Dodaj do ulubionych

Dziennik Zachodni w Alejach 50

IP: 212.87.244.* 01.12.06, 22:12
znacie tam kogoś, mozecie powiedziec cos o ludziach tam pracujacych? Jaka
jest pozycja gazety na rynku? czy jest poczytna?
Obserwuj wątek
    • Gość: dux Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:14
      moja koleżanka tam pracuje :)
    • Gość: Mirka Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.prenet.pl 01.12.06, 22:21
      Niestety nic dobrego o tej gazecie nie mozna powiedziec jest raczej czytadłem
      dla sredniorozgarnietego segmentu społeczenstwa , a dodatkowo w regione
      częstochowskim przoduje w promocji śląskiej propagandy typu " u nas na śląsku "!
      • Gość: czwa Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: 212.160.86.* 01.12.06, 22:30
        a co to badanie opinii publicznej??
        • Gość: xx Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.icis.pcz.pl 02.12.06, 12:03
          Kiedys byl tam jeszcze dzial Czestochowski - ostatnio tylko pojedyncze
          wiadomosci.

Dla mnie to organ slaskiej okupacji.
          • Gość: Monia Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:59
            Kiedyś kupowałam tę gazetę, ale teraz to największy bubel prasowy. Co mnie
            obchodzą wiadomości ze śląska, z Częstochowy tylko 1,2 denne artykuły i reklama
            to cała strona wieści z Częstochowy. Zresztą GW jest nie lepsza głównie
            nekrologi, wspomnienia, reklamy i ogłoszenia. Artykułów jak na lekarstwo. A ty
            Mirko do jakiego segmentu sie zaliczasz, sądze, że się nawet do
            średniozaawansowanego nie załapiesz, bo jesteś osobą, która ubliża swoimi
            wypowiedziami innym a to już brak kultury i inteligencji. Miałaś odpowiedziec na
            temat gazety, a nie równocześnie krytykowac ludzi.
            • Gość: lol Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:29
              to kup sobie ku.. zycie czestochowy....
              • Gość: Monia Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:31
                Właśnie kupuje ty wulgarny człowieku.
                • Gość: lol Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 21:36
                  to ja sie dalej nie wypowiadam bo jeszcze mnie na taczce wywieziecie buahahahahaha
      • Gość: Jambo Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.venaritmo.com 05.12.06, 21:35
        Średniorozgarniętego segmentu społeczeństwa powiadasz...a może uzasadnisz swoją
        wypowiedź. No, chyba, że jesteś poniżej średniej...:)
    • Gość: lom Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: 212.87.244.* 03.12.06, 21:06
      poczytywałem kiedys czasami, ale nie moga sie chyba przebic z tym tytułem w
      miescie, jakos śląsko sie kojarzy
      • Gość: adek Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.prenet.pl 03.12.06, 23:32
        To chyba najwiekszy brukowiec w tym smiesznym wojewodztwie ! Powinno sie go
        zakazać bo potrafi doprowadzić do nieodwracalnych zmian w korze mózgowej;)
        • Gość: gosc Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: 212.87.244.* 04.12.06, 22:10
          na jakiej podstawie tak twierdzisz?
          • Gość: mika Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 16:24
            To jaką lokalna gazetę polecacie?
      • Gość: Jambo Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.venaritmo.com 05.12.06, 21:38
        A ja jednak nie jestem typową Ślązaczką, a jednak kupuję...hej:)
        • Gość: rekin Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.prenet.pl 05.12.06, 21:47
          "A ja jednak nie jestem typową Ślązaczką, a jednak kupuję...hej:)"

Kupuj , kupuj będziesz miała do ustępu w tym swoim Boronowie :)
          • Gość: Jumbo Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.venaritmo.com 06.12.06, 22:18
            Dobrze, że nie wiesz, kim jestem chłopcze.:)Boronowo ...hmmm:)PS. Możesz być
            pewien, że dosyć często przeglądam tę gazetę:)A ze Ślązaczką... to był żart. Cóż
            inteligencja u Ciebie zawodzi:)
            • Gość: rekin do Jumbo Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.prenet.pl 07.12.06, 00:40
              Wasza Wysokośc przepraszam , ze ja głupi nie poznałem od razu Waszej
              Wszechinteligencji . Pokornie uprasza o litośc Wasz rab :)
              • Gość: oxo Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: 212.87.244.* 10.12.06, 23:10
                a własciwa tresc?
              • Gość: Jumbo Re: Dziennik Zachodni w Alejach 50 IP: *.venaritmo.com 11.12.06, 14:42
                Bardzo proszę. Hmm, chyba źle zrozumiałeś, nie chodziło mi o moją inteligencję,
                tylko...:). Teraz już widać, za kogo się uważasz Rabie, Szkrabie...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka