IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 15:46
Może wie ktoś jak skutecznie wyleczyć zatoki? Rok temu mialem zapalenie zatok
i do dzisiaj mam z nimi problem. Bol jest nie do wytrzymania a ibuprom-zatoki
pomagają chwilowo. Moze ktoś wyleczył je skutecznie bądz zna inne sposoby
leczenia.Pozdrawiam wszystich forumiczów serdecznie.!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: znachor Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 16:05
      ibuprom zatoki mozesz sobie...

jak najszybciej do dobrego laryngologa!!!
    • harry1983 Re: prośba 03.12.06, 16:10
      Jak miałem 3 lata to wysyłali na lampy - ale od tego czasu przez 20 lat podejrzewam, że się trochę w medycynie zmieniło.
      • Gość: harry1983 unlogged Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 16:12
        ...w medycynie sie zmienilo...a w mojej glowie nie...nadal prezentuje poziom 3
        letniego dziecka
        ps. dzis bylem za brazylia :)
        • Gość: Dr.Mendelle Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 16:16
          Kolego w Dz. Północ tylko nie wiem jaka to jest ul. ?? jest Dr. o nazwisku
          Klimala !!! przyjmuje w szpitalu na Tysiącleciu
          • Gość: Grześ Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 17:56
            Bardzo ci dziekuje za namiary do fachowca. Napewno skorzystam z jego porady.Ja
            mieszkam na wsi i jak byłem u swojego lekarza w ośrodku to przepisala mi tylko
            zastrzyki po których mnie tylko tyłek bolał przez miesiąc. Pozdrawiam!!!
            • Gość: Grześ Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:18
              Apropo zabiegu to na czym on polegał? Czy taki zabieg jest bolesny?
              • Gość: doktor Re: prośba IP: *.man.czest.pl 03.12.06, 18:23
                Łyżeczkowanie zatok, gorsza jest tylko amputacja na żywca.
                • Gość: Grześ Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 18:31
                  Ale mnie pocieszyłeś... Mam nadzieję ze nie jest to aż tak strzaszne. A nie
                  jest to czasami punkcja?
                  • kerax Re: prośba 03.12.06, 19:12
                    Co do Klimali, to prawdopodobnie już nie pracuje w szpitalu. Teraz jeżdzi do
                    Czech.
                    jeśli chodzi o zatoki, to mogę Ci polecić preparat ziołowy Alveo. Osobiście mam
                    kilka przypadków wyleczenia ztok tym preparatem. W śród nich jest syn Pani mgr
                    jednej z aptek w okolicach Częstochowy. Od tej pory regularnie zamawiają u mnie
                    po Alveo, więc chyba są zadowoloni.
                    • Gość: Grześ Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:19
                      Cieszę sie ze można to wyleczyć innymi sposobami. Jestem wdzieczny wam
                      wszystkim za te istotne informacje.Zdecydowanie jestem zwolennikiem stosowania
                      ziół niż zażywania szkodliwych reklamowanych tabletek.
                      • Gość: Dr. Medelle Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 19:43
                        Kolego nie wiadomo w jakim stanie wygladają zatoki u P. Grześka a jeśli
                        chodzi o zabieg płukania to zgodziłem się specjalnie bo chciałem zobaczyć co to
                        jest ta ( punkcja ) i śmiech mnie ogarnął ludzie opowiadają takie głupoty że
                        szok a to nic wielkiegi lekkie ukłucie w przegrodę nosową i wszystko --ale za
                        to jaka ulga ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh super a jak śpi się po takim zabiegu i głowa
                        nie boli ! i kataru nie mam --super polecam
                        • machara Re: prośba 03.12.06, 21:57
                          a alveo dużo kosztuje i trzeba pić przez conajmniej 3 miesiące. a akwizytorka
                          zarabia i ma taniej alveo dla siebie. to samo jest z detoxem. panaceum na
                          wszystko i na nic.
                          • Gość: aa Re: prośba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:09
                            Mój mąż miał chore zatoki ponad dwa lata, a od około 3 miesięcy jest
                            zdecydowanie lepiej. Wcześniej jadł tonami antybiotyki, które pomagały tylko
                            podczas kuracji. Jeżdził na Sląsk, ale tamtejsi lekarze nie pomogli. Przed
                            wakacjami trafił do dr Andree, która przyjmuje na Sobieskiego. Poprawa jest i
                            to zdecydowana. Pierwsza wizyta była prywatna, bo mąż nie miał skierowania-
                            teraz leczy się ( leczył) na NFZ
                          • Gość: magik Re: prośba IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.12.06, 23:22
                            Ja pije Alveo 3 lata (z malutkimi przerwami dla reakcji organizmu). Czuje się
                            bardzo dobrze, od trzech lat nie chorowałem ani razu. Moja decyzja na temat
                            inwestycji w swoje zdrowie z perspektywy czasu wydaje się być bardzo trafna.
                            Jeśli Ty uważasz, że nie warto - nie pij i nie krytykuj tych, którzy myślą
                            inaczej. Alveo nie rozprowadzają akwizytorki, tylko ludzie, którzy zdecydowali
                            się kupować dla siebie i zaproponować innym. W ten sposób zwiększają obrót, a
                            więc mają prawo do zniżek. Widzisz w tym coś złego? Kup sobie 6 kg proszku do
                            prania zamiast 2,5 kg, a zapłacisz taniej. Przecież to normalne!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka