IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:24
Jaki związek Waszym zdaniem jest lepszy - małżeństwo czy wolny zwiazek tzw. "na kocią łape" ??
Obserwuj wątek
    • Gość: dobry tomek Re: związek IP: *.prenet.pl 11.12.06, 18:39
      jeżeli chcesz porzucić partnerkę i niewiele stracić, to się nie żeń.. małżeństwo
      jest dla dojrzałych uczuciowo ludzi
      • Gość: ana Re: związek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:56
        Na kocia łape dobry jest na początku, jeśli po pewnym czasie okaże sie ze tak z
        nim/nia mi dobrze kocham ją/go.
        I jest sie jak poprzednik wspomniał dojrzałym uczuciowo to kolejnym etapem z
        kociej łapy może byc małżeństwo.

Ale jak sie nie jest osoba stabilna uczuciowo czu niezdecydowaną, niepewną,
        kusza wyskoki to po co małżeństwo... przy rozstaniu tylko dodatkowe komplikacje...
        • Gość: Ola Re: związek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:38
          Ja kocham mojego partnera i wiem że On też mnie kocha ale żenić się nie chce. Dobrze Nam razem i nie wiem do końca czy warto to zmieniać,ale z drugiej strony chciałabym mieć męża choćby z powodu nacisków otoczenia.
          • Gość: i tak,i tak Re: związek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:47
            żyłam z moim obecnym mezem 7lat na kocia łape,małzenstwem jestesmy od 2
            lat.mysle ze jesli ktos chce z kim byc to nie ma znaczenia czy z papierkiem czy
            bez.ja zalegalizowałam swój zwiazek gdy dołaczył owoc miłosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka