pamiętam numeru, ale na stronie wszystko znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
alina_malinaa Re: dekoracja weselna 22.03.19, 11:11 ważne, aby znaleźć kolor przewodni wesela.. wszyscy wszystko białe i białe na jedno kopyto ja postawiłam na kolor miłości czyli czerwony:) Świetną dekoracją okazała się ścianka kwiatowa z czerwonych róż jako tło za nami wszyscy sie zachwycali. Koleżanki brały białe ścianki i się zlewały w sukni ślubnej na ich tle, a ja miałam piekny żywy kontrast:) braliśmy ściankę od www.floraleventconcept.pl dopiero rozwijająca się firma, ale przez to bardziej im zależy i są rzetelni. Miło i zwinnie się z nimi współpracowało no i ceny przystępne bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
monia001 Re: dekoracja weselna 24.01.20, 12:14 Jeśli chodzi o wystrój sali to bardzo polecam oddanie tego w ręce fachowców ;) Oni najlepiej wiedzą co do czego dobrać by nasze wesele było jak najpiękniejsze. Jeśli chodzi o wypożyczenie dekoracji ślubnych, weselnych, świeczników, obrusów itd.To serdecznie polecam lovedecor.pl korzystałam z ich usług i się nie zawiodłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś