Dodaj do ulubionych

Włodzimierz Skalik

08.11.06, 08:34
Fajnie, że ludzie nie związani z ostrą polityką stratuja w wyborach.
Ostatnio zauważyłem plakaty na mieście tego Pana.
Pamiętam jego sukcesy na mistrzowstawach świata jako pilota.
Mam nadzieje że odniesie takie same w sejmiku.
Naprawde dobrze mu życze.
Obserwuj wątek
    • prawicowiec2 Re: Włodzimierz Skalik 08.11.06, 08:39
      Ja też.
      Ale startuje z kiepskiej listy :(
      • o2i4 Re: Włodzimierz Skalik 08.11.06, 08:46
        widziales tekst na jego stronie ?

DEKLARUJE ŻE CAŁOŚĆ DIET PRZEZ 4 LATA
        KADENCJI PRZEZNACZĘ NA CELE CHARYTATYWNE.

nikt tego nie zrobił !!
        • prawicowiec2 Re: Włodzimierz Skalik 08.11.06, 08:50
          i to jest błąd.
          Kupe kasy którą mógłby wydać na pożyteczne rzeczy sie zmarnuje.
          • o2i4 Re: Włodzimierz Skalik 08.11.06, 09:13
            a co to sa pożyteczne rzeczy?
            • prawicowiec2 Re: Włodzimierz Skalik 08.11.06, 09:29
              o2i4 napisał:

> a co to sa pożyteczne rzeczy?

a robisz zakupy od czasu do czasu?
              • o2i4 Re: Włodzimierz Skalik 08.11.06, 09:48
                uważasz że to jest źle przekazać te pieniądze innym ??
                • prawicowiec2 Re: Włodzimierz Skalik 08.11.06, 10:08
                  nie uważam.
                  Jeśli pan Skalik przekaże pieniądze jakiemuś Kowalskiemu który zbiera na
                  operację dziecka to OK.
                  Ale jak znam życie to wpłaci na konto dowolnej fundacji i większość kasy
                  zmarnuje sie na różnych darmozjadów.
                • Gość: wielbiciel Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:43
                  Oczywiście, że źle !!!!
                  Nie ma nic gorszego niz rozdawanie kasy. Lepiej dac prace bez znaczenia jaką,
                  bo ona rozwija człowieka, a nie rozdawac pieniądze
                  • Gość: nikt Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:23
                    nie zgadzam sie, pomoc zawsze była ważna i zawsze bedzie. dobrze, ze sa ludzie,
                    którzy jeszcze chcą pomagac charytatywnie. co innego to dawac tzw "wędke".
                    • Gość: wielbiciel Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 13:26
                      Maz racje, źle się wyraziłem.
              • Gość: .. Re: Włodzimierz Skalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 17:54
                ..
    • Gość: pantigon Re: Włodzimierz Skalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 11:06
      o2i4 napisał:

> Fajnie, że ludzie nie związani z ostrą polityką stratuja w wyborach.

