Gość: ewa IP: *.21.pl 07.12.06, 16:10 wie ktos moze ile kosztuje wywolanie fotek 10x15 w media markt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skugge Re: fotki w media markt 07.12.06, 16:46 ale pytanie! tak jakby roznica w innym fotolabie wynosila 50zł!! przeciez to sa grosze bo za odbitke 10x15 nie zaplacisz 20 zł tylko ok 2zł :| boshe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soad Re: fotki w media markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.06, 20:55 wiesz, niektórzy wywołują naprawde duuuże ilości zdjęć i różnica powiedzmy 20 groszy w fotolabach może dać całkiem spoko sumke. a media marktu nie polecam do wywoływania. Odpowiedz Link Zgłoś
skugge Re: fotki w media markt 08.12.06, 15:06 Gość portalu: soad napisał(a): > wiesz, niektórzy wywołują naprawde duuuże ilości zdjęć i różnica powiedzmy 20 > groszy w fotolabach może dać całkiem spoko sumke. > a media marktu nie polecam do wywoływania. wiesz jesli ktos wywoluje naprawde duuuuze ilości zdjec to tego kogos nazywa sie stalym klientem i przez to ma cos takiego jak RABAT. A pozatym jesli kots wywoluje naprawde duuuuuuuze ilości zdjec to orientje sie ile kosztuje odbitka tu czy tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: fotki w media markt IP: 80.54.171.* 07.12.06, 21:11 W mediach zdjęcia super.49gr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: fotki w media markt IP: *.21.pl 08.12.06, 08:35 dzieki za odpowiedz. PS gdybym wywolywala 5 zdjec to nie ma znaczenia, przy wiekszej ilosci jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: fotki w media markt to pasztet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 09:05 Ile by nie kosztowały, są za drogie. Zdjęcia z media to pasztet, który nadaje się tylko na podpałkę do kominka. Moim zdanie najlepszy lab jest w II alei w Fuji. Super kopetentna obsługa, świetne kolory a dla stałego klienta karta rabatowa. Wywołuje tam zdjęcia od lat i nigdy sie nie zawiodłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Rafika Re: fotki w media markt IP: 80.54.171.* 08.12.06, 09:36 Tyś chyba nie widział dobrych zdjęć,albo masz kłopoty z kolorami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: fotki w media markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:26 Z tym i robieniem zdjęć akurat kłopotów nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: fotki w media markt IP: 80.54.171.* 08.12.06, 11:44 Ja nie mówię o robieniu, a odczytywaniu kolorów.Ja byłem tam raz i nigdy więcej.Przypuszczam że maszyny robią wszystkie zdjęcia jednakowo, bo są tak zaprogramowane, tylko każda firma robi na innej chemii i stąd są te różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: fotki w media markt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 12:32 Nie wszystkie maszyny robią jednakowe zdjęcia. Tak jak wszędzie są rzeczy tanie i są rzeczy dobre. Maszyna w realu akurat jest tego pierwszego gatunku. Jeśli śnieg na zdjęciu z M1 jest niebieski a w innych labach biały, to chyba coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: fotki w media markt IP: 212.160.250.* 08.12.06, 23:20 jest to wina laboludków, niedouczonych ale "wszechwiedzących". Tacy właśnie są w MM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: fotki w media markt IP: 80.54.171.* 08.12.06, 23:17 Każde zdjęcie należy obrobić kompem. Może w innych zakładach obrabiają, a w mediach nie. Mnie zawsze wychodzi śnieg biały, nigdy nie miałem niebieskiego. Po zrobieniu zdjęcia aparatem wrzuć na kompa i zobacz, a następnie go trzeba obrobić.Nigdy nie daje się zdjęcia na żywca-prosto z aparatu. Odpowiedz Link Zgłoś