Dodaj do ulubionych

Jaka jest najlepsza marka telewizorów???

IP: 212.160.86.* 23.11.06, 15:57
Jaka jest najlepsza marka telewizorów???Chcialem kupic i zastanawialem sie
nad trzema:Panasonic, Sony i Grundig.Który byście polecili a może jakis inny
piszcie!!!
Obserwuj wątek
    • ewellkkaa Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? 23.11.06, 15:59
      Ja polecem zdecydowanie Panasonic.
      • Gość: alik Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:06
        Miałem "Panasonika" 27 cal. niezawodny był, żywot jego skończył sie po 10
        latach. Kupiłem "Thomsona" 100 Hz.29 cal. działał tylko 3 lata spalił się
        kineskop ,kupiłem w marcu 'Panasonika" 32 cal panoramiczny 100 Hz ile drań
        bedzie sprawny to chlera wie na plazme narazie mnie niestac?
    • Gość: ekim Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:01
      Z tej trójki odrzuciłbym grundiga, a ewentualnie zobaczył jeszcze samsunga.
      Ale tak naprawdę to raczej "laik" nie będzie widział różnicy pomiędzy nimi.
      Osobiście wybrałbym bravie, lub jakiegoś samsunga.
      pozdrawiam
    • Gość: ss Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: 80.54.171.* 23.11.06, 17:12
      Jeżeli chcąc płacić za firme to polecam Pansonic i Sonyeli za dobry telewizor
      to polecam LG.
      • Gość: marek przedewsystkim marka IP: *.21.pl 23.11.06, 17:19
        a ja polecam telewizor doskonałej marki Rubin z tgego wzgledu ze jest tak
        udoskonalony technicznie ze nic mu nie brakuje 34PIP-y dysk twardy 2000 GB
        rozdzielczosc 1902na 1523 kontrast 90000 do 1 pobur mocu 15W a na czuwaniu
        jeszcze zwraca energie koszt 176zł do nabycia w autoryzowanym punkcie sprzedaży
        RUBIN/KIA/DAEWWO
      • morning.calm Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? 23.11.06, 17:20
        Jesli LCD to odrzuc grundiga, a wez pod uwage samsunga albo LG. Maja podobne
        parametry i ceny. Poza tym samsung w tej chwili robi jedne z najlepszych matryc
        i maja bardzo mala awaryjnosc (w przeciwienstwie do grundigow, ktore padaja jak
        muchy).
        Jak samsung to z serii LExxRxxB gdzie pierwsze xx to ilosc cali, a drugie xx to
        oznaczenie modelu i obudowy.
        • Gość: poniedzialek Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: 212.160.86.* 24.11.06, 19:07
          Ja też bym kupił samsunga albo bravie!!!!!!!!!!!
        • Gość: A Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:27
          Samsung ... na samą myśl mnie odrzuca ...
          • Gość: A Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:32
            bo pamiętam jak to była badziewna marka ... psuły się gówna jak cholera. Dla
            mnie liczą się tylko firmy ... wiadomo że drożej ale się opłaci.

Poza tym ważna jest ESPLOATACJA UŻYTKOWNIKA. Wtedy się o serwisach nie myśli
            czy złe czy dobre. Ludziom padają sprzęty w dziwny sposób ... jak sobie nieraz
            poczytam to mi się śmiać chce ... :))
        • Gość: alek Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:07
          Zgadzam sie mam od roku samsunga LCD i faktycznie inne telewizory sie chowaja
          przy efekcie ekranu i dzwieku - nadrabia nawet braki w jakosci przekazy TVP
          1,2 - polecam i nie zamienie na inny
    • Gość: ss Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: 80.54.171.* 23.11.06, 17:22
      LG i SAMSUNG mają te same matryce.
      • Gość: :) Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.realestate.net.pl 23.11.06, 17:25
        Ja myślę, że Tadeusz Wrona
        Gdybyś chciał kupić samochód to też polecam Tadeusza Wronę.
        I gdybyś chciał poszukac jakiejśc fajnej dzielnicy na zamieszkanie to tez Tadeusz Wrona

Dobrego wyboru
      • Gość: koreaniec Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.trustnet.pl 23.11.06, 17:27
        ja bym kupił tylko LG i se kupiłem ;-)))))))))
        • Gość: iwona Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: 82.139.11.* 24.11.06, 19:13
          też kupiłam LG 29 cali 100 Hz ale na niektórych kanałach jek jest starszy film
          to dziwne rzeczy się dzieją z obrazem, rozmywa się i smuży
    • marcelmilau Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? 23.11.06, 17:55
      jak dla mnie Panasonic
      • Gość: LGPhilips Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.gunnebo.se 05.12.06, 15:08
        Wszystkim nieswiadomym pragnę zakomunikowac, że jedynym producentem matryc jest
        LG Philips i inne firmy po prostu kupuja od nas te matryce. Telewizor jednak
        składa się nie tylko z matrycy, resztę elektroniki kupuja gdzie indziej i jak
        to skomponuja zalezy tylko od nich.
    • dudi_82 Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? 06.12.06, 16:33
      Panasonic'a nie polecam ze względu na serwis. Jeśli w trakcie gwarancji tv
      padnie to będą Ci wmawiali niestworzone rzeczy, że to Twoja wina, że za głośno
      słuchałeś itd. Zraziłem się do tej marki właśnie z powodu serwisu.
    • Gość: Rubin Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:59
      Rubina polecam ,fajnie sie jara
      • Gość: o Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.06, 19:49
        a co sądzicie o JVC?
        • Gość: skrzat Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:54
          Jest bardzo dobry, nie trzeba go reklamować, bo jest na japońskich częściach.
          Najlepszy z nich wszystkich. Najtaniej w Silesi w Katowicach.
    • Gość: Artur Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:09
      Ja bym wziął pod uwagę Sharpa.
      • Gość: zdecydowany Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:01
        Powiedzcie jeszcze do którego sklepu (oprócz media)wybrać się po tv, gdzie są
        dobrzy fachowcy , którzy doradzą ?
        • Gość: alek Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:11
          bardzo fajna obsluga i rabaty do wywalczenia sa w sklepie na ul.Ksiezycowej(
          chyba tak sie nazywa ul) sklep widac z od glownej ul w zdluz torów tramwajowych
          w strone Media Markt - po prawej stronie na wysokosci politechniki - ale do
          skepu dojechac mozna skrecajac w Dekabrystow w prawo i potem pierwsza w prawo i
          jeszcze raz w prawo.Polecam .Przepraszam ale od niedawna mieszkam w
          Czestochowie i nie znam nazw ulic:)
          • Gość: zdecydowany Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:15
            ok, dzięki za odpowiedź i szczegółowy opis dojazdu :))Według mnie to też ulica
            Księżycowa i wiem o którym sklepie mówisz :))
            • Gość: alek Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:26
              ok - w takim razie powodzenia w zakupach - co prawda slyszalem ze na wiosne ma
              byc straszny bum cenowy na plazmy i LCD - ale nie wiem na ile to prawda - jak
              bedziesz na Ksiezycowej to zapytaj tam takiego niskiego, milego goscia - on
              jest dosc dobrze zorientowany w polityce cenowej tv. Ja chcialem kupic w
              zeszlym roku na zime i doradzili mi aby sie wstrzymac do wiosny beda tansze - i
              faktycznie tak bylo.Ale decyzja nalezy do Ciebie.Powodzenia
              • Gość: zdecydowany Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:34
                ooo teraz to wielkie dzięki, szukam więc niskiego , miłego gościa ;))
              • Gość: ~~~~seba Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.profiline.pl 11.12.06, 12:15
                >Ja chcialem kupic w
                > zeszlym roku na zime i doradzili mi aby sie wstrzymac do wiosny beda tansze - > i faktycznie tak bylo.Ale decyzja nalezy do Ciebie.Powodzenia

No a ja Ci mówię, że za rok to będą jeszcze tańsze, a za 10 to wogóle już nie będzie LCD.
                Chyba każdy zdaje sobie sprawę, że po wyjściu ze sklepu przepłacił bo za miesiąc bedzie taniej.
    • Gość: Patrick Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:42
      Najbardziej profesjonalna i zaawansowana technologicznie jest firma LOEWE
      produkująca najlepsze telewizory.Reszta to reklamówki przy tej firmie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka