Gość: w_potrzebie IP: 195.117.107.* 12.11.06, 20:52 Szukam warsztatu samochodowego - mechanika dobrego i stosunkowo nie drogiego Bedę wdzięczny za namiary Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:57 Robert Kot-ulica Zlota ....ileś tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostek Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 20:58 dąbie na przeciwko stci paliw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uprzejmy Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:23 na wyczerpach ul. warszawska bodajrze 480 ale nie jestem pewny numeru nazywa sie BOSH SERVICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:45 To jest elektromechanik. Mechaniki zwyklej tam nie zrobisz. W elektromechnice sa najlepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks... Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:33 miejscowość Dudki(droga na Kokawę-Łask)Robert Sapała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez mechanik Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 09:42 Krzysztof Kononowicz-Białystok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 10:54 Jedź do Kity na Jurajskiej .. stara szkoła ... super gość :)) naprawdę polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranoya Ostrzeżenie!!!!!!! IP: 80.54.173.* 13.11.06, 12:31 Uwaga na warsztat z ul.Kościelnej(vis a vi kościoła).To co mnie spotkało po wizycie u stradomskiego fuszeranta niemalże doprowadziło do tragedii!!! Gośc miał stosunkowo łatwe zadanie (wymiana łożyska),które niestety sprawiło jegomościowi sporo wysiłku.No coż ,ale po wielkich bojach z dokręcaniem koła i skrajnym kacem ,udało się,przynajmniej tak mi się zdawało,do czasu gdy po owej naprawie wracałem z krakowa z 3 pasażerów i zaczęło sie coś niepokojącego dzi8ać z samochoddem.Układ hamulcowy jakby przestał funkcjonować poprawnie ,kontrolka ABS-u wariowała jak szalona.Zaraz po powrocie udałem sie niezwłocznie do autoryzowanego servisu, w którym to, auto zostało poddane wnikliwemu badaniu ,komputer wykazał prawe tylne koło(to samo w którym nastąpiła wymiana łożyska),jednogłośna decyzja,auto wędruje na podnośnik, i co.........odpada kołooooooooo!!!!!!!!!!!!! Stojąc pośrod mechaników odniosłem nieodparte wrażenie ,że ich wzrok skierowany na mnie dowodzi jednego ,stał sie chyba cud , że wogóle tam jestem...ale po krotce ,okazało sie że nie została usunięta stara "bieżnia",a na nią na siłe wbita nowa ,tak więc koło nie dostawało do gwintu i w rezultacie było lużne...a teraz najlepsze!!!Zaraz po usunięciu usterki udałem sie do mistrza z kościelnej,po kilku dniach udało sie spotkać więc przedstawiłem sytuację domagając się jednocześnie zwrotu kosztów opłaconej,feralnej usługi i co???heh Oczywiście gość wszystkiemu starał sie zaprzeczać podając jakieś niestworzone argumenty z dupy(przepraszam ,uniosłem się),a po tym jak przypomniałem o jego stanie trzeżwośći w dniu odbierania samohodu rzekł: a idż Pan w chu.,wypierda...Pan z posesji bo psem poszczuję itd,itp... Więc szanowni czytelnicy jeśli nie chcecie napotkać nieprzyjemności na drodze usprawnieni swego pojazdu prponuję miejsce to omijać szerokim łuuukieem...miłego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Ostrzeżenie!!!!!!! IP: 80.50.232.* 13.11.06, 23:30 Porada, wykonał usługę nie wydał rachunku - urząd skarbowy i jest po firmie - grzywna wynosi 15 tys. zł. Dobry jest Korzeniec na Lisińcu przy kościele zjazd w lewo i pierwsza lub druga w lewo. Kawia też nie jest zła i zawsze rachunek z gwarancją dają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Dobry mechanik samochodowy ? Gdzie ?? IP: *.148.inds.pl 13.11.06, 23:10 Ja jezdze do Radka na Mlodosci 45 albo 51 nie wiem dokladnie - skrecasz w kiedrzynie na czarny las i za gorka po lewej stronie przed skladem budowlanym bedziesz mial tablice RadCars czy jak to sie pisze ;) W aucie mam wizytkowe ale nie chce mi sie isc ;) Odpowiedz Link Zgłoś