Gość: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:31 dlaczego gdy wpisalem w google slowo idiota to jako pierwszy wyświetlił mi się na liście k marcinkiewicz ?? ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ju Re: idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:51 Bardzo dziwne szczerze powiedziawszy;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: idiota 09.12.06, 21:00 Pewnie na tej samej zasadzie, że jak wrzucamy hasło: populizm, na pierwszym miejscu pojawia się Prawo i Sprawiedliwość. Oto dowód: search.yahoo.com/search?ei=utf-8&fr=slv1-cnetf&p=populizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:02 nie widze związku bo jak wpisałem debil to zadnego polityka mi nie znalazlo hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 21:16 a jak wpisalem kretyn to wyskoczyl mi lepper xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dn Re: idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.06, 23:19 to taka sztuczka wykorzystująca mechanizm pozycjonowania stron w Google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 12:19 tego idiote z marcinkiewicza robi jakis zasrany komuch,a wpisujac prawo i sprawiedliwosc wyswietla sie prawo i sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: idiota 12.12.06, 12:46 Potrzebna jest duża ilość - jak ty to nazwałeś - komuchów, żeby zrobić w google idiotę z Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: idiota IP: 213.25.14.* 12.12.06, 13:15 to wpiszcie w google hasło kretyn albo złodzieje,zobaczycie co sie pierwsze pokaże,aha jeszcze siedziba szatana..hehe Odpowiedz Link Zgłoś
takijeden81 Re: idiota 12.12.06, 13:28 czyżby wszystko już w tej Polsce było upolitycznione,nawet wyszukiwarka internetowa ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoł Re: idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 13:37 a jak wpiszemy nd do googla to wyjdzie zakompleksiony dureń z małym korzonkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 14:41 hohol to ty jestes tym zasranym komuchem wydalo sie co ? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: idiota 12.12.06, 14:48 Taaa...wszystkiemu w tym kraju są winni komuniści, liberałowie i pedały. Czasami mi szkoda ludzi o takich poglądach...., ale tylko czasami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:14 co ty mozesz wiedziec o moich pogladach jakies liberaly co ty wygadujesz ,ty nie widzisz obludy ludzi z sld[d pzpr] ? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: idiota 12.12.06, 19:23 Twój cytat: "tego idiote z marcinkiewicza robi jakis zasrany komuch" Dlaczego uważasz, że winę ponoszą za to komuniści? Jakoś mało ostatnio w telepudle i radiu pokazują SLD , a obłudę widzę nadal. Możesz mi to wytłumaczyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoł Re: idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:52 No prosze to mnie kapitan Żbik rozszyfrował. No brawo. Ale korzonek dalej Ci nie bryka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nd Re: idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 12:02 hohol odwal sie od mojego korzonka on jest dla pan a nie dla ciebie pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohoł Re: idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 15:04 uuuuuuuu. naprawdę dla Pani jakiejś?? a nie dla rączkowskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l- Re: idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 16:23 zwykłe pozycjonowanie.. na upartego mozna zrobic, zeby na klucz "zadupie", google pokazalo: www.czestochowa.um.gov.pl ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś