Gość: Piter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:23 Czy tylko mnie to FreeLotto męczy że wygrałem milion dolarów?? hehehe. Czy innych też tak męczą i codziennie wysyłają emaile?? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.scott Re: FreeLotto 22.11.06, 12:51 Tak, podobno nie mogą się doczekać, żeby mi wręczyć milion zielonych, a na drobne wydatki jeszcze 10 tysięcy i 300 dolarów. hihihi I oczywiście, każdy z nas jest 999.999 uczestnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedek Re: FreeLotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:57 zawsze miło dosteć list, choćby od Free Lotto;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: FreeLotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 12:58 Dokładnie anna :) hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: FreeLotto 22.11.06, 13:01 W sumie to nie podejmują żadnego ryzyka i zawsze mogą napisać: sorry, nie wygrałeś, bo złe liczby. Ale z tym podawaniem numeru karty bankowej to co najmniej lekko przegięli. Ciekawe, czy znaleźli się tacy, którzy podali? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matrix Re: FreeLotto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:00 Wy to macie szczęście. Ja nic nie mogę wygrać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: FreeLotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:04 Napewno jacyś ludzie podają, wystarczy że ktoś sobie sprawdzi czy taki zakład instnieje zobaczy że ludzie tam naprawde wygrywają i poda wszystko o co go proszą. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: FreeLotto 22.11.06, 13:10 Ja bym mogła im opłacić zakład eskiem. Ciekawe, czemu na to nie wpadli? ;))))) Po co im numer karty? Nie mamy wpływu na to, ile sobie stamtąd każą przelać. W końcu to gra o milion dolców, prawda? ;)))) Że jeszcze ludzie na to idą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: FreeLotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:16 No gdyby dało sie smsem obstawiac to każdy by tak robił :P hehehehe. Dlatego niech Ci któży przeczytają ten wątek nie nabierają się na to że coś wygrali jak nawet nie słyszeli wcześniej o takich zakładach FreeLotto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagata Re: FreeLotto IP: *.33.inds.pl 22.11.06, 20:15 a ja wierzę, że wygrałam;) w końcu w coś trzeba wierzyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: FreeLotto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:57 podaj adres stronki gdzie mozna w to grac Odpowiedz Link Zgłoś