Dodaj do ulubionych

darmowe smsy do Włoch

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:19
Mam pytanie czy zna moze ktos stronke z której mozna wysyłac darmowe smsy do
Włoch Z góry dziękuje :)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:41
      Tak, ja znam takie strony !!
      Wysylam SMS-y praktycznie na caly swiat.
      • Gość: Kola Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:44
        a mozna prosic o podanie jej adresu ?
        • Gość: ja Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:52
          Najpierw należy napisać w jakiej sieci sie ma telefon oraz karta czy abonament
          bo to wazne, a pozniej pytac !
          • Gość: Kola Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:54
            czy karta czy abonament to niewiem nr sie zaczyna +39 kier 320.....
            • Gość: ja Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:09
              Gość portalu: Kola napisał(a):

> czy karta czy abonament to niewiem nr sie zaczyna +39 kier 320.....

Czlowieku !
              Pytalem o twoja karte i operatora a nie +39 !!!!!!
          • Gość: poli Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 17:59
            era , tak tak
            czy teraz można prosić o podanie adresu tej stronki ??:):)
    • Gość: Ala Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:11
      era abonament I jak podasz ta stronke
    • Gość: xxxx Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 18:19
      znalazlam taka www.sms.ac/Profile/NewCustomProfile.aspx ale tu pozniej
      trzeba cos weryfikowac z telefonem i nie wiem czy to czasem nie ejst platne :(
    • Gość: ....... Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 00:16
      nikt nie zna takiej stronki
      • Gość: helmut Re: darmowe smsy do Austrii IP: 217.96.15.* 07.12.06, 00:26
        ja znam do austrii www.free-smsworld.de/free-sms-schweiz-oesterreich.htm
        ewentualnie trzeba szukać np operator T-mobile oni maj w każdym panstwie
    • Gość: ble Re: darmowe smsy do Włoch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 22:22
      ???????????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka