Dodaj do ulubionych

fotki w media markt

IP: *.21.pl 07.12.06, 16:10
wie ktos moze ile kosztuje wywolanie fotek 10x15 w media markt?
Obserwuj wątek
    • skugge Re: fotki w media markt 07.12.06, 16:46
      ale pytanie! tak jakby roznica w innym fotolabie wynosila 50zł!! przeciez to sa
      grosze bo za odbitke 10x15 nie zaplacisz 20 zł tylko ok 2zł :| boshe
      • Gość: soad Re: fotki w media markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:55
        wiesz, niektórzy wywołują naprawde duuuże ilości zdjęć i różnica powiedzmy 20
        groszy w fotolabach może dać całkiem spoko sumke.
        a media marktu nie polecam do wywoływania.
        • skugge Re: fotki w media markt 08.12.06, 15:06
          Gość portalu: soad napisał(a):

> wiesz, niektórzy wywołują naprawde duuuże ilości zdjęć i różnica powiedzmy 20
          > groszy w fotolabach może dać całkiem spoko sumke.
          > a media marktu nie polecam do wywoływania.

wiesz jesli ktos wywoluje naprawde duuuuze ilości zdjec to tego kogos nazywa
          sie stalym klientem i przez to ma cos takiego jak RABAT. A pozatym jesli kots
          wywoluje naprawde duuuuuuuze ilości zdjec to orientje sie ile kosztuje odbitka
          tu czy tu.
    • dziki_pikol Re: fotki w media markt 07.12.06, 19:00
      Chyba 49 groszy.
    • Gość: mieszkaniec Re: fotki w media markt IP: 80.54.171.* 07.12.06, 21:11
      W mediach zdjęcia super.49gr.
      • Gość: ewa Re: fotki w media markt IP: *.21.pl 08.12.06, 08:35
        dzieki za odpowiedz.

PS gdybym wywolywala 5 zdjec to nie ma znaczenia, przy wiekszej ilosci jest.
        • Gość: Rafik Re: fotki w media markt to pasztet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:05
          Ile by nie kosztowały, są za drogie. Zdjęcia z media to pasztet, który nadaje
          się tylko na podpałkę do kominka. Moim zdanie najlepszy lab jest w II alei w
          Fuji. Super kopetentna obsługa, świetne kolory a dla stałego klienta karta
          rabatowa. Wywołuje tam zdjęcia od lat i nigdy sie nie zawiodłem.
    • Gość: do Rafika Re: fotki w media markt IP: 80.54.171.* 08.12.06, 09:36
      Tyś chyba nie widział dobrych zdjęć,albo masz kłopoty z kolorami.
      • Gość: Rafik Re: fotki w media markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:26
        Z tym i robieniem zdjęć akurat kłopotów nie mam.
    • Gość: .. Re: fotki w media markt IP: 80.54.171.* 08.12.06, 11:44
      Ja nie mówię o robieniu, a odczytywaniu kolorów.Ja byłem tam raz i nigdy
      więcej.Przypuszczam że maszyny robią wszystkie zdjęcia jednakowo, bo są tak
      zaprogramowane, tylko każda firma robi na innej chemii i stąd są te różnice.
      • Gość: Rafik Re: fotki w media markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:32
        Nie wszystkie maszyny robią jednakowe zdjęcia. Tak jak wszędzie są rzeczy tanie
        i są rzeczy dobre. Maszyna w realu akurat jest tego pierwszego gatunku. Jeśli
        śnieg na zdjęciu z M1 jest niebieski a w innych labach biały, to chyba coś jest
        nie tak.
        • Gość: ;-) Re: fotki w media markt IP: 212.160.250.* 08.12.06, 23:20
          jest to wina laboludków, niedouczonych ale "wszechwiedzących". Tacy właśnie są w MM.
    • Gość: mieszkaniec Re: fotki w media markt IP: 80.54.171.* 08.12.06, 23:17
      Każde zdjęcie należy obrobić kompem. Może w innych zakładach obrabiają, a w
      mediach nie. Mnie zawsze wychodzi śnieg biały, nigdy nie miałem niebieskiego.
      Po zrobieniu zdjęcia aparatem wrzuć na kompa i zobacz, a następnie go trzeba
      obrobić.Nigdy nie daje się zdjęcia na żywca-prosto z aparatu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka