Dodaj do ulubionych

jaki zapach perfum dla mężczyzny ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:12
Prosze o wypowiedzi Kobiet jakie perfumy męskie podobają sie wam
najbardziej? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kasienka Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.man.czest.pl 16.11.06, 15:17
      ja uwielbiam jak faect pachnie..."kenzo by jungle" ;)
      • Gość: asia Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:48
        kenzo jungle super pachnie pozniej chrom azzarego pozniej aspen, czarny adidas,
        lacosta zielona , aramis life , farenhait, hugo boss ale nie pamietam ktory,
        kwestia gustu to tobie musi sie podobac jak pachnie twoj mezczyzna
        • Gość: pfffffff Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:38
          wymienilas wszystkie prefumy ktore znasz?
          rzeczywiscie, Farenheit - "boski" zapach
          to ze co drugi facet nim pachnie, to nie wazne
          podobnie z szarym bossem i azzaro chrome
          adidasa pomine.

najladniejsze meskie? chanel allure homme i sport.
          osobiscie podoba mi sie bardzo issey miyake - l'eau d'issey
          • Gość: slawek Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 16:54
            wymienilem ktore posiadam i sie nimi perfumuje
            • Gość: pfffffff Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:01
              sory, nie wiedzialam, ze slawek i asia to ta sama osoba...:>
              • Gość: asia Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:48
                pomylka we wpisie i tak juz poszlo
                • Gość: X-Type Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.centertel.pl 16.11.06, 19:47
                  Kenzo Jungle już dawno nie są produkowane. Powąchajcie sobie kiedyś Kenzo Air -
                  wszystkim dziewczynom się podoba :-)
          • Gość: kev Chrome azzaro był modny, ale 6 lat temu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:41
            Ludzie nie mówcie o perfumach z promocji!
          • Gość: facet DO PfFFfff IP: 80.54.169.* 17.11.06, 08:49
            napisalsa ze co 2 mezczyzna pachnie farenheitem a to nie prawda bo pachnie
            tania podrobka z tesco a nie oryginalem. chyba nie wiecie jak pachnie oryginal.
            myslicie ze jakas drogeria ma oryginal no nie zartujcie sobie. jakas perfumeria
            z reala czy moze rossman ma oryginal hahahah dobre (no9rmalnie juz dawno sie
            tak nie usmialem)
            a mnie podoba sie devidoff i joppy fioletowe a z damskich chanel coco i amarice
            pozdrawiam
            • anna.scott Re: DO PfFFfff 17.11.06, 09:06
              Z damskich: Gucci "Rush" i "Rush 2" (delikatniejszy).
              • Gość: maciek Re: DO PfFFfff IP: *.profiline.pl 17.11.06, 10:44
                moja żonka to używa ,a ja ma pashe cartiera - jest ok :)
              • Gość: Agentka To jest zapach : ))) IP: *.dip.t-dialin.net 17.11.06, 18:03
                uwielbiam zapach AQUA DI ROMA- ciezko go dostac w PL,
                oraz przede wszystkim CAROLINA HERERRA 212- SREBRNY
                ODPLYWAM, kiedy cialo mezczyzny tak pachnie :)))
      • Gość: slawek Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 15:48
        ja tak pachne super perfumy zebym jeszzcze spotkal ciebie to juz by bylo klawo
        • Gość: kasienka Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.man.czest.pl 16.11.06, 17:01
          no widzisz Sławku..juz jest klawo jesli tak pachniesz...;)
          super sa te perfumy,to fakt,poza tym działa na mnie farenheit :)
          pozdrawiam...;)
    • Gość: uszczypliwy Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:08
      Clinique Happy, Mexx, Aspen, każdemu podoba się coś innego, gusta i guściki...
      • Gość: konrad Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.11.06, 17:44
        Aspen nie robi perfum tylko wode kolonska z tego co pamietam.
        • Gość: uszczypliwy Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:50
          Z tego co wiem, to z męskich zapachów nie ma perfum.
          Wszystko to tylko wody toaletowe, po goleniu, kolońskie oraz dezodoranty w
          aerozolu i sztyfcie...
          Ale moge się mylić.
          • Gość: hmm Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 18:03
            Brutal
            • Gość: lady. Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:19
              azzaro - chrome, dolce&gabbana - men
              • Gość: kamilka Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 19:53
                chanel egoiste platinum
                • Gość: Ania Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.l4.c3.dsl.pol.co.uk 16.11.06, 20:49
                  A mi sie strasznie podoba Christian Dior ''Homme'', i Azzaro ''Visit''.
                  • Gość: gosc Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 20:52
                    ostatnio wylacznie Calvin Klein Euphoria - fantastyczny jesienno-zimowy zapach
    • Gość: ;-) Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: 80.50.253.* 16.11.06, 21:00
      tylko YSL KUROS i tylko biały, ale to nie jest zapach dla młodzików. Minimum 30
      i lekki nastrój dekadencji. Najładniej pachnie jak jest wilgoć w powietrzu i z
      bliskiej odległości. Znam ten zapach ;-)
      • Gość: Szaszor vel Chacho Re: "Woda Junga".... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:14
        z wodociunga jest najlepsza, zwłaszcza wzmocniona szorowankiem z dodatkiem
        szarego mydła "Biały Jeleń". A dla relaksu - "cigarety z papióru do tualety".
        Tylko tego suchego. Mokry trudno sie zapala.
    • Gość: peter Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.11.06, 21:18
      a ja polecam Aqua di Roma Laura Biagiotti - super zapach
      • Gość: fi Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:51
        Pi
    • Gość: karotka Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:33
      stary jak świat ale najlepszy:
      Issey Miyake L´Eau D´Issey .... orzeźwiający, delikatny, subtelny, ciepły, pełen
      energii....
      • Gość: bociek Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.prio138.trustnet.pl 16.11.06, 22:39
        czerwona Lacosta is the best
      • Gość: Szifty Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.13, 17:57
        Zgadzam się z tym.
        > stary jak świat ale najlepszy:
        > Issey Miyake L´Eau D´Issey .... orzeźwiający, delikatny, subtelny, ciepły, pełe
        > n
        > energii....
    • Gość: :P Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.21.pl 16.11.06, 22:48
      Tylko CAROLINA HERRERA 212 MEN!!! To jest zapach... ehhhh....
    • Gość: dziki zachód Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 22:54
      mężczyzna powinien pachnieć wódką, koniem i tytoniem ;-)
      • Gość: Arek Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.prio140.trustnet.pl 16.11.06, 23:31
        oo! i to jest odpowiedź,ja używam tylko wody po goleniu Kanion Black za 10 zeta
        i jestem zajebiście zadowolony i moja żona też,a perfumy są dla kobiet i
        pedałów,mmmeżczyźnie ma wystarczyć mydło ,ewentualnie antyperspirant jeśli się
        śmierdząco poci
    • Gość: FAFIONA Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:27
      Gucci Envy, /"Acqua di Gio"- Armani, /Calvin Klein "be" / Dior"higer"/ - to moje
      typy, ale tylko pewnie dlatego, że używa ich mój mąż:)) i na nim każdy zapach
      jest dla mnie cudny i pociągający:))
      • Gość: Adas M. Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 23:37
        WYCIĄG Z FIUTA RULES!!!!!!!!! :D
    • Gość: JaCKI Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 00:08
      CUBA uber alles
    • anna.scott Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? 17.11.06, 00:26
      Zawsze mnie uwodził zapach Davidoff "Cool Water" oraz "Ulysse", ale nie
      pamiętam, jakiej firmy. Taki lekko cytrynowy. Mmmmm
      • Gość: ;-) Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: 80.50.253.* 17.11.06, 09:39
        Ticky Tiel, woda kolońska
        • Gość: ;-) Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: 80.50.253.* 17.11.06, 09:41
          miało być Vicky Tiel, woda kolońska Ulysse
    • Gość: Nacho-Vidal Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:07
      Z Damskich: Czar PGR-u
      Z męskich: Bond lub eewentualnie ten biały deodorant z leader Price.
    • Gość: GOSIA Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:54
      CAROLINA HERRERA 212 MEN-jak dla mnie najładniej pachną i są podniecające:)
      • Gość: Wera Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:58
        Mój mąż od dawna używa perfum Davidoff, ale przywozi mu je kolega z niemiec, bo
        u nas mowia ze orginal, a zwykle jest to podrobka w cenie orginalu.Uwielbiam ten
        zapach.
    • Gość: beba Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 11:29
      Givenchy - Blue Label
    • agewa33 Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? 17.11.06, 11:44
      Aqua di Gio - niezmiennie męski
    • Gość: ;-) Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: 80.50.253.* 17.11.06, 19:06
      drogie dyskutantki i dyskutanci, zapach musi leżeć na mężczyźnie tak jak dobrze
      skrojony garnitur. Tylko wtedy jest wszystko OK. A jak wiadomo, garnitury nie na
      wszystkich leżą idealnie. Nie ma więc jednej, idealniej recepty na zapach. Musi
      on byc dobrany do osobowości człowieka, jego stroju i nastroju a przede
      wszystkim, do reakcji ze skórą! Nie na każdym mężczyźnie to samo pachnie tak
      samo. Dobranie dla Niego zapachu to długa i trudna (kosztowna) droga. Widać
      jednak z Waszych wpisów, że znajomość różnych nazw jest Wam nieobca, zatem do
      dzieła! Próbować, zmieniać, dopasowywać jeżeli tylko kieszeń na to pozwoli ;-)
      • Gość: pfffffff Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:20
        od czegos sa probki
        tak dobieram bratu "powazny" zapach -
        zamowinone na allegro probkei(probek nikt nie podrabia)
        w ilosci 10 sztuk, i sobie chlopak dobral 2 swoje zapachy
        wymienione chanel allure w wersji zwyklej i sport.
        mimo, ze probowalam go namowic na Echo Davidoffa

mysle, ze kazdy facet powinien zaczac od tego, jaki typ zapachów lubi - czy z
        "pieprzna" nuta
        czy lżejsze, chyprowo-ozonowe, trawiasto-owocowe.
        potem mozna dopiero zaczac testowac
        wiadomo, ze milosnik davidoffa
        Calvina Kleina nie przezyje :)
      • Gość: piter Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 19:43
        moje ulubiony i uzywane przezemnie zapachy to mexx waterlove, ck one i allure
        home sport :)
    • sweet_sensi Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? 27.05.13, 13:02
      Chanel Allure Homme Sport
      Chanel Blue
      True Religion Drifter
      Annayake Undo
      • Gość: Adam Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: 212.87.246.* 27.05.13, 16:25
        Zapach fiuta, najpiękniejszy!
        • storima Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? 27.05.13, 19:48

gość portalu: Adam napisał(a):

> Zapach fiuta, najpiękniejszy!

Czyli spermy.
          Jak i potu, śliny, bądź krwi.
          Chciałeś wyjść na durnia i przez przypadek napisałeś to co w przemyśle perfumerii jest eksploatowane od jego zarania. A tub taj jeden z jego współczesnych nam hitów:

The new perfume "Secretions Magnifiques" is meant to evoke the smell of "blood, sweat, saliva, and sperm" and it is a real hit in UK, at the price of $ 100. The "olfactory orgasm" in a bottle is sold at New York's Henri Bendel. Les Liaisons Dangereuses by Kilian should evoke an orgy.
          • Gość: ja_corka dla storimy......... IP: *.158.217.245.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 16:55
            wydzieliny miesiączkowe NINKI tylko ma w słoikach bo period jej skończył się 34 lata temu, papaki
      • Gość: perfumy Re: jaki zapach perfum dla mężczyzny ? IP: *.96.226.245.tvksmp.pl 27.05.13, 19:39
        Chanel Allure Edition Blanche - zapach wręcz uwodzicielski żadna kobieta mu się nie oprze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka