Gość: kosz IP: 212.160.86.* 23.11.06, 15:57 Jaka jest najlepsza marka telewizorów???Chcialem kupic i zastanawialem sie nad trzema:Panasonic, Sony i Grundig.Który byście polecili a może jakis inny piszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewellkkaa Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? 23.11.06, 15:59 Ja polecem zdecydowanie Panasonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 20:06 Miałem "Panasonika" 27 cal. niezawodny był, żywot jego skończył sie po 10 latach. Kupiłem "Thomsona" 100 Hz.29 cal. działał tylko 3 lata spalił się kineskop ,kupiłem w marcu 'Panasonika" 32 cal panoramiczny 100 Hz ile drań bedzie sprawny to chlera wie na plazme narazie mnie niestac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekim Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 16:01 Z tej trójki odrzuciłbym grundiga, a ewentualnie zobaczył jeszcze samsunga. Ale tak naprawdę to raczej "laik" nie będzie widział różnicy pomiędzy nimi. Osobiście wybrałbym bravie, lub jakiegoś samsunga. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: 80.54.171.* 23.11.06, 17:12 Jeżeli chcąc płacić za firme to polecam Pansonic i Sonyeli za dobry telewizor to polecam LG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek przedewsystkim marka IP: *.21.pl 23.11.06, 17:19 a ja polecam telewizor doskonałej marki Rubin z tgego wzgledu ze jest tak udoskonalony technicznie ze nic mu nie brakuje 34PIP-y dysk twardy 2000 GB rozdzielczosc 1902na 1523 kontrast 90000 do 1 pobur mocu 15W a na czuwaniu jeszcze zwraca energie koszt 176zł do nabycia w autoryzowanym punkcie sprzedaży RUBIN/KIA/DAEWWO Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? 23.11.06, 17:20 Jesli LCD to odrzuc grundiga, a wez pod uwage samsunga albo LG. Maja podobne parametry i ceny. Poza tym samsung w tej chwili robi jedne z najlepszych matryc i maja bardzo mala awaryjnosc (w przeciwienstwie do grundigow, ktore padaja jak muchy). Jak samsung to z serii LExxRxxB gdzie pierwsze xx to ilosc cali, a drugie xx to oznaczenie modelu i obudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniedzialek Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: 212.160.86.* 24.11.06, 19:07 Ja też bym kupił samsunga albo bravie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:27 Samsung ... na samą myśl mnie odrzuca ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:32 bo pamiętam jak to była badziewna marka ... psuły się gówna jak cholera. Dla mnie liczą się tylko firmy ... wiadomo że drożej ale się opłaci. Poza tym ważna jest ESPLOATACJA UŻYTKOWNIKA. Wtedy się o serwisach nie myśli czy złe czy dobre. Ludziom padają sprzęty w dziwny sposób ... jak sobie nieraz poczytam to mi się śmiać chce ... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:07 Zgadzam sie mam od roku samsunga LCD i faktycznie inne telewizory sie chowaja przy efekcie ekranu i dzwieku - nadrabia nawet braki w jakosci przekazy TVP 1,2 - polecam i nie zamienie na inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: 80.54.171.* 23.11.06, 17:22 LG i SAMSUNG mają te same matryce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.realestate.net.pl 23.11.06, 17:25 Ja myślę, że Tadeusz Wrona Gdybyś chciał kupić samochód to też polecam Tadeusza Wronę. I gdybyś chciał poszukac jakiejśc fajnej dzielnicy na zamieszkanie to tez Tadeusz Wrona Dobrego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koreaniec Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.trustnet.pl 23.11.06, 17:27 ja bym kupił tylko LG i se kupiłem ;-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: 82.139.11.* 24.11.06, 19:13 też kupiłam LG 29 cali 100 Hz ale na niektórych kanałach jek jest starszy film to dziwne rzeczy się dzieją z obrazem, rozmywa się i smuży Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? 23.11.06, 17:55 jak dla mnie Panasonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LGPhilips Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.gunnebo.se 05.12.06, 15:08 Wszystkim nieswiadomym pragnę zakomunikowac, że jedynym producentem matryc jest LG Philips i inne firmy po prostu kupuja od nas te matryce. Telewizor jednak składa się nie tylko z matrycy, resztę elektroniki kupuja gdzie indziej i jak to skomponuja zalezy tylko od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? 06.12.06, 16:33 Panasonic'a nie polecam ze względu na serwis. Jeśli w trakcie gwarancji tv padnie to będą Ci wmawiali niestworzone rzeczy, że to Twoja wina, że za głośno słuchałeś itd. Zraziłem się do tej marki właśnie z powodu serwisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubin Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 17:59 Rubina polecam ,fajnie sie jara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 10.12.06, 19:49 a co sądzicie o JVC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 21:54 Jest bardzo dobry, nie trzeba go reklamować, bo jest na japońskich częściach. Najlepszy z nich wszystkich. Najtaniej w Silesi w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:09 Ja bym wziął pod uwagę Sharpa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:01 Powiedzcie jeszcze do którego sklepu (oprócz media)wybrać się po tv, gdzie są dobrzy fachowcy , którzy doradzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:11 bardzo fajna obsluga i rabaty do wywalczenia sa w sklepie na ul.Ksiezycowej( chyba tak sie nazywa ul) sklep widac z od glownej ul w zdluz torów tramwajowych w strone Media Markt - po prawej stronie na wysokosci politechniki - ale do skepu dojechac mozna skrecajac w Dekabrystow w prawo i potem pierwsza w prawo i jeszcze raz w prawo.Polecam .Przepraszam ale od niedawna mieszkam w Czestochowie i nie znam nazw ulic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:15 ok, dzięki za odpowiedź i szczegółowy opis dojazdu :))Według mnie to też ulica Księżycowa i wiem o którym sklepie mówisz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:26 ok - w takim razie powodzenia w zakupach - co prawda slyszalem ze na wiosne ma byc straszny bum cenowy na plazmy i LCD - ale nie wiem na ile to prawda - jak bedziesz na Ksiezycowej to zapytaj tam takiego niskiego, milego goscia - on jest dosc dobrze zorientowany w polityce cenowej tv. Ja chcialem kupic w zeszlym roku na zime i doradzili mi aby sie wstrzymac do wiosny beda tansze - i faktycznie tak bylo.Ale decyzja nalezy do Ciebie.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdecydowany Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:34 ooo teraz to wielkie dzięki, szukam więc niskiego , miłego gościa ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~seba Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.profiline.pl 11.12.06, 12:15 >Ja chcialem kupic w > zeszlym roku na zime i doradzili mi aby sie wstrzymac do wiosny beda tansze - > i faktycznie tak bylo.Ale decyzja nalezy do Ciebie.Powodzenia No a ja Ci mówię, że za rok to będą jeszcze tańsze, a za 10 to wogóle już nie będzie LCD. Chyba każdy zdaje sobie sprawę, że po wyjściu ze sklepu przepłacił bo za miesiąc bedzie taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrick Re: Jaka jest najlepsza marka telewizorów??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 11:42 Najbardziej profesjonalna i zaawansowana technologicznie jest firma LOEWE produkująca najlepsze telewizory.Reszta to reklamówki przy tej firmie! Odpowiedz Link Zgłoś