Dodaj do ulubionych

Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ??

IP: 195.117.107.* 12.11.06, 20:52
Szukam warsztatu samochodowego - mechanika dobrego i stosunkowo nie drogiego
Bedę wdzięczny za namiary
Obserwuj wątek
    • Gość: jacek Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:57
      Robert Kot-ulica Zlota ....ileś tam....
    • Gość: kostek Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:58
      dąbie na przeciwko stci paliw
    • Gość: uprzejmy Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:23
      na wyczerpach ul. warszawska bodajrze 480 ale nie jestem pewny numeru nazywa sie
      BOSH SERVICE
      • Gość: / Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:45
        To jest elektromechanik. Mechaniki zwyklej tam nie zrobisz. W elektromechnice sa
        najlepsi.
    • Gość: maks... Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:33
      miejscowość Dudki(droga na Kokawę-Łask)Robert Sapała
    • Gość: tez mechanik Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:42
      Krzysztof Kononowicz-Białystok
    • Gość: AS Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:54
      Jedź do Kity na Jurajskiej .. stara szkoła ... super gość :)) naprawdę
      polecam ...
      • Gość: paranoya Ostrzeżenie!!!!!!! IP: 80.54.173.* 13.11.06, 12:31
        Uwaga na warsztat z ul.Kościelnej(vis a vi kościoła).To co mnie spotkało po
        wizycie u stradomskiego fuszeranta niemalże doprowadziło do tragedii!!!
        Gośc miał stosunkowo łatwe zadanie (wymiana łożyska),które niestety sprawiło
        jegomościowi sporo wysiłku.No coż ,ale po wielkich bojach z dokręcaniem koła i
        skrajnym kacem ,udało się,przynajmniej tak mi się zdawało,do czasu gdy po owej
        naprawie wracałem z krakowa z 3 pasażerów i zaczęło sie coś niepokojącego
        dzi8ać z samochoddem.Układ hamulcowy jakby przestał funkcjonować
        poprawnie ,kontrolka ABS-u wariowała jak szalona.Zaraz po powrocie udałem sie
        niezwłocznie do autoryzowanego servisu, w którym to, auto zostało poddane
        wnikliwemu badaniu ,komputer wykazał prawe tylne koło(to samo w którym
        nastąpiła wymiana łożyska),jednogłośna decyzja,auto wędruje na podnośnik, i
        co.........odpada kołooooooooo!!!!!!!!!!!!!
        Stojąc pośrod mechaników odniosłem nieodparte wrażenie ,że ich wzrok skierowany
        na mnie dowodzi jednego ,stał sie chyba cud , że wogóle tam jestem...ale po
        krotce ,okazało sie że nie została usunięta stara "bieżnia",a na nią na siłe
        wbita nowa ,tak więc koło nie dostawało do gwintu i w rezultacie było lużne...a
        teraz najlepsze!!!Zaraz po usunięciu usterki udałem sie do mistrza z
        kościelnej,po kilku dniach udało sie spotkać więc przedstawiłem sytuację
        domagając się jednocześnie zwrotu kosztów opłaconej,feralnej usługi i co???heh
        Oczywiście gość wszystkiemu starał sie zaprzeczać podając jakieś niestworzone
        argumenty z dupy(przepraszam ,uniosłem się),a po tym jak przypomniałem o jego
        stanie trzeżwośći w dniu odbierania samohodu rzekł: a idż Pan w
        chu.,wypierda...Pan z posesji bo psem poszczuję itd,itp...
        Więc szanowni czytelnicy jeśli nie chcecie napotkać nieprzyjemności na drodze
        usprawnieni swego pojazdu prponuję miejsce to omijać szerokim
        łuuukieem...miłego...

• Gość: radek Re: Ostrzeżenie!!!!!!! IP: 80.50.232.* 13.11.06, 23:30
          Porada, wykonał usługę nie wydał rachunku - urząd skarbowy i jest po firmie -
          grzywna wynosi 15 tys. zł.
          Dobry jest Korzeniec na Lisińcu przy kościele zjazd w lewo i pierwsza lub druga
          w lewo. Kawia też nie jest zła i zawsze rachunek z gwarancją dają.
    • Gość: kowal Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.148.inds.pl 13.11.06, 23:10
      Ja jezdze do Radka na Mlodosci 45 albo 51 nie wiem dokladnie - skrecasz w
      kiedrzynie na czarny las i za gorka po lewej stronie przed skladem budowlanym
      bedziesz mial tablice RadCars czy jak to sie pisze ;) W aucie mam wizytkowe ale
      nie chce mi sie isc ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka