Dodaj do ulubionych

Internet zlaota raczka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:36
Czy ma ktos z Was internet ze zlotej raczki (ice-net). Chodzi mi o opcje 512 za 50zl. Jak to chodzi , czy sa jakies spadki predkosci. Prosze o opinie bo mam net z lan softu ale tam chyba nie wiedza co to obnizka, place 64zl za dynamiczne 512, ale bardzo czesto predkosc spada grubo ponizej. Czy wogole jest jakas opcja z gwarantowanym 512?
Obserwuj wątek
    • Gość: sour Re: Internet zlaota raczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 13:47
      tak w PolPak. Ale za taki CIR to sie placi konkretnie. Za rok bys sobie za to
      samochod kupil.
      • Gość: aneta Re: Internet zlaota raczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 14:02
        Ja też mam z land softu, a może wiecie czy jeśli zrezygnuje to zabiorą mi sprzęt
        czy też przechodzi na moją właśność?
    • Gość: Tomek Re: Internet zlaota raczka IP: 212.87.240.* 09.11.06, 14:45
      w ice-net predkosc 512 kosztuje tez 65 zeta(w promocji dla stalych klientow),
      ja 50 zeta place za predkosc 256, no chyba ze ceny sie zmienily ale nikt z
      firmy mnie o tym nie poinformowal wiec chyba nadal jest ..drogo! Co do jakosci
      to takze pozostawia wiele do zyczenia, gdyby ktos znal jakiegos dostawce w
      okolicach brzezin koło giełdy samochodowej to prosze o namiary.
      • Gość: sweet Re: Internet zlaota raczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:22
        No wlasnie ostatnio bylem w sklepie zlota raczka i byla tam ulotka , na ktorej jest opscja 512 za 50zl. Zapytaj sie bo na pewno jest taka cena.
      • Gość: do Tomka Re: Internet zlaota raczka IP: 212.87.240.* 09.11.06, 16:43
        Tomek, maja racje, jest informacja o 512 za 50 zeta, my teraz placimy 50 za 256,
        podobno trzeba isc i przepisac umowe. Nie wiem dokladnie :/
        • Gość: sweet Re: Internet zlaota raczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 12:09
          tak malo osob ma od nich internet. Prosze o opinie, bo nie wiem czy jest sens sie przenosic.
          • Gość: sweet Re: Internet zlaota raczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:18
            podbijam, bo moze jednak znajda sie jacys klienci zlotej raczki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka