Gość: na rozdrożu :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:24 Jaki związek Waszym zdaniem jest lepszy - małżeństwo czy wolny zwiazek tzw. "na kocią łape" ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobry tomek Re: związek IP: *.prenet.pl 11.12.06, 18:39 jeżeli chcesz porzucić partnerkę i niewiele stracić, to się nie żeń.. małżeństwo jest dla dojrzałych uczuciowo ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana Re: związek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:56 Na kocia łape dobry jest na początku, jeśli po pewnym czasie okaże sie ze tak z nim/nia mi dobrze kocham ją/go. I jest sie jak poprzednik wspomniał dojrzałym uczuciowo to kolejnym etapem z kociej łapy może byc małżeństwo. Ale jak sie nie jest osoba stabilna uczuciowo czu niezdecydowaną, niepewną, kusza wyskoki to po co małżeństwo... przy rozstaniu tylko dodatkowe komplikacje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: związek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:38 Ja kocham mojego partnera i wiem że On też mnie kocha ale żenić się nie chce. Dobrze Nam razem i nie wiem do końca czy warto to zmieniać,ale z drugiej strony chciałabym mieć męża choćby z powodu nacisków otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i tak,i tak Re: związek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 17:47 żyłam z moim obecnym mezem 7lat na kocia łape,małzenstwem jestesmy od 2 lat.mysle ze jesli ktos chce z kim byc to nie ma znaczenia czy z papierkiem czy bez.ja zalegalizowałam swój zwiazek gdy dołaczył owoc miłosci. Odpowiedz Link Zgłoś