<LOL> przecież jak go wybiorą, to zostanie politykiem, nikt się politykiem nie
      rodzi, każdy nim się zaczął bawić w politykę był tzw. zwykłym obywatelem
      • o2i4 Re: Włodzimierz Skalik 08.11.06, 15:16
        uważam że jest poprostu gościem na którego warto postawić !
        • Gość: Wielbiciel Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 21:46
          Oczywiście, ze jest GOŚCIEM . Znam go od roku 84 , nawet miałem okazje
          delektować sie lotem, gdy siedział za sterami samolotu AN , Wilgi - to czytsa
          fantazja. Ufff.... az mnie ponosi, gdy wspominam. Zawsze był super człowiekiem.
          Ja bez chwili zastanowienia oddam na niego głos
          • Gość: ales Re: Włodzimierz Skalik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.11.06, 10:16
            tez z nim kiedys leciałem, nie zapomniana chwila :)
            bez ciena wątpliwości go popre
    • milyalbonie Re: Włodzimierz Skalik 09.11.06, 11:14
      Rowniez znam Pana Włodzimierza, miałem okazje go spotkac, podczas jakiejs akcji
      dobroczynnej. Bardzo popieram, człowiek otwarty i szalenie sympatyczny, poza
      tym ma swoją, bardzo przemyślaną wizje działania. Dobrze, ze kandyduje
      • Gość: KtoCo Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:56
        Spotkałam go kiedyś na lotnisku, bardzo miły człowiek.
        Ma mój głos :)
        • Gość: kornik Re: Skalik i Darocha IP: *.czestochowa.agora.pl 09.11.06, 17:26
          Skalik kandyduje z PiS-u do sejmiku wojewódzkiego, a inny wybitny częstochowski
          pilot Janusz Darocha - do częstochowskiej Rady Miasta z listy Wspólnoty T. Wrony
          • Gość: remyk Re: Skalik i Darocha IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.11.06, 20:22
            To bedzie fajny duet :)
            • Gość: wielbiciel Re: Skalik i Darocha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:04
              Moze wowczas uda sie cos zrobic, aby lotnisko wrocilo do dawnej swietnosci,
              gdzie szkolila sie mlodziez, cale wekendy spedzali tam na lotnisku czas
          • Gość: XXX Re: Skalik i Darocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:48
            Oj, to Wrona mógłby sobie dopiero teraz polatać, jak za dawnych czasów, ale już
            chyba nie polata
    • Gość: hippo Re: Włodzimierz Skalik-Oddaję na niego Głos! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 19:07
      Warto postawić na prządnego człowieka,który tyle osiągnął i osiągnie,będąc
      naszym przedstawicielem w Sejmiku ...Cieszę się ,że mogę bez zastanawiania się
      ,oddać na Niego Głos.. szkoda ,że nie wysunięto jego kandydatury na
      Prezydenta...... ale wiadomo, albo Wrona ,albo Rozpondkowa...... tak to już
      ustalono..... my mamy tylko to przyklepać... żaden wybór.........
      • Gość: Monika Re: Włodzimierz Skalik-Oddaję na niego Głos! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.11.06, 19:43
        Mam moj glos !!
      • Gość: XXX Re: Włodzimierz Skalik-Oddaję na niego Głos! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:50
        Nikt tego nie oczekuje, przyklepnięcia.Są wśród kandydatów na prezydenta
        jeszcze inne osoby, ale ty wiesz, lepiej o nich nie wspominać, bo mo.ze ktoś
        usłyszy i zagłosuje
    • Gość: batman jade do pracy i co chwile widze skalika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 20:32
      chyba tez na niego zaglosuje
    • Gość: z Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 21:55
      • Gość: marzyciel Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:28
        startuja jak na zawodach - Skalik i Darocha, haha
        WYGRAJA RAZEM
    • Gość: ranek Świetnie, popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 09:05
      ...
      • Gość: podróznik Re: Świetnie, popieram IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.11.06, 09:14
        Idąc rano do pracy cały czas towarzyszy mi Pan Włodzimierz :)
        Hehe. Chyba też na niego zagłosuje.
      • Gość: gość Re: Świetnie, popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:29
        dobra niech bedzie to i ja
    • Gość: wielbiciel Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 16:10
      obawiam się ze zbyt mało jest ludzi którzy go ( Ich )znają jako zasłużonego dla
      lotnictwa cywilnego, jako człowieka tak w życiu prywatnym, jego osobowość,
      wartość jego osby dla społeczności Częstochowskiej. Oby się nie okazało, że inni
      tzw krzykacze wezmą góre , a Pan Skalik, czy Pan Darocha nie odniesie sukcesu.
      Polak jest dziwnym obywatelem, zazwyczaj wybiera tych co glośniej krzyczą i
      krytykuja :-(((
      • Gość: iki Re: Włodzimierz Skalik IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.11.06, 17:49
        mam nadzieje ze jednak ktos zauważy takich ludzi jak Pan Skalik i Pan Darocha
    • Gość: 21centymetrów fajna ta ulotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:50
      dostałem ulotke do skrzynki, w sumie fajna, inna. ale wolałbym na rozkładówce
      jakas rozebraną fajna przedstawicielke częstochowy
      • milyalbonie Re: fajna ta ulotka 10.11.06, 17:57
        ja bym proponował rozpondkową na rozkładówce, zbliżenie jak opala sie nago na
        jednym z bloków widocznych na ulotce skalika

Gość portalu: 21centymetrów napisał(a):

> dostałem ulotke do skrzynki, w sumie fajna, inna. ale wolałbym na rozkładówce
        > jakas rozebraną fajna przedstawicielke częstochowy
    • Gość: katia głosuje na skalika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 18:06
      nie wiedziałam ze startuje dzisiaj wróciłam do częstochowy i bardzo się cieszę,
      duzo dobrego o nim słyszałam
      • Gość: xenia Re: głosuje na skalika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:02
        ja tez :)
        same dobre słowa o nim słyszałam.
        • Gość: ilona Re: głosuje na skalika IP: 195.116.125.* 10.11.06, 21:12
          hej , wiwat pilotom z Częstochowy - mają spore osiągnięcia od dawna - od masy
          lat - głosujmy za Skalikiem
    • Gość: x Re: Włodzimierz Skalik IP: 195.116.125.* 10.11.06, 21:15
      niech będzie reprezentantem między innymi tych co wyjechali - członków
      Aeroklubu częstochowskiego w tamtych czasach -......
    • Gość: marek.k poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 21:48
      To ja też popre tego waszego skalika
      • Gość: piotr.t Re: poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:25
        to i ja :)
        • Gość: iki Re: poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:26
          fajny gość. tez go popre.
          • Gość: . Re: poparcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 01:13
            .
            • Gość: Lotniarz Re: poparcie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 12.11.06, 00:22
              Lubie go !
    • Gość: Wielbiciel Re: Włodzimierz Skalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:30
      Kto wie, czy wygrał wybory ???
      • Gość: cototonie Re: Włodzimierz Skalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 12:26
        Skalik w Sejmiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka