Dodaj do ulubionych

wyniki (nie wiem czy prawdziwe)

IP: 80.48.49.* 12.11.06, 21:00
Wrona 33%
Rozpondek 22%
Matyjaszczyk 10%
Giżynski 7%
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe998 Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:07
      a skad sa te wyniki
      • Gość: kola Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: 80.51.4.* 12.11.06, 21:13
        mam nadzieję że tadziu wygra:)
        • Gość: :) Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 21:14
          ja tez mam nadzieje ze tadziu wygra :)
          • Gość: anoosia Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:34
            a ja wprot odwrotnie
      • redakcja_czestochowa Re: wyniki sondażu z ubiegłego weekendu 12.11.06, 21:13
        Przypominamy, że w sondażu, którzy przed tygodniem dla „Gazety” przeprowadził
        wśród częstochowian PBS poparcie dla kandydatów na prezydenta rozkładało się:
        Tadeusz Wrona (Wspólnota Samorządowa) - 32 proc.
        Halina Rozpondek (PO) - 22 proc.
        Krzysztof Matyjaszczyk (Blok Centrolewicowy)) - 10 proc.
        Szymon Giżyński (PiS) - 7 proc.
        Ryszard Raczek (Zrzeszenie Emerytów i Rencistów) - 2 proc.
        Longin Dobrakowski (LPR) - 0 proc.
        • adq82 Re: wyniki sondażu z ubiegłego weekendu 12.11.06, 21:20
          gazeto 32 + 22 + 10 + 7 + 2 = 73 a gdzie brakujące 27 procent ?
          • morning.calm Re: wyniki sondażu z ubiegłego weekendu 12.11.06, 21:24
            To tylko sondaz. Cale szczescie!
            A ten brakujacy procent to ludzie, ktorzy odpowiedzieli pewnie "nie wiem".
          • redakcja_czestochowa Re: wyniki sondażu z ubiegłego weekendu 12.11.06, 21:26
            Był to sondaż, w którym nie zaliczano głosów osób, które deklarowały, że pójdą
            na wybory, ale nie zdecydowały na kogo oddadzą swój głos. To właśnie te 27 proc.
            Pozdrawiamy
            • adq82 Re: wyniki sondażu z ubiegłego weekendu 12.11.06, 21:33
              no to jeśli nie były brane , to powinniście przeskalować do 100% .
              niestety nie zmienia to faktu , że proporcje zostają . :(((
    • Gość: arti Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: *.prio140.trustnet.pl 12.11.06, 21:41
      wszyscy którzy głosowali na Wrone to łosie, najpierw na niego głosują a potem
      przychodzą na żużel i na niego gwizdają, paranoja, idioci i tyle
      • Gość: nieuk Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: 80.54.173.* 12.11.06, 21:46
        Kłania Ci się prof.MIODEK polonisto pozdrawiam
      • Gość: gajowy chrobotek Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: 80.54.169.* 12.11.06, 21:55
        na szczęście nie chodze na żużel .. a co będzie w drugiej rundzie, zobaczymy !
      • Gość: donkichot Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 22:37
        arti - powiem grzecznie nie jesteś zdrowy :) Precz z tym arti !! :)
        • Gość: simonsa Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: 212.160.86.* 12.11.06, 23:27
          dobrze ze bedzie dogrywka bo jak wrony wygraja to wrr...;/
        • Gość: arti Re: wyniki (nie wiem czy prawdziwe) IP: *.prio140.trustnet.pl 14.11.06, 17:39
          ty jesteś ku.. baranie zdrowy chyba jak mlaskasz Wronie pałe
    • adq82 Re: wyniki 12.11.06, 23:45
      Wyniki głosowania z 23 (na 133) Obwodowych Komisji Wyborczych
      Wrona Tadeusz 4939 39.9%

jestem zażenowany ! jednym słowem brakuje żeby każdemu napluł w twarz i dostałby za to jeszcze dodatkowe 10% . tak dziękujecie za wymieranie miasta , pseudo inwestycje , chamskie mpk , burdel w urzędzie ?
      • Gość: rter Re: wyniki IP: 212.160.86.* 12.11.06, 23:48
        podziekujmy wronie! hehe za co? za mechery!!
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd IP: *.um.gov.pl 12.11.06, 23:54
        Miasto nie wymiera.
        Z inwestycji każdy już korzysta, stoją, można je dotknąć i obejrzeć.
        MPK chamskie nie jest.
        Urząd ma grubo ponad 70 procent bardzo pozytywnych ocen mieszkańców
        Częstochowy, o nagrodach nie wspomnę, bo przecież są przyznawane przez
        niezależne i obiektywne organizacje.

Tak więc - polecam spokój i rozsądek. W drastycznych przypadkach relanium.
        • Gość: gość Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd IP: 80.48.49.* 12.11.06, 23:57
          oooooo rzecznik ? w urzędzie ? w niedzielę ?
          • Gość: świr Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 23:59
            w niedziele i w nocy! :O
        • boozar Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd 12.11.06, 23:59
          A ja polecam troche obiektywizmu zamiast realnium, albo jednoczesnie ;)
          I mniej wazeliny bo zabraknie w miescie niedlugo.

pozdrawiam
          • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd IP: *.um.gov.pl 13.11.06, 00:03
            Widzę, że zachowuje pan czujność we wszystkich wątkach o każdej porze od
            conajmniej tygodnia. Jak zwykle obiektywnie, pozytywnie nastawiony do świata.
            • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd IP: *.um.gov.pl 13.11.06, 00:05
              co najmniej oddzielnie :-)
              • zwitter1 Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd 13.11.06, 00:10
                A ja glosowalem na
                SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD SLD
                • Gość: zs Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 00:16
                  EEEEEEEEEEEEEEEE, nie żartuj!!!!
              • Gość: gość Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd IP: 80.48.49.* 13.11.06, 00:10
                dobranoc Panie wolontariuszu .
                proszę nie siedzieć do późna .
                prąd publiczny też kosztuje .

:)
              • boozar Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd 13.11.06, 00:45
                Tak jest :)
                Nie spie,nie jem, nie pije nie.........
                Tylko siedze caly czas na forum i obserwuje wszystkie watki.
                Wiaze sie to co prawda z otwarciem 128 okien na raz, ale czego sie nie robi,
                aby tylko znalesc Panskie posty i cos nabazgrac w ospowiedzi ;)

PS. To ciekawe poniewaz ostatnie 4 dni nie wchodzilem na forum :))) ale co
                tam....

pozdrawiam
        • yanoooosh Re: zacietrzewienie partyjne zabija trzeźwy osąd 13.11.06, 00:13
          Gość portalu: I.LEŚNIKOWSKI napisał(a):

> Miasto nie wymiera.
          > Z inwestycji każdy już korzysta, stoją, można je dotknąć i obejrzeć.
          > MPK chamskie nie jest.
          > Urząd ma grubo ponad 70 procent bardzo pozytywnych ocen mieszkańców
          > Częstochowy, o nagrodach nie wspomnę, bo przecież są przyznawane przez
          > niezależne i obiektywne organizacje.
          >
          > Tak więc - polecam spokój i rozsądek. W drastycznych przypadkach relanium

to chyba Panie Rzeczniku nie jezdzi Pan autobusamijezeli w mpk nie ma chamstwa to zycze kultury.
          Jezeli Pan toleruje zachowanie kierowcow z mpk i nic w tym zlego nie widzi to swiadczy jednynie o tym , ze Panu tez tej kultury brakuje.

Tyle mojego nie chce Panu ublizycz ale klamie Pan w prosto w oczy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka